kozzon 20.06.05, 11:32 www.rotfl.prv.pl/rownouprawnienie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatka Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: 62.29.248.* 20.06.05, 11:38 Co za burak to wkleił? To oburzające żeby tak traktować kobiety. Jak tak mozna??? I co w tym smiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
kozzon Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ 20.06.05, 11:43 Wymiataj zakręcić bębenkiem od pralki. Brudne męskie skarpety czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ 20.06.05, 12:08 A zwróciłaś uwagę na tego tatusia? Obleśny zaniedbany typ, obrzydliwie protekcjonalny. Tu się nie ma co oburzać, że faceci tak traktują kobiety - tu trzeba im współczuć:) Świnia też nic nie poradzi na to że jest świnią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.06.05, 15:50 > I co w tym smiesznego? Twoja reakcja na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: complex number:) Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: 217.153.99.* 22.06.05, 23:27 Gość portalu: agatka napisał(a): > Co za burak to wkleił? To oburzające żeby tak traktować kobiety. Jak tak > mozna??? I co w tym smiesznego? Jak widac nie tylko forumowi antyfeminisci maja kompleksy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.06.05, 15:51 Alez to dowcipna uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 16:05 równie dowcipna co sam obrazek. Dlaczego kobiety potrafią się śmiać z szowinistycznych dowcipów, a faceci z feministycznych już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
magratt Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 16:14 nihiru napisała: > równie dowcipna co sam obrazek. > > Dlaczego kobiety potrafią się śmiać z szowinistycznych dowcipów, a faceci z > feministycznych już nie? Musieliby zburzyć swoje niezachwiane przekonanie że kobiety w ogóle a feministki w szczególności nie mają poczucia humoru i tylko bez przerwy chcą ich krzywdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:17 magratt napisała: > Musieliby zburzyć swoje niezachwiane przekonanie że kobiety w ogóle a > feministki w szczególności nie mają poczucia humoru To prawda. Coś w tym jest. rzeczywiście jak na razie nic nie jest w stanie nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (nie kobiety, tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 16:39 Gość portalu: bezdenny napisał(a): nic nie jest w stanie > nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (nie kobiety, > tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru. jakies poglebione analizy panie bezdenny wszelkie i bezwyjątkowo? Gratuluję wyniku! A, i jeszcze jedno, czy posty w stylu forum 101 czy twoje są dowcipne? Bo jesli uwazasz ze tak to faktycznie nie tylko feministki ale większsc kobiet i częsc męzczyzn nie ma poczucia "humoru" c Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 20:05 cherryhill napisała: > Gość portalu: bezdenny napisał(a): > > nic nie jest w stanie > > nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (nie > kobiety, > > tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru. > > jakies poglebione analizy panie bezdenny > wszelkie i bezwyjątkowo? Gratuluję wyniku! > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też),pełnych wyrafinowanego humoru. Wnioskuję z tego,że "poczucie humoru" w pojęciu Szanownych Forumowiczów Antyfeministycznych ma polegać JEDYNIE na śmianiu się z szowinistycznych dowcipów. Tego istotnie nie mamy.;-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.dalia Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:01 > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów > (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też), Prawda, Kocia jst świetna. Skoro na tym forum zdarzają się kurioza w rodzaju wychwalania Kalesona za dowcip i styl, to nie zawadzi poczytać posty Koci. Co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale jednak co klasa to klasa. A dodam, że wcale nie mam poglądów specjalnie do Koci podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:02 czarna.dalia napisała: > > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów > > (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też), > > > Prawda, Kocia jst świetna. Skoro na tym forum zdarzają się kurioza w rodzaju > wychwalania Kalesona za dowcip i styl, to nie zawadzi poczytać posty Koci Kociej.Kocia_noga = noga kota. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:36 czarna.dalia napisała: Skoro na tym forum zdarzają się kurioza w rodzaju > wychwalania Kalesona za dowcip i styl, to nie zawadzi poczytać posty Koci. w zasadzie często jest niestrawny , ale miał pare dobrych wejść trzeba mu to oddać np. to o dniach tygodnia, albo o kiedy skutecznie skasowal trolla w 2 postach, nie mogę do końca sie zgodzić z tą totalną krytyka c Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 21:41 kochanica-francuza napisała: > cherryhill napisała: > > > Gość portalu: bezdenny napisał(a): > > > > nic nie jest w stanie > > > nawet nadwątlić mojego niezachwianego przekonania, że feministki (n > ie > > kobiety, > > > tylko podgrupa w ramach kobiet ) nie mają poczucia humoru. > > > > jakies poglebione analizy panie bezdenny > > wszelkie i bezwyjątkowo? Gratuluję wyniku! > > > > Bardzo też ciekawe,że panowie nie doceniają niektórych naszych postów > (np.kociej_nogi,ale innych koleżanek też),pełnych wyrafinowanego humoru. > > Wnioskuję z tego,że "poczucie humoru" w pojęciu Szanownych Forumowiczów > Antyfeministycznych ma polegać JEDYNIE na śmianiu się z szowinistycznych dowci > pów. > > Tego istotnie nie mamy.;-))))))))))))))))))))))))))))) Wiecie co jest jeszcze w tym wszystkim groteskowe? Faceci - szowiniści oczekują, że kobiety będą się śmiać z takich dowcipów. Mało tego, widziałam takie kuriozum, które specjalnie opowiadało antykobiece kawały dziewczynie, która mu się podobała, uznał to za świetny sposób na podryw. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 20.06.05, 22:36 A co na to owo dziewczę? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 22.06.05, 21:06 kochanica-francuza napisała: > A co na to owo dziewczę? No wiesz, tak szczerze mówiąc, to byłam ja. Mam taki specjalny dowcip antymęski na takie okazje, kasuję tym wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 22.06.05, 22:55 diablica.26 napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > A co na to owo dziewczę? > > No wiesz, tak szczerze mówiąc, to byłam ja. Mam taki specjalny dowcip antymęski > > na takie okazje, kasuję tym wszystkich. > Wal!!!!O facecie,któremu mieli obciąć,czy inny? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t 23.06.05, 11:11 Nie, inny. Taki jak większość kawałów o blondynkach - mało śmieszny, za to świński. Nie nadaje się do publikacji na forum, ale jak chcesz, mogę Ci wysłać mailem. A ten o facecie, któremu mieli obciąć, to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: 195.69.82.* 21.06.05, 22:09 > Musieliby zburzyć swoje niezachwiane przekonanie że kobiety w ogóle a > feministki w szczególności nie mają poczucia humoru Toz to fakt, a nie przekonanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Na tym obrazku jest kozzon;-)))))n/t IP: 195.69.82.* 21.06.05, 22:10 > Dlaczego kobiety potrafią się śmiać z szowinistycznych dowcipów Bo ich nie rozumieja > a faceci z feministycznych już nie? Bo nie sa smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:15 Uważam, iż wszystkie feministki mają źle w głowach i zajęłyby się czymś pożytecznym, zupę ugotowały, albo pranie zrobiły. No. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: SZTUKA PROGRAMOWANIA DLA PAŃ 21.06.05, 22:26 Gość portalu: Mama napisał(a): > Uważam, iż wszystkie feministki mają źle w głowach i zajęłyby się czymś > pożytecznym, zupę ugotowały, albo pranie zrobiły. No. Pranie zrobione(wyłącznie moje ciuchy).Teraz czas na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Kalesony NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:25 Niestety. Wątek okazał się mieć wartość proroczą ... info.onet.pl/1118217,12,item.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 17:36 To bardzo zabawny rysunek i dowcip. Wszystkie dowcipy polegają nanasmiewaniu się z czyichś wad/ułomności. jak ktos zna inny rodzaj dowcipu to chętnie się zapoznam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIESTETY ... 22.06.05, 19:39 Gość portalu: bezdenny napisał(a): > To bardzo zabawny rysunek i dowcip. Wszystkie dowcipy polegają nanasmiewaniu > się z czyichś wad/ułomności. jak ktos zna inny rodzaj dowcipu to chętnie się > zapoznam Przychodzi 0,3 baby do lekarza...Lekarz:gdzie reszta? baba wyjmuje krótkofalówkę:Zero siedem zgłoś się! Dowcip absurdalny plus aluzja do znanego hasła filmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:58 kochanica-francuza napisała: > > Przychodzi 0,3 baby do lekarza...Lekarz:gdzie reszta? baba wyjmuje > krótkofalówkę:Zero siedem zgłoś się! > > Dowcip absurdalny plus aluzja do znanego hasła filmowego. > Tyle że mnie to akurat nie smieszy. Np: idą dwien studentki. jedna w trampkach, druga w ciązy. I tak najlepsze sa dowcipy "szowinistyczne" opowiem ci amerykański polish joke. Całym sercem buntuję się przeciwko temu dowcipowi, ale zawsze powiem, że ten dowcip jest dowcipny. A leci tak: "jak nalepiej zapłodnić Polkę? Wystarczy sie spuścić na chodnik, a resztę muchy załatwią" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIESTETY ... 22.06.05, 20:06 Gość portalu: bezdenny napisał(a): > kochanica-francuza napisała: > > > > Przychodzi 0,3 baby do lekarza...Lekarz:gdzie reszta? baba wyjmuje > > krótkofalówkę:Zero siedem zgłoś się! > > > > Dowcip absurdalny plus aluzja do znanego hasła filmowego. > > > Tyle że mnie to akurat nie smieszy. Nie masz poczucia humoru;-). > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Kalesony Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:19 Nie chciałem być przecież złośliwy ... po prostu tyleż przypadkowy, co tragiczny zbieg okoliczności wydał mi się godny zarejestrowania. Naprawdę w żadnym razie nie uważam, żeby wiadomość o śmierci dziewczynki mogła mieć - nawet w tym kontekście - w sobie coś zabawnego. Swoją drogą - nie wydaje mi się, żeby dziecko weszło do wnętrza pralki z własnej inicjatywy. W pobliżu był przecież 14-letni brat dziewczynki; ciekawe, czy jest debilem-półanalfabetą, wychowanym o okrucieństwie telewizji i gier komputerowych. Jeżeli tak, byłby pierwszym podejrzanym. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:23 kochanica-francuza napisała: >> Nie masz poczucia humoru;-). Oczywiście, że mam. Dlatego też nie raz śmiałaś się czytając moje posty Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIESTETY ... 22.06.05, 20:41 Gość portalu: bezdenny napisał(a): > kochanica-francuza napisała: > > >> Nie masz poczucia humoru;-). > > Oczywiście, że mam. Dlatego też nieraz śmiałaś się czytając moje posty Hm,nie wiem.,czy właściwie zrozumiałeś ten śmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: NIESTETY ... 22.06.05, 20:49 kochanica-francuza napisała: > Gość portalu: bezdenny napisał(a): > > > kochanica-francuza napisała: > > > > >> Nie masz poczucia humoru;-). > > > > Oczywiście, że mam. Dlatego też nieraz śmiałaś się czytając moje posty > > Hm,nie wiem.,czy właściwie zrozumiałeś ten śmiech... a ja się owszem uśmiechałam, z politowaniem c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdenny Re: NIESTETY ... albo stety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:52 Dobrze zrozumiałem. Uważasz mnie za b. dowcipnego i inteligentnego interlokutora i żałujesz że w realu nie znasz takich jak ja. Jeśli dodać jeszcze moją urodę, której nie możesz ocenić to..... od siebie powiem że wiele z tutejszych pań uważam za atrakcyjne i konwersuję z nimi prowadząc cóś na kształt flirtu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: NIESTETY ... albo stety 22.06.05, 22:42 Gość portalu: bezdenny napisał(a): Uważasz mnie za b. dowcipnego i inteligentnego > interlokutora i żałujesz że w realu nie znasz takich jak ja. Jakby ci tu powiedzieć bezdenny.Mylisz się grubo. moją urodę, której nie możesz ocenić niestety - albo stety;-))) Odpowiedz Link Zgłoś