jan.kran 12.12.02, 07:20 Reagowac czy nie reagowac na kretynskie posty i chamskie podrobki nickow ? zastanawia sie Kran Ksiaze Dunski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larson Re: Dylemat Krana 12.12.02, 07:31 jan.kran napisała: > Reagowac czy nie reagowac na kretynskie posty i chamskie podrobki > nickow ? > Jak zaczniesz reagowac w tamtych postach to bedziesz je podnosic na top. Zostaw masturbacje masturbantom z sympatico.ca, a watek sam zdechnie, jak setki wczesniejszych. pzdr Larson Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Dylemat Krana 12.12.02, 08:17 Tak jak radzi Larson -nie reagowac, watki o heblowaniu, przyczepce Ozpola itp wymra z braku pozywki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Dylemat Krana IP: *.sympatico.ca 12.12.02, 14:28 No to heblowalas tego mlodego czy nie stara ladacznico? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Dylemat Krana 12.12.02, 14:32 Gość portalu: gadula napisał(a): > No to heblowalas tego mlodego czy nie stara ladacznico? __________________________________________ <>...Gadula,co cie to obchodzi................ Ty chcesz heblowac Larsona i nikt nic nie mowi........... W dodatku w przyczepce u ozpol-a!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiszczak Re: Dylemat Krana IP: *.sympatico.ca 12.12.02, 20:49 On ma ochote na Ludwike! Ale to towar bez gwarancji z duzym przebiegiem ... nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie Re: Dylemat Krana 13.12.02, 04:42 Gość portalu: kiszczak napisał(a): > On ma ochote na Ludwike! Ale to towar bez gwarancji z duzym > przebiegiem ... nie warto. Kiszczak prosze zejsc ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Dylemat Krana - ja radze ... IP: *.broadcom.com 12.12.02, 21:08 napisac cos ciekawego bo jak na razie to same nudne narzekania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Dylemat Krana - ja radze ... IP: *.sympatico.ca 12.12.02, 21:22 Hehehe! dobre! Tylko, ze to nie przychodzi niektorym zbyt latwo. wygodniej sie wozic na tylnym kolku Xurka czy innych "mlodych-plodnych" ... Caly bis taki sam zreszta. Czytales kiedys cos napisanego przez Ro-bota? Tylko odpowiedzi i to monosylaby ... Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Dylemat Krana - ja radze ... 12.12.02, 22:02 Jak ja ciebie lubie! Dasz ten adres czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Dylemat Krana - ja radze ... IP: *.sympatico.ca 12.12.02, 23:16 O jaki adres Ciebie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Dylemat Krana - ja radze ... 12.12.02, 23:20 No wiesz, miasto, ulica, nr domu... Odpowiedz Link Zgłoś