Dodaj do ulubionych

Dzien Ojca

23.06.11, 22:51
Kolezanka przypomniala mi, ze dzis w Polsce obchodzony jest dzien ojca. CZy mamy na forum jakichs ojcow? Wszystkiego naj dla nich.
Obserwuj wątek
    • tigertiger Re: Dzien Ojca 23.06.11, 22:58
      Nice:)
    • marouder.eu Ajem ojciec:) 24.06.11, 02:40
      Mam dwu synow. Jeden ma juz 22 lata, kolejny wczoraj skonczyl la 18:)
    • mijo81 Re: Dzien Ojca 24.06.11, 13:47
      A dla przyszłych ojców też? Bo rozumiem, że "dziecko w drodze" się nie liczy
      • marina.sy Re: Dzien Ojca 24.06.11, 17:07
        Nie wiem jak w innych krajach, ale w Polsce życzenia na Dzień Ojca składa się własnemu ojcu, więc może poczekaj aż twoje dziecko złoży ci życzenia.
        • marouder.eu Hmm, czyli jak? Evita bylazby moja nieznana corka? 25.06.11, 04:11
          Skoro zlozyla mi zyczenia..coz...ekhem...Nie to, zebym sie nie cieszyl!
          • evita_duarte Re: Hmm, czyli jak? Evita bylazby moja nieznana c 25.06.11, 07:13
            No paczcie panstwo a juz niewlasnym ojcom nie wolno skladac?
            • marina.sy Re: Hmm, czyli jak? Evita bylazby moja nieznana c 25.06.11, 11:46
              Wolno, oczywiście, jeżeli ktoś ma taki kaprys. Mojemu ojcu jednak nikt nie składa zyczeń tylko z tego powodu, że jest ojcem. Życzenia składamy mu my - jego dzieci, więc dopominanie się o życzenia od ludzi, którzy nie są naszymi dziećmi jest śmieszne. Jeżeli ktoś czuje się ojcem, to dziękuje za kurtuazyjne życzenia i tyle, a nie domaga się aneksów, że do przyszłych, potencjalnych i jeszcze nie wiadomo jakich ojców życzenia też są kierowane.
            • marouder.eu Nie gniewaj sie, Evito:) 26.06.11, 03:41
              Powinienem byl emoticonem zmruzyc oko, gdy pisalem wyzej.
              Za zyczenia serdecznie Ci dziekuje:)
      • gotlama Re: Dzien Ojca 25.06.11, 20:42
        A dziecko już choćby w fazie widzialnej ma USG, czy tylko jako paski na teście gonadotropinowym?
        Czy tylko w fazie projektowania?
        W pierwszym przypadku - życzenia się należą, w pozostałych - to próba wyłudzenia.
        • mijo81 Re: Dzien Ojca 28.06.11, 20:24
          Nie no, takie wielkości kciuka ... to już może być?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka