Gość: gosc IP: *.chello.pl 30.06.07, 21:45 Czy ktos zamierza leciec w najbliższym czasie do Tunezji jako singiel??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:06 ja w połowie lipca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:04 hej monia, a dokąd się wybierasz, ja lecę też w połowie lipca do Palm Inn Monastir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: single IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.07, 15:59 Hej :) Ja lecę do Sousse w terminie 10-17 lipca i będę w hotelu Orient Palace. Mam 23 lata i lece tylko z ojczymem(Niemcem)z niemieckiego biura podrozy wiec towarzystwo z Polski mi sie bardzo,bardzo przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:55 hej- ja też myśle o sousse albo djerbie-rozważam to. ja mam urlop od 13. No towarzystwo zawsze mile widziane;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: single IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.07, 17:06 To jeszcze nie masz wykupionej wycieczki?? Wszystko pieknie ładnie tylko jak tam wy3mamy w takim piekle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:55 no właśnie pogoda mnie trochę przraża...zawze wolałam jeżdzić przed albo po sezonie. A teraz w sam lipiec w najbardziej zabójczą pogodę...no ale damy rade;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: single IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.07, 18:06 Pewnie, że damy - jakoś trzeba :) To daj znać jak będziesz już wiedziała w jakie miejsce jedziesz :) Najlepiej na maila: kiton85@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś