Gość: madzinka2 IP: *.crowley.pl 14.03.07, 14:21 wybieram sie tam w czerwcu.Jest gdzie chodzic?zwiedzać?.Jak wygladają tam plaże?? Bede wdzięczna za informacje pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sus1981 Re: Port el kantaoui - fajne miejsce?warto z rodz 14.03.07, 15:34 będziecie zachwyceni to jedno z piękniejszych miejsc w Tunezji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: Port el kantaoui - fajne miejsce?warto z rodz IP: *.crowley.pl 14.03.07, 17:05 dzieki wielkie:).ciesze sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sus1981 Re: Port el kantaoui - fajne miejsce?warto z rodz 14.03.07, 23:32 tzn. małe sprostowanie na które wcześniej nie miałam czasu Port el Kantaoui to bezsprzecznie zbiorowisko pięknych i sterylnych hoteli na potrzeby turystyki międzynarodowej i ma niewiele wspólnego z prawdziwym życiem Tunezyjczyków ja jestem typem wędrowca, który pragnie poznać znacznie więcej więc to nie jest miejsce dla mnie; nie wiem też jakie sa Twoje oczekiwania to bardzo malownicza miejscowość o wysokim poziomie i popularności znajduje się tam cudowna promenada, nocą pięknie oświetlona kolor i zapach jaśminu, bugenwilli i palm jest bajeczny cóż polecam El-Dżem, Mahdię, Kairuan, Sousse same perełki Sahelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: Port el kantaoui - fajne miejsce?warto z rodz IP: *.crowley.pl 15.03.07, 17:10 dzieki:) Moze jeszcze ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do madzinka2 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.03.07, 18:24 To prawda ,że Port to taka enklawa stworzona dla zagranicznych turystów. Po kolacji zaczyna sie na zatłoczonej promenadzie turystyczny pokaz mody.Ceny w sklepach i knajpach oczywiście dużo wyższy niż np. w Sosse. Osobiście nienawidzę sztucznego blichtu i szpanerskiej mody .Prawdziwa Tunezja to zachodnia część kraju z dala od morza i nowobogackiego blichtu. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Port el kantaoui - fajne miejsce?warto z rodz 18.03.07, 11:36 Miejsce super polecam oto moje z portu fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,59232626,59232994.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: Port el kantaoui - fajne miejsce?warto z rodz IP: *.crowley.pl 18.03.07, 15:51 Dzieki wielkie colin za fotki:):).super.Chce mi sie coraz bardziej Tunezji:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naserek fajne miejsce 18.03.07, 21:46 miejsce fajne. sztuczny twór dla turystów z europy. chodzic mozna jedynie albo po centrum sklepikowym albo wokol skwerku z fontanna. na dluzsze spacery polecam wadrowki plaza na polnoc. Zwiedzac w PeK nie można niczego, bo niczego tam nie ma. Mozna wagonikami ciagnietym przez "ciufcię" jezdzic na zwiedzanie mediny (starowki w sousse) lub dalej do monastiru. pozostale wycieczki to drogie wypady fakultatywne oferowane przez rezydenta. plaza na poludnie od mariny kiepsciutka, bardzo waska. troche lepsze sa plaze na polnoc od mariny - troche szersze i bardziej piaszczyste. w samym PeK dla dzieci cos w rodzaju lunaparku i w poblizu park wodny.\ Rozrywek niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: fajne miejsce IP: *.crowley.pl 19.03.07, 11:36 dla mnie bomba.juz sie doczekac nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fajne miejsce IP: 81.210.3.* 28.03.07, 16:02 jak z rodzinka to tylko do Portu! Do Suosse dojedziesz w kilka minut taxowka, a co bedzie w "lepszej" czesci to bedziesz! Koniecznie wybierz wersje z animacjami - rewelacja dla dzieciakow i rodzicow!!!! Jak sie da to wersje AI - to nie prawda, ze sie przeplaca. Naprawde warto i jaka wygoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: fajne miejsce IP: 193.227.131.* 29.03.07, 19:18 Miesjce bardzo urodziwe to fakt, ale po 3 dniach nie ma co robić:( Na szczęście do Sousse blisko i to chyba jest największa zaleta Portu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzinka2 Re: fajne miejsce IP: *.crowley.pl 31.03.07, 16:18 dzieki za informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś