Dodaj do ulubionych

Pani prezes kipi seksem

22.04.11, 16:45
ofsajd.onet.pl/fotogalerie/prezes-warty-w-swoim-gabinecie,4246759,9135135,galeria-maly.html
Czy feministkom pasuje taka prezeska? :)
Obserwuj wątek
    • rozczochrany_jelonek Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 17:04
      pewnie nie , od razu przecież widać że to nie jest feministka ;)
      • maitresse.d.un.francais pewnie, prezesami zostają przecież wyłącznie 22.04.11, 17:42
        potulne udomowione kobieciątka - czyż nie?
        • johnny-kalesony Re: pewnie, prezesami zostają przecież wyłącznie 22.04.11, 18:30
          Jak się jest małżonką "Pyzy" i figurantką dla jego nie najbardziej czystych pieniędzy to raczej trzeba być potulną ...

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • gotlama czirliderka? 31.07.11, 17:23
            Całkiem możliwe, właśnie taka rola wymaga publicznego kipienia seksem i sesji zdjęciowej z rozkładówką na biurku wykonywaną pod dyktando pijarowców. Mam nadzieję, że wszystko jest pod kontrolą, bo ostatnio na przykładzie pana KSH zobaczyliśmy czym się kończy słaba kontrola nad kipieniem. ;)
            • easz Re: czirliderka? 31.07.11, 19:07
              gotlama napisała:

> bo ostatnio na przykładzie pana KSH zobaczyliśmy czym się kończy słaba kontrola nad kipieniem. ;)

Tez se mogl zrobic rozkladowke, ale jakos co innego zrobil... przynajmniej czesciwo zrobil.
    • znana.jako.ggigus ee nie kipi 22.04.11, 18:36
      na kazdym zdjeciu ma ulozone nozki i widocznie powiekszone usteczka.
      C. Denevue albo Monica Vitti to kipialy, Sheryl Crow w miniioweczce tez kipiala, Amy Winehouse tez kipiala, teraz z powiekszonym biustem jakos mniej kipi.
      p. prezes jest tak nastawiona na kipienie, ze - wg mnie - osiaga efekty temperatury pokojowej.
      • mijo81 Re: ee nie kipi 22.04.11, 20:48
        Masz rację, każda pani prezes powinna się tak prezentować ... łatwiej będzie jej nawiązywać kontakty biznesowe
    • evita_duarte Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 20:20
      Pani prezeska nie za bardzo kipi seksem, ale ja mam moze po prostu inny gust
      • mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 20:48
        A ten to jest Pan prezes ?
      • znana.jako.ggigus ooo ten pan kipi 23.04.11, 11:52

• tenpoliszynel Jak to lewica poleci raz-dwa na pana Murzyna:/ 18.07.11, 00:32
          Panie nie mogly by sie powsztrzymac ze swoimi dosc intymnymi przeciez, powiedzmy, "sympatiami"?
          • kocia_noga Re: Jak to lewica poleci raz-dwa na pana Murzyna: 18.07.11, 10:00
            tenpoliszynel napisał:

> Panie nie mogly by sie powsztrzymac ze swoimi dosc intymnymi przeciez, powiedzm
            > y, "sympatiami"?

To jest coś, co nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, to podwójne widzenie. Facet określający kogokolwiek pod względem atrakcyjności seksualnej wypowiada sądy neutralne i obiektywne, zaś kobieta - subiektywne, samicze i jakieś takie wstrętne.
            Rozumiem, że mogłoby wynikać to z deficytów intelektualnych, które ograniczają możliwość spojrzenia na zagadnienie z różnych stron, ale nie, aż tak wielu upośledzonych intelektualnie nie ma , tak uważam. To zjawisko kulturowe - wyuczona głupota.
            • tenpoliszynel A przypadek pana poety kamierunskiego, de Mola... 18.07.11, 12:53
              ..nic Pan nie nauczyl? Rozumiem Evite, u nich w Ameryce Murzynow jak mrowkow, jablkow antonowkow i gruszkow kraselkow, to sie zapatrzyla, ale Panie?
              • kocia_noga Re: A przypadek pana poety kamierunskiego, de Mol 18.07.11, 14:26
                tenpoliszynel napisał:

> ..nic Pan nie nauczyl?

że Polki dla Polaków i tylko oni mają prawo je zarażać? I w związku z tym Natichmiast mają im się murzyny nie podobać?
                • tenpoliszynel Mnie sie tam Panie Murzynki za bardzo nie podobaja 18.07.11, 14:36
                  ....i wcale sobie z tego zarzutu nie czynie:)
    • powie-wiatru Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 22:52
      www.kozaczek.pl/plotka.php?id=28010
    • easz Re: Pani prezes kipi seksem 23.04.11, 00:18

Bylo juz o tym, ale Ty tu wpadasz tylko jak po ogien, to mogles nie zauwazyc... Pani jest prezeska ponoc figurantka tylko. I ponoc maz jakis z koneksjami w polswiatku. Ponoc, bo to plotki na forum ichnim byly. Wiec - phi. W kazdym razie leb do interesikow maja na swoim miejscu oboje zdaje sie, pelne rownouprawnienie.
      • mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 24.04.11, 21:11
        No ona na pewno ma ....Playboy, CKM, Hunter .... gdzieś jeszcze Pani prezes się pokazywała?
        • easz Re: Pani prezes kipi seksem 25.04.11, 14:57

No masz, bo widze, ze Ciebie tylko gole dupy interesuja.
          kipi kasza, kipi groch, och

Ta fotka mi sie akurat podoba, z korona na glowie, ale na tych z artykulu wyraznie widac, ze skalpel byl, szkoda.
          • mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 11:52
            Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę pokazuje to ciężko być poważną Panią Prezes.

Gdzie był skalpel?
            • easz Re: Pani prezes kipi seksem 31.07.11, 19:06
              mijo81 napisał:

> Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę pokazuje to cięż
              > ko być poważną Panią Prezes.

Jo, typowe rozdwojenie postrzegania i oceny. Typowe dla mijow:/
              • pavvka Re: Pani prezes kipi seksem 01.08.11, 12:29
                easz napisała:

> mijo81 napisał:
                >
                > > Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę pokazuje t
                > o cięż
                > > ko być poważną Panią Prezes.
                >
                > Jo, typowe rozdwojenie postrzegania i oceny. Typowe dla mijow:/

Ja wiem czy rozdwojenie? Jak się Olejniczak wylaszczał i prezentował klatę, to też nie sprzyjało postrzeganiu go jako poważnego polityka.
                • easz Re: Pani prezes kipi seksem 01.08.11, 17:30
                  pavvka napisał:

> easz napisała:
                  >
                  > > mijo81 napisał:
                  > >
                  > > > Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę poka
                  > zuje t
                  > > o cięż
                  > > > ko być poważną Panią Prezes.
                  > >
                  > > Jo, typowe rozdwojenie postrzegania i oceny. Typowe dla mijow:/
                  >
                  > Ja wiem czy rozdwojenie? Jak się Olejniczak wylaszczał i prezentował klatę, to
                  > też nie sprzyjało postrzeganiu go jako poważnego polityka.

Chodzilo mi konkretnie o Mija i 'takich jak on', ktorzy sie slinia na widok golej de, mniejsza z tym, jaki ma fach, i przylaza tu, na ff, z piesnia na ustach: i co, feministki? widzialyscie te? ale fest kobita, co? - nie ukrywajac wrecz ...dumy? Tymczasem, kij ma dwa konce - jak przychodzi co do czego, to leci zdarta plyta, ze wlasciwie, to tylko gola de i by sie wstydzila, ale jakie sa baby kazdy widzi itd. Na koniec konkluzja, ze baby i tak sa glupie i puszczalskie, w zwiazku z tym nadaja sie do jednego, ale i tak ich nie lubimy, a feministek to juz w ogole, zreszta to i tak wszystko ich wina.
                  No bo jaki inny cel widzisz w wklepywaniu tu co chwile przez Mija podobnych odkryc i podobnym tonem?

Ja Olejniczaka postrzegam tak samo jak przed. Tzn. jednak lepiej, niz na samym poczatku, kiedy byl buraczkiem; zrobi postepy. Napieralski np. wydawal sie miec lepsze mozliwosci, tymczasem jakos nie zaiskrzyl, poki co.
                  Byla chwila zazenowania, ale potem wzrusz ramionami. Inni obywatele - roznie, ale chyba tez niezbyt strasznie stracil w ich oczach? Zreszta to byla tylko okladka Wprost (?) i kawalek klaty plus kolniezyk, a nie rozkladowka w Fiutkach i Mitach.

Ta pani tez mnie nie rusza, rusza mnie predzej dzialalnosc jej meza, ktorej towarzyszy obecnosc na salonach, choc towarzyszyc nie powinna, jesli oraz to, ze pomyslalam ze kobieta w takim mejscu itd, a tu slysze, ze slup i paprota.
                  Musze jednak przyznac szczerze, ze gdyby np. Mucha pokazala sie w takiej sesji jak ta pani, to by mi zrzedla mina, ale moze sek w kolejnosci - od zera do bohatera jest ok;)
                  • mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 06.08.11, 19:56
                    Od zera do bohatera .... jak się ma takiego mężusia. Bez niego co najwyżej dalej mogłaby dupę w Palyboyu pokazywać.
      • johnny-kalesony Re: Pani prezes kipi seksem 24.04.11, 22:12
        Nie "ponoć" tylko - na pewno. Wszyscy w Poznaniu i okolicach wiedzą, kim jest "Pyza", oficjalnie - Jakub Pyżalski, tak jak w Warszawie wiedzieli kim jest "Masa" albo inny "Kiełbasa" ...
        Najbardziej przeraża tylko fakt, że te środowiska już jawnie, w świetle medialnych fleszy przenikają do oficjalnego życia, do uczciwego świata, a media jakoś uporczywie nie chcą tego zauważyć, milcząc o pozasportowej aktywności małżonka pani prezes.
        Prezes Pyżalska jest bohaterką doniesień prasowych od dobrych kilku tygodni i jakoś dosłownie nikt z dziennikarzy ogólnopolskich nie pofatygował się, by po prostu napisać prawdę.

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
        • david35 Re: Pani prezes kipi seksem 17.07.11, 23:13
          Ten mąż Pyżalskiej, niejaki PYZA, to na jakim etapie jest ta sprawa w sądzie? Wie ktoś?

Będzie siedział zxa gangsterkę, czy sprawie łeb ukręcili???
    • rychu_taxi_drajwer Re: Pani prezes kipi seksem 25.04.11, 22:02
      Ta baba to zwykły słup. Zresztą wystarczy zobaczyć filmiki na stronie tej firmy deweloperskiej jej męża, że zbyt lotna to nie jest.
      • zak_szirak Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 12:03
        ani slup, ani kloda
        gdy przychodzi do zrobienia ...

dobrego wrazenia ;-)

rychu_taxi_drajwer napisał:

> Ta baba to zwykły słup. Zresztą wystarczy zobaczyć filmiki na stronie tej firmy
        > deweloperskiej jej męża, że zbyt lotna to nie jest.
        • mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 13:01
          Czy aby napewno miałeś na myśli dobre wrażenie?
          • zak_szirak Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 14:26
            nie, no oczywiscie ze tak, a z czy ci sie jeszcze rymuje rymuje rymuje ?
            ;-)

mijo81 napisał:

> Czy aby napewno miałeś na myśli dobre wrażenie?
            • mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 30.07.11, 22:27
              "ani slup, ani kloda
              gdy przychodzi do zrobienia ... "

..... płoda ????? :)
    • maggpie Re: Pani prezes kipi seksem 04.08.11, 16:24
      Całkiem ładna.
      Fajne buty.
      Okropne usta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka