kochanica-francuza 04.01.06, 22:31 Bo ja zawsze! Nawet śpię w takim stroju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Wlasnie nie ma, bo niewygonie by mu bylo 04.01.06, 23:22 koscioly obsikiwac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wlasnie nie ma, bo niewygonie by mu bylo 04.01.06, 23:27 bleman napisał: > koscioly obsikiwac ;-) Steph wbrew pozorom nie jest gejem ani muzułmaninem, jak mogłoby się zdawać czytającym jego posty. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Wlasnie nie ma, bo niewygonie by mu bylo 04.01.06, 23:33 > Steph wbrew pozorom nie jest gejem ani muzułmaninem, jak mogłoby się zdawać > czytającym jego posty. :-) Nie jestem..? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wlasnie nie ma, bo niewygonie by mu bylo 04.01.06, 23:35 stephen_s napisał: > > Steph wbrew pozorom nie jest gejem ani muzułmaninem, jak mogłoby się zdaw > ać > > czytającym jego posty. :-) > > Nie jestem..? :)))) Gejem nie jesteś... Kurde, Steph, konwertowałeś się...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 22:34 > Bo ja zawsze! Nawet śpię w takim stroju! hmmmm...serio ? ;-) A tak ans erio to co zlego w tym zeby np. poprosic dziewczyne zeby od czasu do czasu pochodzila w sypialni w szpileczkach ? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 22:35 bleman napisał: > > Bo ja zawsze! Nawet śpię w takim stroju! > > hmmmm...serio ? ;-) no... co tydzień z żalem zdejmuję, żeby się umyć ;-)))))) > > A tak ans erio to co zlego w tym zeby np. poprosic dziewczyne zeby od czasu do > czasu pochodzila w sypialni w szpileczkach ? ;-))) i gorsecie? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 22:36 > i gorsecie? Albo catsuit'cie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 23:18 bleman napisał: > > i gorsecie? > > Albo catsuit'cie ;-)\ \EEeee czym? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 23:21 www.hots.pl/sos/images/_5132231975.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KF brak reakcji z twojej strony ? ;-)) 05.01.06, 00:09 bleman napisał: > Przynajmniej nie ma na tym pentagramów... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Takie cos fajniejsze ;-) 05.01.06, 00:55 www.okmarket.pl/towar_big.php?id=4457 Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 22:36 kochanica-francuza napisała: > Bo ja zawsze! Nawet śpię w takim stroju! Wlasciwie w takim stroju chodze tylko po domu i to nieczesto... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Widzisz KF !! 04.01.06, 23:18 bleman napisał: > co widzę??? bleman, ty źle kombinujesz odnośnie tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Tylko w minióweczce, niestety 04.01.06, 22:49 nie znalazłem pary szpilek, które by były wystarczająco duża na moje stopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Man, you've got a serious obsession:) 04.01.06, 22:54 Zluzuj poslady zią. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tylko w minióweczce, niestety 04.01.06, 23:19 abaddon_696 napisał: > nie znalazłem pary szpilek, które by były wystarczająco duża na moje stopy:) > > > Obstaluj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doremisol Re: Tylko w minióweczce, niestety 08.01.06, 01:05 nic straconego: www.highheels.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 04.01.06, 23:19 ja się w nich kąpię. ponadto biorę do wanny moją torebkę od kogoś tam za 6 tyś dolarów. a może złotych. a co! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 05.01.06, 16:03 W lecie zdarza się.W zimie nie.Nie mam bujnego zarostu na nogach i zimno jak jamnikowi w goły brzuch byłoby. Natomiast szpile w zimie? Jak raki chrup,chrup i pod górę z siatami jak siatkarka - nie żeńskiej ,nie męskiej tej inszej drużyny Kazimierza Marcinkiewicza - premiera RP :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja chodzę bez 04.01.06, 23:35 feel_good_inc napisał: > Em aj seksi? Hyhyhyhy... > musisz spytać kalesona Odpowiedz Link Zgłoś
jatez1 Re: Ja chodzę bez 05.01.06, 06:00 prponuje zebys chodzial tylko i wylacznie w szpilkach Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Obawiam się, że to by nie wypaliło... 05.01.06, 11:21 kochanica-francuza napisała: > feel_good_inc napisał: > > Em aj seksi? Hyhyhyhy... > > > musisz spytać kalesona ...bo mam mało kobiecą figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 05.01.06, 16:19 W szpilach? Takich przynajmniej 12 - centymetrowych? Tylko i wylacznie z lazienki do sypialni. I moje to klapeczki z puchatym ogonkiem z krolika. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 08.01.06, 15:03 kochanica-francuza napisała: > Bo ja zawsze! A ja nigdy. Aczkolwiek nóg wstydzić się nie muszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Czy chodzicie w domu w minióweczce i szpilach 08.01.06, 16:13 tad9 napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Bo ja zawsze! > > A ja nigdy. Aczkolwiek nóg wstydzić się nie muszę! To miło! Ja też nie. Odpowiedz Link Zgłoś