mijo81 22.04.11, 16:45 ofsajd.onet.pl/fotogalerie/prezes-warty-w-swoim-gabinecie,4246759,9135135,galeria-maly.html Czy feministkom pasuje taka prezeska? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczochrany_jelonek Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 17:04 pewnie nie , od razu przecież widać że to nie jest feministka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais pewnie, prezesami zostają przecież wyłącznie 22.04.11, 17:42 potulne udomowione kobieciątka - czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: pewnie, prezesami zostają przecież wyłącznie 22.04.11, 18:30 Jak się jest małżonką "Pyzy" i figurantką dla jego nie najbardziej czystych pieniędzy to raczej trzeba być potulną ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama czirliderka? 31.07.11, 17:23 Całkiem możliwe, właśnie taka rola wymaga publicznego kipienia seksem i sesji zdjęciowej z rozkładówką na biurku wykonywaną pod dyktando pijarowców. Mam nadzieję, że wszystko jest pod kontrolą, bo ostatnio na przykładzie pana KSH zobaczyliśmy czym się kończy słaba kontrola nad kipieniem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: czirliderka? 31.07.11, 19:07 gotlama napisała: > bo ostatnio na przykładzie pana KSH zobaczyliśmy czym się kończy słaba kontrola nad kipieniem. ;) Tez se mogl zrobic rozkladowke, ale jakos co innego zrobil... przynajmniej czesciwo zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ee nie kipi 22.04.11, 18:36 na kazdym zdjeciu ma ulozone nozki i widocznie powiekszone usteczka. C. Denevue albo Monica Vitti to kipialy, Sheryl Crow w miniioweczce tez kipiala, Amy Winehouse tez kipiala, teraz z powiekszonym biustem jakos mniej kipi. p. prezes jest tak nastawiona na kipienie, ze - wg mnie - osiaga efekty temperatury pokojowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: ee nie kipi 22.04.11, 20:48 Masz rację, każda pani prezes powinna się tak prezentować ... łatwiej będzie jej nawiązywać kontakty biznesowe Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 20:20 Pani prezeska nie za bardzo kipi seksem, ale ja mam moze po prostu inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
tenpoliszynel Jak to lewica poleci raz-dwa na pana Murzyna:/ 18.07.11, 00:32 Panie nie mogly by sie powsztrzymac ze swoimi dosc intymnymi przeciez, powiedzmy, "sympatiami"? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Jak to lewica poleci raz-dwa na pana Murzyna: 18.07.11, 10:00 tenpoliszynel napisał: > Panie nie mogly by sie powsztrzymac ze swoimi dosc intymnymi przeciez, powiedzm > y, "sympatiami"? To jest coś, co nigdy nie przestanie mnie zadziwiać, to podwójne widzenie. Facet określający kogokolwiek pod względem atrakcyjności seksualnej wypowiada sądy neutralne i obiektywne, zaś kobieta - subiektywne, samicze i jakieś takie wstrętne. Rozumiem, że mogłoby wynikać to z deficytów intelektualnych, które ograniczają możliwość spojrzenia na zagadnienie z różnych stron, ale nie, aż tak wielu upośledzonych intelektualnie nie ma , tak uważam. To zjawisko kulturowe - wyuczona głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
tenpoliszynel A przypadek pana poety kamierunskiego, de Mola... 18.07.11, 12:53 ..nic Pan nie nauczyl? Rozumiem Evite, u nich w Ameryce Murzynow jak mrowkow, jablkow antonowkow i gruszkow kraselkow, to sie zapatrzyla, ale Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: A przypadek pana poety kamierunskiego, de Mol 18.07.11, 14:26 tenpoliszynel napisał: > ..nic Pan nie nauczyl? że Polki dla Polaków i tylko oni mają prawo je zarażać? I w związku z tym Natichmiast mają im się murzyny nie podobać? Odpowiedz Link Zgłoś
tenpoliszynel Mnie sie tam Panie Murzynki za bardzo nie podobaja 18.07.11, 14:36 ....i wcale sobie z tego zarzutu nie czynie:) Odpowiedz Link Zgłoś
powie-wiatru Re: Pani prezes kipi seksem 22.04.11, 22:52 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=28010 Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Pani prezes kipi seksem 23.04.11, 00:18 Bylo juz o tym, ale Ty tu wpadasz tylko jak po ogien, to mogles nie zauwazyc... Pani jest prezeska ponoc figurantka tylko. I ponoc maz jakis z koneksjami w polswiatku. Ponoc, bo to plotki na forum ichnim byly. Wiec - phi. W kazdym razie leb do interesikow maja na swoim miejscu oboje zdaje sie, pelne rownouprawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 24.04.11, 21:11 No ona na pewno ma ....Playboy, CKM, Hunter .... gdzieś jeszcze Pani prezes się pokazywała? Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Pani prezes kipi seksem 25.04.11, 14:57 No masz, bo widze, ze Ciebie tylko gole dupy interesuja. kipi kasza, kipi groch, och Ta fotka mi sie akurat podoba, z korona na glowie, ale na tych z artykulu wyraznie widac, ze skalpel byl, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 11:52 Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę pokazuje to ciężko być poważną Panią Prezes. Gdzie był skalpel? Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Pani prezes kipi seksem 31.07.11, 19:06 mijo81 napisał: > Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę pokazuje to cięż > ko być poważną Panią Prezes. Jo, typowe rozdwojenie postrzegania i oceny. Typowe dla mijow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pani prezes kipi seksem 01.08.11, 12:29 easz napisała: > mijo81 napisał: > > > Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę pokazuje t > o cięż > > ko być poważną Panią Prezes. > > Jo, typowe rozdwojenie postrzegania i oceny. Typowe dla mijow:/ Ja wiem czy rozdwojenie? Jak się Olejniczak wylaszczał i prezentował klatę, to też nie sprzyjało postrzeganiu go jako poważnego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Pani prezes kipi seksem 01.08.11, 17:30 pavvka napisał: > easz napisała: > > > mijo81 napisał: > > > > > Gołą dupę to ta Pani Prezes pokazywała. No a jak się gołą dupę poka > zuje t > > o cięż > > > ko być poważną Panią Prezes. > > > > Jo, typowe rozdwojenie postrzegania i oceny. Typowe dla mijow:/ > > Ja wiem czy rozdwojenie? Jak się Olejniczak wylaszczał i prezentował klatę, to > też nie sprzyjało postrzeganiu go jako poważnego polityka. Chodzilo mi konkretnie o Mija i 'takich jak on', ktorzy sie slinia na widok golej de, mniejsza z tym, jaki ma fach, i przylaza tu, na ff, z piesnia na ustach: i co, feministki? widzialyscie te? ale fest kobita, co? - nie ukrywajac wrecz ...dumy? Tymczasem, kij ma dwa konce - jak przychodzi co do czego, to leci zdarta plyta, ze wlasciwie, to tylko gola de i by sie wstydzila, ale jakie sa baby kazdy widzi itd. Na koniec konkluzja, ze baby i tak sa glupie i puszczalskie, w zwiazku z tym nadaja sie do jednego, ale i tak ich nie lubimy, a feministek to juz w ogole, zreszta to i tak wszystko ich wina. No bo jaki inny cel widzisz w wklepywaniu tu co chwile przez Mija podobnych odkryc i podobnym tonem? Ja Olejniczaka postrzegam tak samo jak przed. Tzn. jednak lepiej, niz na samym poczatku, kiedy byl buraczkiem; zrobi postepy. Napieralski np. wydawal sie miec lepsze mozliwosci, tymczasem jakos nie zaiskrzyl, poki co. Byla chwila zazenowania, ale potem wzrusz ramionami. Inni obywatele - roznie, ale chyba tez niezbyt strasznie stracil w ich oczach? Zreszta to byla tylko okladka Wprost (?) i kawalek klaty plus kolniezyk, a nie rozkladowka w Fiutkach i Mitach. Ta pani tez mnie nie rusza, rusza mnie predzej dzialalnosc jej meza, ktorej towarzyszy obecnosc na salonach, choc towarzyszyc nie powinna, jesli oraz to, ze pomyslalam ze kobieta w takim mejscu itd, a tu slysze, ze slup i paprota. Musze jednak przyznac szczerze, ze gdyby np. Mucha pokazala sie w takiej sesji jak ta pani, to by mi zrzedla mina, ale moze sek w kolejnosci - od zera do bohatera jest ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 06.08.11, 19:56 Od zera do bohatera .... jak się ma takiego mężusia. Bez niego co najwyżej dalej mogłaby dupę w Palyboyu pokazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Pani prezes kipi seksem 24.04.11, 22:12 Nie "ponoć" tylko - na pewno. Wszyscy w Poznaniu i okolicach wiedzą, kim jest "Pyza", oficjalnie - Jakub Pyżalski, tak jak w Warszawie wiedzieli kim jest "Masa" albo inny "Kiełbasa" ... Najbardziej przeraża tylko fakt, że te środowiska już jawnie, w świetle medialnych fleszy przenikają do oficjalnego życia, do uczciwego świata, a media jakoś uporczywie nie chcą tego zauważyć, milcząc o pozasportowej aktywności małżonka pani prezes. Prezes Pyżalska jest bohaterką doniesień prasowych od dobrych kilku tygodni i jakoś dosłownie nikt z dziennikarzy ogólnopolskich nie pofatygował się, by po prostu napisać prawdę. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
david35 Re: Pani prezes kipi seksem 17.07.11, 23:13 Ten mąż Pyżalskiej, niejaki PYZA, to na jakim etapie jest ta sprawa w sądzie? Wie ktoś? Będzie siedział zxa gangsterkę, czy sprawie łeb ukręcili??? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_taxi_drajwer Re: Pani prezes kipi seksem 25.04.11, 22:02 Ta baba to zwykły słup. Zresztą wystarczy zobaczyć filmiki na stronie tej firmy deweloperskiej jej męża, że zbyt lotna to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zak_szirak Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 12:03 ani slup, ani kloda gdy przychodzi do zrobienia ... dobrego wrazenia ;-) rychu_taxi_drajwer napisał: > Ta baba to zwykły słup. Zresztą wystarczy zobaczyć filmiki na stronie tej firmy > deweloperskiej jej męża, że zbyt lotna to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 13:01 Czy aby napewno miałeś na myśli dobre wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
zak_szirak Re: Pani prezes kipi seksem 18.07.11, 14:26 nie, no oczywiscie ze tak, a z czy ci sie jeszcze rymuje rymuje rymuje ? ;-) mijo81 napisał: > Czy aby napewno miałeś na myśli dobre wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Pani prezes kipi seksem 30.07.11, 22:27 "ani slup, ani kloda gdy przychodzi do zrobienia ... " ..... płoda ????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Pani prezes kipi seksem 04.08.11, 16:24 Całkiem ładna. Fajne buty. Okropne usta. Odpowiedz Link Zgłoś