aida28 21.07.08, 14:36 Kto był w tym hotelu i nie oparł sie tunezyjskiemu animatorowi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lallabaya Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 21.07.08, 14:56 Już zdaje się jest wątek poświęcony Nino! Czy to ten sam, czy w jeszcze innym się zakochałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ankasf Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 21.07.08, 19:12 Znam Nino dosyć dobrze. Trochę Włoch, trochę Tunezyjczyk. Chyba najgorsza mieszanka z możliwych. Jak to sam powiedział ostatnio do mojej koleżanki "jestem drogi w utrzymaniu". Strzeżcie się go dziewczyny. To już nie bajki wysnute z palca, to są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 08:27 no wlasnie ,bajeruje nas wszytskie a my w to wierzymy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 08:26 to inny nino,tam co drugi arab to nino!!hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
ankasf Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 21.07.08, 19:14 kiedy byłaś w Imperial jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 08:28 poczatek marca tego roku!1ty tez tam byłas??zbajerowal cie boski nino???wydarzylo sie cos wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś
ankasf Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 09:24 Ja byłam od 18 marca. Mnie nie, ale moją koleżankę. Strasznie się nią zainteresował jak się dowiedział, że często jest we Włoszech. Kombinacje alpejskie wymyślał, żeby się z nią spotkać sam na sam. Co jak co, ale bajer to ma opanowany do perfekcji, jak większość z nich. A jakie wrażenie wywarł na Tobie Buba??? Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 13:42 ja bylam tylko zainteresowana Nino wiec tamten mnie nie interesowal!! a jego kumpel bawił sie z moja kolezanka!!!!a ta twoja kolezanka to maial cos wiecej z nim??? Odpowiedz Link Zgłoś
ankasf Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 14:22 cos tam miała, to zależy co rozumiesz przez slowo coś...my byłyśmy w Imperial 2 razy, więc zdążyłyśmy ich poznać baaardzo dobrze (szczególnie Nino, Gaston i Chicco okazali się najbardziej chamscy, jeśli nie idzie tak jak sobie coś wytyczyli).Nikt nie jest w stanie poznać ich naprawdę, jeśli się spędza z nimi tylko jeden wyjazd. Dopiero powtórka z rozrywki daje prawdziwy ich obraz. Uwierz mi, że byłam strasznie zniesmaczona ich zachowaniem i gdybym miała przebywać ciągle w ich otoczeniu byłby to najgorszy wyjazd w moim życiu, a byliśmy w suuper skladzie. A z którym z nich bawiła się twoja koleżanka? Najlepsze wrażenie zrobił na mnie Zicco (zupełnie normalny chłopak nie zmanierowany jeszcze). Przyznaję, że mimo wszystko jadę jeszcze raz do Tunezji, ale już nie do Imperial. Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 22.07.08, 15:24 przez cos rozumie dotykanki,calowanie,pieszczoty,razem w lozku i sex!!!!tez tak miala????oni pewnie co turnus maja jaka naiwna laske!! 9ja tez nia jestem niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz "Nino, Gaston Chicco"....??? 23.07.08, 01:40 > Nino, Gaston Chicco czy to są ich ksywki, które wy im nadałyście czy też ich oryginalne imiona? Pytam bo przecież takie imiona to się nadaje szympansom w ZOO a nie podejrzewam was dziewczyny, że upadłyście tak nisko by się z małpami zadawać.... Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: "Nino, Gaston Chicco"....??? 23.07.08, 10:42 to sa imiona tym ku...(teraz juz tow iem),ciekawe ile dziewczyn tak zbalamucili????Nino,Gaston,Chicco to zwykłe pasozyty!!!zglaszajcie dziewczyny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: "Nino, Gaston Chicco"....??? 27.07.08, 00:03 dała się przeleciec szympansowi i teraz podnosi larum... bleeee... rzygać się chce. trzeba było mozg ze sobą zabrać na wyjazd, to może ci by pomogło na zapalenie macicy. jak to jest puscic się z chico za banana?? oddać się gościowi, który po 3 dniach nie pamiętał o twoim istnieniu, bo latał z wywieszonym jęzorem za następną głupią pipą?? poswiecasz temu czy innemu gosciowi czas na forum a znaczysz dla niego mniej niż jego nóż do skrobania kebaba. wspominasz sobie jego maslane oczy a on w tym czasie tarza się z kolejną głupią pipą, której wydaje się że poznała miłość po 3 dniach znajomości. niedługo zresztą może tu wpadnie i też się dowie, że nie jest jedyna, że jest zwykłym puszczalskim materacem...:))) rzygać się chce i współczuje wam bezdennej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
topek2000 Re: "Nino, Gaston Chicco"....??? 28.07.08, 12:22 > dała się przeleciec szympansowi i teraz podnosi larum... bleeee... > rzygać się chce. trzeba było mozg ze sobą zabrać na wyjazd, to Akurat ja uwazam, ze trzeba taka dziewczyne wesprzec. Post factum zjebac jest latwo. Niech ona daje swiadectwo co to za ludzie. Neofici sa najzajadlejsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiabloem Re: "Nino, Gaston Chicco"....??? 09.06.09, 08:32 haha a ja wspolczuje tobie . co ukochana wywinela ci nr i poszla z arabem? haha. nie miej jej tego za zle ale oni sa zajebisci moga sex- owac cala noc bez przerwy :)) ( im ciagle stoi ).dobra rada :zabieraj ukochana w mniej niebezpieczne miejsca haha zalosny polaczku kraq napisał: > dała się przeleciec szympansowi i teraz podnosi larum... bleeee... > rzygać się chce. trzeba było mozg ze sobą zabrać na wyjazd, to może > ci by pomogło na zapalenie macicy. jak to jest puscic się z chico za > banana?? oddać się gościowi, który po 3 dniach nie pamiętał o twoim > istnieniu, bo latał z wywieszonym jęzorem za następną głupią pipą?? > poswiecasz temu czy innemu gosciowi czas na forum a znaczysz dla > niego mniej niż jego nóż do skrobania kebaba. wspominasz sobie jego > maslane oczy a on w tym czasie tarza się z kolejną głupią pipą, > której wydaje się że poznała miłość po 3 dniach znajomości. niedługo > zresztą może tu wpadnie i też się dowie, że nie jest jedyna, że jest > zwykłym puszczalskim materacem...:))) rzygać się chce i współczuje > wam bezdennej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 26.07.08, 08:34 dziewczyny oszukane przez nino nie wstydzcicie sie!!!zglaszajcie sie zobaczymy ile nas jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 27.07.08, 09:05 dziewczyny badzcicie szczere i napiszcie ktore spały z Nino???nie wstydzcicie sie przceiz i tak macie nicki ktore nikt nie zna!!! zobaczymy ile nas jest????? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 27.07.08, 23:07 widocznie elementarne poczucie wstydu, nawet anonimowo, nie pozwala im się przyznać do tego, że się skurwiły. jak chcesz wiedzieć czy jest was więcej, to tak jest was więcej. inaczej, to forum nie miałoby miejsca bytu, nie? a to i tak jest cząstka lasek, które puszczają się z arabami po 3 dniach znajomości. lepiej idz pogadaj o swoich problemach z lekarzem od chorób wenerycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 31.07.08, 08:41 no nie wierze dziewczyny ze jestescie tak malo odwazne!!!!w tunezji tez bylyscie takie???hahhahahaha!!!!mialyscie odwage sie przespac to miejcie odwage przyznac sie anonimowo!!!ciekawe ile nas bylo???? smialo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lallabaya Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 31.07.08, 09:12 Właściwie, to o co ci chodzi. Chcesz się utwierdzić w przekonaniu, że nie tylko ty byłaś głupia i naiwna i dałaś się nabrać na maślane oczka i słodkie słówka. Wcale się nie dziwie, że brak odzewu, która dziewczyna chce przyznać się do tego, że dała się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek29 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 04.08.08, 11:23 a in tak jak tam pojedziecie to któremuś wskoczycie do łóżka i po co to czytacie Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 06.08.08, 12:50 wiecie co laski!!!straszne tchorze z was!1tam bylyscie "odwazne' i glupie a tu sie boicie przyznac anonimowo kto spal z Nino!!! masakra.ja przyznaje sie pierwsza!!!!!!!!!!!!ktora następna????/ Odpowiedz Link Zgłoś
lallabaya Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 06.08.08, 13:23 Możeszx mi wyjaśnić do czego ci ta wiedza potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
dorra.b Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 09.08.08, 22:22 hej wybaczcie, wiem ze to jest temat o Nino, ale chciałabym wiedziec, czy jak byłyscie w Imperialu to widziałyście może z kim świruje Mario i Didi?? Bede wdzieczna za informacje :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abisalll Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 06.08.08, 13:25 Wnioskuję po nicku że masz 28 lat a głupia i pusta jesteś!!! Powód do chwalenia zajebiście ambitny,oj głupia Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek29 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 06.08.08, 13:26 i jeszcze powiedz że masz 16 lat i nie był to twój pierwszy raz. a badałaś się już na HIV? Odpowiedz Link Zgłoś
abisalll Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 06.08.08, 13:33 HIV to za mało proponuję aidzie HCV,HPV pierwotniaki i nne syfy ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 01.09.08, 08:44 ty glupi jstes,pewnie sam masz hiv-a!!!i tak mowisz!1wiec dziewczyny ktore zostaly oszukane bo niedawno poznalam dziewczyne ktora tam byla i nieztety tz wpadla w sidla tego araba!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
sebyzbarma Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 11.09.08, 11:26 Aida, a moze Ty chcesz sie utwierdzic w przekonaniu, ze bylas jego jedyna, ktora zaliczyl dokladnie? Mdli az... Mam nadzieje, ze te "28" to tylko ilosc razy, a nie twoj wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
turystka87 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 19.09.08, 20:13 Hej dziewczyny, bylam tez w imperialu i poznalam wszystkich animatorów. Dziwie sie tylko, ze tak was ten NINO oczarowal. Przyznaje, ze cudownie sie porusza i moze i ma gadanego, ale jak dla mnie to wygladem traci - niski, uroda przecietna... Ci chlopcy sa naprawde uroczy tylko sa strasznie interesowni. Odnioslam wrazenie, ze robia wszystko, zeby poprawic swoj byt i przestac byc "dama do towarzystwa". Jesli chodzi o mnie, to uwielbialam ich, byli naprawde fantastyczni, az do ostatniego dnia, kiedy przestali sie pilnowac i zaczeli (niemalze po kolei) sugerowac pojscie ze mna do pokoju hotelowego) Odpowiedz Link Zgłoś
rimi6tfc Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 19.09.08, 20:29 zgadzam się kiedy tylko dowiadują się że turnusik się kończy dla Ciebie baardzo kochliwi się staja...a propozycje różne słysząłam od kawy, przez łóżko do Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
turystka87 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 19.09.08, 20:44 Hehe, bo oni na koniec chca nas "głęboko" poznac:P. Szkoda, tacy mili, przystojni, mlodzi i już zepsuci. No ale nasze turystki też prezentują żenującą postawę, jest popyt to i jest podaż....:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna13.3 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 06.10.08, 23:58 Ja poznalam Nina i musze przyznać,że mimo swojego niskiego wzrostu zrobił na mnie duże wrażenie.Delikatny wrazliwy heheehheheehhe.Spedzilismy ze soba tydzien i bardzo sie zaprzyjaznilismy.Mamy kontak ze soba caly czas.Nie spalam znim.Caluski i tyle.Fajny chlopak ale praca ktora ma masakra.moze wybierac w kim chce.Powiem wam dziewczyny ze kiedy zaproponowal blizsze zblizenie i pojscie do mojego pokoju a ja mu odmowilam to byl w takim szoku ,ze nie wierzyl ,ze jestem z Polski troche wstyd.I taka mala rada nie zakochujcie sie w nich tylko dobrze sie bawcie!!!! I pod zadnym pozorem nie zgadzajcie sie na sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to naprawde moze sie zle skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 07.10.08, 08:24 no fajnie ze w koncu ktos tutaj pisze.ja niestety nie ma z nim kontaktu.a ty wiosna 13.3 jak sie z nim kontaktujesz???a masz wogole ochote sie z nim znow spotkac???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna13.3 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 07.10.08, 11:10 Ja kontaktuje sie znim ylko przec telefon.Myślałam o tym żeby sie znowu spotkać i mam nawet w planach tam znow pokechać ale wacham sie ,tym bardziej po przeczytaniu opini jednej z dziewczyn która napisała ,że za drugim razem nie byli juz tacy mili.Wiem jedno że nie warto sie angażowac coś wiecej znimi no bo to naprwde nie ma sensu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 07.10.08, 11:33 przez telefon??dzwonisz do niego?ze mna przestałł sie kontaktowac!! pewnie znalazl inna.a ty czest z nim rozmawiasz?/pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 10.10.08, 23:38 wiosna 13.3 zniklas!!pewnie juz pojechalas do niego!!!a ty nam mowisz ze sie wachasz!1pozdrawiam.aida28 Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 12.10.08, 08:53 hej wiosna13.3 a moze chcesz pogadac o nim tak prywatnie piszac oczywiscie na prywatne emai-le???jezeli tak to napisz a ja ci podam swoj adres.pozdrawiam aida28 Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: Nino z hotelu Imperial Park!!! 23.10.08, 07:44 witam cie wiosna13.3.cos sie nie odzywasz,nie wiem czy sie wstydzisz czy nie chcesz o nim pogadac,oczywiscie nie na forum publicznym ale na prywatnym.jezeli zmienisz zdanie to moj email aida28@interia.pl czekam na wiadomosc i pozdrawiam.aida Odpowiedz Link Zgłoś
jalusia to prawda, że na pierwszym turnusie 11.10.08, 10:07 to prawda, że na pierwszym turnusie sa milsi, a przy drugim spotkaniu wyłazi z nich większa interesowność, zniecierpliwienie, nachalniejsza chęć do wyciągnięcia kasy. Przez pół turnusu wlokłam za sobą wszędzie nadąsanego araba. Nie chciał mnie opuścić (nadal miał nadzieję na jakąś kasę), a ja byłam szczęśliwa, że jednak przy mnie jest. Dobra, dobra, wiem jak to brzmi, więc darujcie sobie komentarze..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aida28 Re: to prawda, że na pierwszym turnusie 21.10.08, 08:43 i rzeczywiscie sie potwierdza.moja kolezanka byla po raz drugi w tunezji i to w tym samym hotelu!!!i rzeczywiscie tym rzem "boscy" animatorzy nie byli juz tak slodcy!!!nachalni,nawet bardzo pwoiedzialabym brutalni a najgorsi to nino,gaston i chicco.masakra.pwoiedziala ze juz jej noga w tym kraju nie postanie.uwazajcie dziewczyny.pa Odpowiedz Link Zgłoś
turystka87 Re: to prawda, że na pierwszym turnusie 21.10.08, 20:37 aida28 a kto jeszcze byl z animatorow i kiedy kolezanka byla? Odpowiedz Link Zgłoś