Dodaj do ulubionych

SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ

20.06.05, 11:32
www.rotfl.prv.pl/rownouprawnienie.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: agatka Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: 62.29.248.* 20.06.05, 11:38
      Co za burak to wkleił? To oburzające żeby tak traktować kobiety. Jak tak
      mozna??? I co w tym smiesznego?
      • kozzon Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ 20.06.05, 11:43
        Wymiataj zakręcić bębenkiem od pralki. Brudne męskie skarpety czekają.
      • nihiru Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ 20.06.05, 12:08
        A zwróciłaś uwagę na tego tatusia? Obleśny zaniedbany typ, obrzydliwie
        protekcjonalny.
        Tu się nie ma co oburzać, że faceci tak traktują kobiety - tu trzeba im
        współczuć:)
        Świnia też nic nie poradzi na to że jest świnią:)
      • Gość: Artur Przezywacz Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.06.05, 15:50
        > I co w tym smiesznego?

Twoja reakcja na przyklad
      • Gość: complex number:) Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: 217.153.99.* 22.06.05, 23:27
        Gość portalu: agatka napisał(a):

> Co za burak to wkleił? To oburzające żeby tak traktować kobiety. Jak tak
        > mozna??? I co w tym smiesznego?

Jak widac nie tylko forumowi antyfeminisci maja kompleksy ;-)
    • kochanica-francuza Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 14:11
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.06.05, 15:51
        Alez to dowcipna uwaga
        • nihiru Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 16:05
          równie dowcipna co sam obrazek.

Dlaczego kobiety potrafią się śmiać z szowinistycznych dowcipów, a faceci z
          feministycznych już nie?
          • magratt Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 16:14
            nihiru napisała:

> równie dowcipna co sam obrazek.
            >
            > Dlaczego kobiety potrafią się śmiać z szowinistycznych dowcipów, a faceci z
            > feministycznych już nie?

Musieliby zburzyć swoje niezachwiane przekonanie że kobiety w ogóle a
            feministki w szczególności nie mają poczucia humoru i tylko bez przerwy chcą
            ich krzywdzić.
            • Gość: bezdenny Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:17
              magratt napisała:

> Musieliby zburzyć swoje niezachwiane przekonanie że kobiety w ogóle a
              > feministki w szczególności nie mają poczucia humoru
              To prawda. Coś w tym jest. rzeczywiście jak na razie nic nie jest w stanie
              nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (nie kobiety,
              tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru.
              • cherryhill Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 16:39
                Gość portalu: bezdenny napisał(a):

nic nie jest w stanie
                > nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (nie
                kobiety,
                > tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru.

jakies poglebione analizy panie bezdenny
                wszelkie i bezwyjątkowo? Gratuluję wyniku!
                A, i jeszcze jedno, czy posty w stylu forum 101 czy twoje są dowcipne?
                Bo jesli uwazasz ze tak to faktycznie nie tylko feministki ale większsc kobiet
                i częsc męzczyzn nie ma poczucia "humoru"
                c

• kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 20:05
                  cherryhill napisała:

> Gość portalu: bezdenny napisał(a):
                  >
                  > nic nie jest w stanie
                  > > nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (nie
                  > kobiety,
                  > > tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru.
                  >
                  > jakies poglebione analizy panie bezdenny
                  > wszelkie i bezwyjątkowo? Gratuluję wyniku!
                  >

Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów
                  (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też),pełnych wyrafinowanego humoru.

Wnioskuję z tego,że "poczucie humoru" w pojęciu Szanownych Forumowiczów
                  Antyfeministycznych ma polegać JEDYNIE na śmianiu się z szowinistycznych dowcipów.

Tego istotnie nie mamy.;-)))))))))))))))))))))))))))))
                  • czarna.dalia Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:01
                    > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów
                    > (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też),

Prawda, Kocia jst świetna. Skoro na tym forum zdarzają się kurioza w rodzaju
                    wychwalania Kalesona za dowcip i styl, to nie zawadzi poczytać posty Koci. Co
                    prawda o gustach się nie dyskutuje, ale jednak co klasa to klasa.
                    A dodam, że wcale nie mam poglądów specjalnie do Koci podobnych.
                    • kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:02
                      czarna.dalia napisała:

> > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów
                      > > (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też),
                      >
                      >
                      > Prawda, Kocia jst świetna. Skoro na tym forum zdarzają się kurioza w rodzaju
                      > wychwalania Kalesona za dowcip i styl, to nie zawadzi poczytać posty Koci

Kociej.Kocia_noga = noga kota.

Bez obrazy.
                    • cherryhill Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:36
                      czarna.dalia napisała:

Skoro na tym forum zdarzają się kurioza w rodzaju
                      > wychwalania Kalesona za dowcip i styl, to nie zawadzi poczytać posty Koci.

w zasadzie często jest niestrawny , ale miał pare dobrych wejść
                      trzeba mu to oddać np. to o dniach tygodnia, albo o kiedy skutecznie skasowal
                      trolla w 2 postach,
                      nie mogę do końca sie zgodzić z tą totalną krytyka
                      c
                  • diablica.26 Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:41
                    kochanica-francuza napisała:

> cherryhill napisała:
                    >
                    > > Gość portalu: bezdenny napisał(a):
                    > >
                    > > nic nie jest w stanie
                    > > > nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (n
                    > ie
                    > > kobiety,
                    > > > tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru.
                    > >
                    > > jakies poglebione analizy panie bezdenny
                    > > wszelkie i bezwyjątkowo? Gratuluję wyniku!
                    > >
                    >
                    > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów
                    > (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też),pełnych wyrafinowanego humoru.
                    >
                    > Wnioskuję z tego,że "poczucie humoru" w pojęciu Szanownych Forumowiczów
                    > Antyfeministycznych ma polegać JEDYNIE na śmianiu się z szowinistycznych dowci
                    > pów.
                    >
                    > Tego istotnie nie mamy.;-)))))))))))))))))))))))))))))

Wiecie co jest jeszcze w tym wszystkim groteskowe? Faceci - szowiniści
                    oczekują, że kobiety będą się śmiać z takich dowcipów. Mało tego, widziałam
                    takie kuriozum, które specjalnie opowiadało antykobiece kawały dziewczynie,
                    która mu się podobała, uznał to za świetny sposób na podryw.

• kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 22:36
                      A co na to owo dziewczę?
                      • diablica.26 Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 22.06.05, 21:06

> A co na to owo dziewczę?

No wiesz, tak szczerze mówiąc, to byłam ja. Mam taki specjalny dowcip antymęski
                        na takie okazje, kasuję tym wszystkich.

• kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 22.06.05, 22:55
                          diablica.26 napisała:

> kochanica-francuza napisała:
                          >
                          > > A co na to owo dziewczę?
                          >
                          > No wiesz, tak szczerze mówiąc, to byłam ja. Mam taki specjalny dowcip antymęski
                          >
                          > na takie okazje, kasuję tym wszystkich.
                          >

Wal!!!!O facecie,któremu mieli obciąć,czy inny?
                          • diablica.26 Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 23.06.05, 11:11
                            Nie, inny. Taki jak większość kawałów o blondynkach - mało śmieszny, za to
                            świński. Nie nadaje się do publikacji na forum, ale jak chcesz, mogę Ci wysłać
                            mailem.
                            A ten o facecie, któremu mieli obciąć, to jaki?
            • Gość: Artur Przezywacz Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: 195.69.82.* 21.06.05, 22:09
              > Musieliby zburzyć swoje niezachwiane przekonanie że kobiety w ogóle a
              > feministki w szczególności nie mają poczucia humoru

Toz to fakt, a nie przekonanie
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: 195.69.82.* 21.06.05, 22:10
            > Dlaczego kobiety potrafią się śmiać z szowinistycznych dowcipów

Bo ich nie rozumieja

> a faceci z feministycznych już nie?

Bo nie sa smieszne
    • Gość: Mama Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:15
      Uważam, iż wszystkie feministki mają źle w głowach i zajęłyby się czymś
      pożytecznym, zupę ugotowały, albo pranie zrobiły. No.
      • kochanica-francuza Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ 21.06.05, 22:26
        Gość portalu: Mama napisał(a):

> Uważam, iż wszystkie feministki mają źle w głowach i zajęłyby się czymś
        > pożytecznym, zupę ugotowały, albo pranie zrobiły. No.
        Pranie zrobione(wyłącznie moje ciuchy).Teraz czas na forum.
    • Gość: Johnny Kalesony NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:25
      Niestety. Wątek okazał się mieć wartość proroczą ...

info.onet.pl/1118217,12,item.html
      Pozdrawiam.
      • Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:36
        To bardzo zabawny rysunek i dowcip. Wszystkie dowcipy polegają nanasmiewaniu
        się z czyichś wad/ułomności. jak ktos zna inny rodzaj dowcipu to chętnie się
        zapoznam
        • kochanica-francuza Re: NIESTETY ... 22.06.05, 19:39

> To bardzo zabawny rysunek i dowcip. Wszystkie dowcipy polegają nanasmiewaniu
          > się z czyichś wad/ułomności. jak ktos zna inny rodzaj dowcipu to chętnie się
          > zapoznam

Przychodzi 0,3 baby do lekarza...Lekarz:gdzie reszta? baba wyjmuje
          krótkofalówkę:Zero siedem zgłoś się!

Dowcip absurdalny plus aluzja do znanego hasła filmowego.

• Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:58
            >
            > Przychodzi 0,3 baby do lekarza...Lekarz:gdzie reszta? baba wyjmuje
            > krótkofalówkę:Zero siedem zgłoś się!
            >
            > Dowcip absurdalny plus aluzja do znanego hasła filmowego.
            >
            Tyle że mnie to akurat nie smieszy.
            Np: idą dwien studentki. jedna w trampkach, druga w ciązy.
            I tak najlepsze sa dowcipy "szowinistyczne" opowiem ci amerykański polish joke.
            Całym sercem buntuję się przeciwko temu dowcipowi, ale zawsze powiem, że ten
            dowcip jest dowcipny.
            A leci tak: "jak nalepiej zapłodnić Polkę? Wystarczy sie spuścić na chodnik, a
            resztę muchy załatwią"
            • kochanica-francuza Re: NIESTETY ... 22.06.05, 20:06

> >
              > > Przychodzi 0,3 baby do lekarza...Lekarz:gdzie reszta? baba wyjmuje
              > > krótkofalówkę:Zero siedem zgłoś się!
              > >
              > > Dowcip absurdalny plus aluzja do znanego hasła filmowego.
              > >
              > Tyle że mnie to akurat nie smieszy.

Nie masz poczucia humoru;-).

>
              • Gość: Johnny Kalesony Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:19
                Nie chciałem być przecież złośliwy ... po prostu tyleż przypadkowy, co
                tragiczny zbieg okoliczności wydał mi się godny zarejestrowania.
                Naprawdę w żadnym razie nie uważam, żeby wiadomość o śmierci dziewczynki mogła
                mieć - nawet w tym kontekście - w sobie coś zabawnego.
                Swoją drogą - nie wydaje mi się, żeby dziecko weszło do wnętrza pralki z
                własnej inicjatywy. W pobliżu był przecież 14-letni brat dziewczynki; ciekawe,
                czy jest debilem-półanalfabetą, wychowanym o okrucieństwie telewizji i gier
                komputerowych. Jeżeli tak, byłby pierwszym podejrzanym.

Pozdrawiam
                Keep Rockin'
              • Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:23

>> Nie masz poczucia humoru;-).

Oczywiście, że mam. Dlatego też nie raz śmiałaś się czytając moje posty
                • kochanica-francuza Re: NIESTETY ... 22.06.05, 20:41

>
                  > >> Nie masz poczucia humoru;-).
                  >
                  > Oczywiście, że mam. Dlatego też nieraz śmiałaś się czytając moje posty

Hm,nie wiem.,czy właściwie zrozumiałeś ten śmiech...
                  • cherryhill Re: NIESTETY ... 22.06.05, 20:49

> Gość portalu: bezdenny napisał(a):
                    >
                    > > kochanica-francuza napisała:
                    > >
                    > > >> Nie masz poczucia humoru;-).
                    > >
                    > > Oczywiście, że mam. Dlatego też nieraz śmiałaś się czytając moje posty
                    >
                    > Hm,nie wiem.,czy właściwie zrozumiałeś ten śmiech...

a ja się owszem uśmiechałam, z politowaniem
                    c
                  • Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... albo stety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:52
                    Dobrze zrozumiałem. Uważasz mnie za b. dowcipnego i inteligentnego
                    interlokutora i żałujesz że w realu nie znasz takich jak ja. Jeśli dodać
                    jeszcze moją urodę, której nie możesz ocenić to.....
                    od siebie powiem że wiele z tutejszych pań uważam za atrakcyjne i konwersuję z
                    nimi prowadząc cóś na kształt flirtu
                    • kochanica-francuza Re: NIESTETY ... albo stety 22.06.05, 22:42

Uważasz mnie za b. dowcipnego i inteligentnego
                      > interlokutora i żałujesz że w realu nie znasz takich jak ja.

Jakby ci tu powiedzieć bezdenny.Mylisz się grubo.

moją urodę, której nie możesz ocenić
                      niestety - albo stety;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka