Dodaj do ulubionych

pytanie do moderatorów

03.10.05, 21:32
Mam pytanie do moderatorów o reguły obowiązujące na tym forum. Czy na tym
forum dopuszczalne są wyzwiska?
Jeśli nie, to czy moderatorzy zamierzają coś zrobić wobec Zlotoslanos i
Snegata, wyzywających dyskutanta od głupków, dupków i kretynów?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=29833454&a=29848577
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=29833454&a=29848790
A może wyzywanie antyfeministów jest tu dozwolone?

Pozdrawiam -
Obserwuj wątek
    • snegnat Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 21:49
      Głupkiem i dupkiem nikt Ciebie nie nazwał. Czytaj uważniej:)

Pozdrawiam:)
      • kocia_noga Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 21:52
        Uderz w stól , a nozyce się odezwą...
        • snegnat Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 21:57
          Nie wiem co masz na myśli. Ja swoich słów się nie wypieram i przyznaje, że
          nazwałem go kretynem, ale nie dupkiem:)
          • kocia_noga Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:19
            snegnat napisał:

> Nie wiem co masz na myśli. Ja swoich słów się nie wypieram i przyznaje, że
            > nazwałem go kretynem, ale nie dupkiem:)

Ależ nie ciebie miałam na mysli .
            • snegnat O’kay 03.10.05, 22:21
      • marcypanna Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:02
        No własnie. Tam nie było ani głupka, ani dupka... Zlotoslanos napisała, ze ZW
        jest beznadziejny. No niestety on naprawdę jest beznadziejny, sporo osób tak
        przeciweż myśli... Za takie zachowanie jak na tamtym wątku w dobrym
        towarzystwie już dawno pokazano by mu drzwi. A on najwyraźniej należy do tych
        którzy wyrzuceni drzwiami wracją oknem - stąd ten absurdalny protest do
        moderatora.
        • snegnat Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:06
          Wilka ma rację z tym kretynem, ale tylko z tym.
          • marcypanna Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:23
            Wiem, wiem... jestem grzeczną dziewczynką, mamusia mnie uczyła ze to nieładnie
            przezywać... ale wiem też, że czasami trudno zdzierżyć. Jak w tym starym kawale
            o ministerstwie kultury i sztuki: jak się widzi taką sztukę przed sobą to
            trudno kulturę zachować.
            Wilki do rezerwatu:))
            • zly_wilk Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:31
              marcypanna napisała:

> Wiem, wiem... jestem grzeczną dziewczynką, mamusia mnie uczyła ze to
              nieładnie
              > przezywać... ale wiem też, że czasami trudno zdzierżyć. Jak w tym starym
              kawale
              >
              > o ministerstwie kultury i sztuki: jak się widzi taką sztukę przed sobą to
              > trudno kulturę zachować.
              > Wilki do rezerwatu:))

To się nazywa moralność Kalego.
              Pozdrawiam -
              • marcypanna Re: pytanie do moderatorów 04.10.05, 08:48
                zly_wilk napisał:

> marcypanna napisała:
                >
                > > Wiem, wiem... jestem grzeczną dziewczynką, mamusia mnie uczyła ze to
                > nieładnie
                > > przezywać... ale wiem też, że czasami trudno zdzierżyć. Jak w tym starym
                > kawale
                > >
                > > o ministerstwie kultury i sztuki: jak się widzi taką sztukę przed sobą to
                >
                > > trudno kulturę zachować.
                > > Wilki do rezerwatu:))
                >
                >
                > To się nazywa moralność Kalego.
                > Pozdrawiam -

Ależ nie... To znaczy tylko, że pewien typ ludzi jest źle widziany w
                kulturalnym towarzystwie i wcale nie chodzi tutaj o kogoś komu z nadmiaru
                emocji wyrwało się jedno niegrzeczne słowo. Znacznie łatwiej jest wybaczyć
                komuś jedno słowo wypowiedziane pod wpływem oburzenia niż regularne popisy
                bezwzględnego chamstwa i złosliwości.
                I jeszcze jedno własnie mi przyszło do głowy.
                Ty Zły Wilku usiłujesz zdaje się kreować się na tradycyjnego dżentelmena, wroga
                wszelkich nowinek obyczajowych?
                No więc jako tradycyjny dżentelmen (którym notabene z pewnością nie jesteś, ale
                chyba wydaje ci się że jesteś) powinieneś całkowicie zaakceptować postawę
                Snegata. On przecież po prostu stanął w obronie kobiety, która jego zdaniem (i
                moim zdaniem też) została przez ciebie urażona i zraniona. Jako mężczyzna
                Snegat miał do tego pełne prawo a z twojego punktu widzenia nawet obowiązek -
                bo tradycyjny mężczyzna ma obowiązek stawać w obronie kobiety i dawać odpór
                temu co uznaje za chamstwo, prawda? Ani Snegat, ani Wydrowata nie są przy tym
                feministami a więc odpada ci argument, że "feministki nie uznają dobrych
                manier" (głupi argument, ale to tak tylko na marginesie)
                No to właściwie o co się tak pieklisz?
                O to, ze ktoś pokazał ci gdzie twoje miejsce, o to że inni okazują się mieć
                więcej kultury osobistej niż ty i nie wahają się dać temu wyraz?
                • zly_wilk Re: pytanie do moderatorów 04.10.05, 09:03
                  marcypanna napisała:

> Jako mężczyzna
                  > Snegat miał do tego pełne prawo a z twojego punktu widzenia nawet obowiązek -
                  > bo tradycyjny mężczyzna ma obowiązek stawać w obronie kobiety i dawać odpór
                  > temu co uznaje za chamstwo, prawda?

Nieprawda. Nikt, kto uznaje tradycyjne wartości nie może definiować chamstwa po
                  swojemu, jak mu akurat wygodnie.

Moje życzliwe uwagi dla Wydrowatej, które nie przypadły mu do gustu, w żaden
                  sposób nie usprawiedliwiają wyzywisk. W przeciwnym wypadku każdy antyfeminista
                  na tym forum mógłby się tak tłumaczyć - "poniosło mnie, bo one wyznają takie
                  okropne poglądy"; albo - "morderczynie dzieci poczętych zasługują na najgorsze
                  wyzwiska"; itp. itd.

To co teraz prezentujesz, to zwykła moralność Kalego, nb. typowa dla
                  feministek. Takie właśnie jesteście - prawie wszystkie.

Pozdrawiam -
                  • patty_vare Re: pytanie do moderatorów 05.10.05, 00:46
                    zly_wilk napisał:

> Nieprawda. Nikt, kto uznaje tradycyjne wartości nie może definiować chamstwa po
                    > swojemu, jak mu akurat wygodnie.

Chamstwo jest pojęciem dość subiektywnym. Zwłaszcza dla osoby postępującej
                    chamsko wg innych.

> Moje życzliwe uwagi dla Wydrowatej, które nie przypadły mu do gustu, w żaden
                    > sposób nie usprawiedliwiają wyzywisk.

"Ży..." co???
                    Od kiedy ty znasz takie pojęcia?

> W przeciwnym wypadku każdy antyfeminista
                    > na tym forum mógłby się tak tłumaczyć - "poniosło mnie, bo one wyznają takie
                    > okropne poglądy"; albo - "morderczynie dzieci poczętych zasługują na najgorsze
                    > wyzwiska"; itp. itd.

Poczytaj sobie uważnie - znajdziesz takich mnóstwo. A może _to_ się nazywa
                    moralnością Kalego?

> To co teraz prezentujesz, to zwykła moralność Kalego, nb. typowa dla
                    > feministek. Takie właśnie jesteście - prawie wszystkie.

Nie. To jest niezgoda na chamskie i niegodne normalnego człowieka "życzliwe
                    uwagi". Jasne?
            • snegnat Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:31
              Ze mnie jest niespotykanie spokojny człowiek, ale takie wilki po prostu mnie
              wkur…. :P
              • marcypanna Re: pytanie do moderatorów 04.10.05, 08:52
                snegnat napisał:

> Ze mnie jest niespotykanie spokojny człowiek, ale takie wilki po prostu mnie
                > wkur…. :P

A ja jestem twarda sztuka i mało co mnie rusza, ale Wilk zachował się naprawdę
                wrednie, więc mnie ruszyło. Wydrowata sprawiła na mnie wrażenie osoby raczej
                kruchej i podatnej na ciosy (przynajmniej w tym momencie zycia), nabijanie się
                z kogoś takiego to zwykłe draństwo.
    • zlotoslanos Re: pytanie do moderatorów 03.10.05, 22:51
      zły wilk napisał

Mam pytanie do moderatorów o reguły obowiązujące na tym forum. Czy na tym
      forum dopuszczalne są wyzwiska?
      Jeśli nie, to czy moderatorzy zamierzają coś zrobić wobec Zlotoslanos i
      Snegata, wyzywających dyskutanta od głupków, dupków i kretynów?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=29833454&a=29848577
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=29833454&a=29848790
      A może wyzywanie antyfeministów jest tu dozwolone?

Wyzywanie nie jest dozwolone.Ty o tym wiesz i ja.Jeśli moderatorzy zadecydują -
      usuną wątek. Stało się to po raz pierwszy więc zlotoslanos i sinusa nie usuną
      zapewniam Cię.Natomiast jeśli nadal będziesz się czepiał to Ci naklnę i sama
      odejdę.I zmień sygnaturkę "pozdrawiam" po tym jadzie jest zbyt szydercze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka