evita_duarte 23.06.11, 22:51 Kolezanka przypomniala mi, ze dzis w Polsce obchodzony jest dzien ojca. CZy mamy na forum jakichs ojcow? Wszystkiego naj dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Ajem ojciec:) 24.06.11, 02:40 Mam dwu synow. Jeden ma juz 22 lata, kolejny wczoraj skonczyl la 18:) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Dzien Ojca 24.06.11, 13:47 A dla przyszłych ojców też? Bo rozumiem, że "dziecko w drodze" się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Dzien Ojca 24.06.11, 17:07 Nie wiem jak w innych krajach, ale w Polsce życzenia na Dzień Ojca składa się własnemu ojcu, więc może poczekaj aż twoje dziecko złoży ci życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Hmm, czyli jak? Evita bylazby moja nieznana corka? 25.06.11, 04:11 Skoro zlozyla mi zyczenia..coz...ekhem...Nie to, zebym sie nie cieszyl! Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Hmm, czyli jak? Evita bylazby moja nieznana c 25.06.11, 07:13 No paczcie panstwo a juz niewlasnym ojcom nie wolno skladac? Odpowiedz Link Zgłoś
marina.sy Re: Hmm, czyli jak? Evita bylazby moja nieznana c 25.06.11, 11:46 Wolno, oczywiście, jeżeli ktoś ma taki kaprys. Mojemu ojcu jednak nikt nie składa zyczeń tylko z tego powodu, że jest ojcem. Życzenia składamy mu my - jego dzieci, więc dopominanie się o życzenia od ludzi, którzy nie są naszymi dziećmi jest śmieszne. Jeżeli ktoś czuje się ojcem, to dziękuje za kurtuazyjne życzenia i tyle, a nie domaga się aneksów, że do przyszłych, potencjalnych i jeszcze nie wiadomo jakich ojców życzenia też są kierowane. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie gniewaj sie, Evito:) 26.06.11, 03:41 Powinienem byl emoticonem zmruzyc oko, gdy pisalem wyzej. Za zyczenia serdecznie Ci dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dzien Ojca 25.06.11, 20:42 A dziecko już choćby w fazie widzialnej ma USG, czy tylko jako paski na teście gonadotropinowym? Czy tylko w fazie projektowania? W pierwszym przypadku - życzenia się należą, w pozostałych - to próba wyłudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Dzien Ojca 28.06.11, 20:24 Nie no, takie wielkości kciuka ... to już może być? Odpowiedz Link Zgłoś