mademoisele 12.07.08, 14:56 Wybieram się w najbliższym czasie do Tunezji i słyszałam, że w morzu jest dużo meduz, czy to prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japcio1 Re: Meduzy w Sousse 18.07.08, 13:37 Byłam roku temu i ani jednej nie widziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Meduzy w Sousse IP: *.koba.pl 18.07.08, 14:02 w tamtym roku też nie spotkałam żadnej w Sousse. W Grecji to dopiero są okazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
japcio1 Re: Meduzy w Sousse 18.07.08, 14:06 Gość portalu: mery napisał(a): > w tamtym roku też nie spotkałam żadnej w Sousse. W Grecji to dopiero są okazy : > ) Dwa razy byłam w Grecji i tez zadnej nie spotkałam :( Jedyne meduzy, jakie na oczy widziałam, to te w Bałtyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Meduzy w Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 15:15 Byłam od 26 06 na dwa tygodnie w Port el kantaui były meduzy poparzy mi dzieci potem bały się wchodzić do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Meduzy w Sousse IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.08, 21:02 ja byłam w skanes i też były na poparzenia najlepsze pomidorki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyshia Re: Meduzy w Sousse IP: 213.25.102.* 19.07.08, 21:20 Bylam w Sousse i zadnej nie spotkałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
klio1 Re: Meduzy w Sousse 19.07.08, 22:18 Byłam w Port el Kantaoui i ilośc meduz zleżała od dnia, czasami nie było ich wcale, ale np. ostatniego dnia zrezygnowaliśmy z plaży bo nie szło wejść do morza tak dużo ich pływało. Ja i moje dziecko zostaliśmy poparzeni, dlatego morze w Tunezji to jedyna rzecz jaka mi się nie podobała.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Meduzy w Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 22:30 Podawali teraz na Meteo, że morze śródziemne się ociepla i pojawia się coraz więcej meduz.Byłem w Sousse w czerwcu i przez 2 tygodnie widziałem tylko 4 meduzy, i to w tym samym dniu; wcześniej ani póżniej nie widziałem.Te były małe i bezbarwne, ale tamtejszy chłopak mówił żeby uważać.Podobno są jeszcze jakieś niebieskie (bardziej niebezpieczne), ale tych wtedy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś