Dodaj do ulubionych

Ach te Ukrainki

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 22:14
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=17145046&a=17145046
A zwłaszcza fragment:
"Zdaniem socjolog Julii Gałustian, cudzoziemcom podoba się to, że Ukrainki
nie są zainfekowane feministyczną ideologią."
Obserwuj wątek
    • warshawiak Re: Ach te Ukrainki 30.10.04, 08:07
      Wszystko rozumiem, tylko po co od razu się żenić?

PS
      Rzeczywiście bywają niesamowite;)
    • ardzuna Re: Ach te Ukrainki 30.10.04, 13:16
      Gość portalu: ert napisał(a):

> "Zdaniem socjolog Julii Gałustian, cudzoziemcom podoba się to, że Ukrainki
      > nie są zainfekowane feministyczną ideologią."

...ale to jest zaraźliwe i długo nie pozostaną takie niewinne :D
      • Gość: agawa Re: Ach te Ukrainki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:54
        Nawet jeżeli nie są zainfekowane feminizmem,to bardzo często wirusem HIV.
        Mój kolega ożenił się z Ukrainką.Ona może jest jeszcze normalna,ale jej
        koleżanki już nie bardzo.Jedyny cel w życiu-kasa,kasa,kasa.Zdradzają fecetów na
        lewo i prawo i lubią się ostro zabawić.
        Czy to ideał antyfeministy?
    • e_wok A jaki procent z tego 30.10.04, 20:08
      to sa malzenstwa fikcyjne zawierane dla obywatelstwa? Tak OT uwazam, ze
      wprowadzenie wiz zrobilo straszne kuku nam, kobietom. Nigdy nie wiadomo, kiedy
      pani Ukrainka do nas wroci i czy w ogole ja wypuszcza z kraju. A taka pani jest
      faktycznie na wage zlota, w tym sie zgadzam z mezczyznami, chociaz z innych
      powodow.
      • Gość: kalinka Re: A jaki procent z tego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.04, 20:21
        e_wok napisała:

> to sa malzenstwa fikcyjne zawierane dla obywatelstwa? Tak OT uwazam, ze
        > wprowadzenie wiz zrobilo straszne kuku nam, kobietom. Nigdy nie wiadomo, kiedy
        > pani Ukrainka do nas wroci i czy w ogole ja wypuszcza z kraju. A taka pani jest
        >
        > faktycznie na wage zlota, w tym sie zgadzam z mezczyznami, chociaz z innych
        > powodow.
        >
        >
      • Gość: milka ladne kuku IP: *.sip.asm.bellsouth.net 01.11.04, 22:34
        ...a co za "rozwodnika?" po ukrainskiej brance sie wydajesz?
        Nigdy bym nie pomyslala tak jak Ty, ze zle ze wizy maja.
        No, ale mogloby byc tak, ze nasz przyszly, durniem bedac, ozenil sie z Ukrainka
        z agencji matrymonialnej tak przeciez, bo
        "dobre" serce ma, no i panna nawiala kilka lat temu, a my tu teraz sie kochamy,
        slubu nie mamy i po ukrainskich stepach panny szukamy.
        Czy o takim czarnym scenariuszu myslisz?
        POzdrawiam.
        • e_wok Nie wiem, szczerze mowiac, co masz na mysli 02.11.04, 13:54
          JA mialam na mysli, ze pani Ukrainka sprzata mi mieszkanie, prasuje i pierogi
          lepi. A potem musi wyjechac do siebie, z powodu wizy i ja zostaje z tym calym
          kramem sama.
          • Gość: ert Re: Nie wiem, szczerze mowiac, co masz na mysli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 14:05
            Jak to się świat zmienia!!!

Jeszcze parę lat temu to pewnie sama tak jeździłaś do Brukseli albo Rzymu, a
            teraz to pani na włościach...ach ta zaraza feministyczna...i się dziwić, że jak
            żona to z Ukrainy
            • e_wok O! 02.11.04, 14:40
              To feminizm obalil socjalizm? No patrz, a katolicy twierdza, ze Papiez,
              solidarnosciowcy, ze Walesa, a parafianie od Sw. Brygidy, ze pralat Jankowski.
              Jak to, popatrz, punkt widzenia zalezy od tego, gdzie sie tylek trzyma.
              • kocia_noga Re: O! 02.11.04, 14:48
                :-))))))))))) e_wok, niech cię cmoknę w monitor !
                • matania Re: O! 02.11.04, 15:03
                  spokój! nie utrwalaj stereotypu o feministkach-lesbijkach!:)))

poważniej:oba wątki Erta sprowadzają parę różnych problemów do jednego
                  rozwiązania,które można opisać w następujący sposób:
                  Q:o co chodzi?
                  A:ino o sex!

i wszystko jasne.
    • Gość: aga (inecita) na Zach i Pd po deptaku przechadzają sie Polki IP: *.chello.pl 01.11.04, 11:15
      Wstyd jak się szmacimy, nawet w tunezji... mamy podłą opinię...
      • lolyta Re: na Zach i Pd po deptaku przechadzają sie Polk 01.11.04, 23:11
        Bardzo mi przykro, ze sie szmacicie.
        Ale nie musicie.
        My sie na przyklad nie szmacimy.
        Ani w Tunezji ani gdzie indziej.
        • Gość: Piter Re: na Zach i Pd po deptaku przechadzają sie Polk IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.11.04, 03:17
          Ale opinia przylega i do was...
          P.
    • kochanica.francuza pozdrawiam e_wok,matanię i lolytę:-))))) n/t 05.11.04, 16:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka