suzume 11.12.02, 14:29 czyli 'usiekliśmy bohuna' z czym Wam się to kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sebastian Re: kompleks zagłoby IP: *.tele2.pl 11.12.02, 15:43 suzume napisała: > czyli 'usiekliśmy bohuna' > > z czym Wam się to kojarzy? Z feministkami? Przypisującymi sobie zasługi z tytułu podnoszenia poziomu życia kobiet i nie tylko? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kompleks zagłoby 11.12.02, 16:34 Gość portalu: Sebastian napisał(a): > suzume napisała: > > > czyli 'usiekliśmy bohuna' > > > > z czym Wam się to kojarzy? > > Z feministkami? > Przypisującymi sobie zasługi z tytułu podnoszenia poziomu życia kobiet i nie > tylko? nie, ale próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: kompleks zagłoby 11.12.02, 20:28 suzume napisała: > Gość portalu: Sebastian napisał(a): > > > suzume napisała: > > > > > czyli 'usiekliśmy bohuna' > > > > > > z czym Wam się to kojarzy? > > > > Z feministkami? > > Przypisującymi sobie zasługi z tytułu podnoszenia poziomu życia kobiet i n > ie > > tylko? > > nie, ale próbuj dalej. > Jako dochodzący czepiacz się szczegółów pragnę zapytać Suzume jakmż to sposobem tak doskonale zna Sebastiana, że bez wahania odgaduje, iż jego pierwsze skojarzenie było błędne?:) Bo - przypomnę - pytanie nie brzmiało "z czym mi się kojarzy" - ale z czym "wam się kojarzy". No i Sebastian napisał, a Suzume od razu wiedziała, że źle:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kompleks zagłoby 12.12.02, 08:35 agrafek napisał: > > > Jako dochodzący czepiacz się szczegółów pragnę zapytać Suzume jakmż to sposobem > > tak doskonale zna Sebastiana, że bez wahania odgaduje, iż jego pierwsze > skojarzenie było błędne?:) Bo - przypomnę - pytanie nie brzmiało "z czym mi się > > kojarzy" - ale z czym "wam się kojarzy". No i Sebastian napisał, a Suzume od > razu wiedziała, że źle:) słusznie. wycofuję się rakiem, spiekając raka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: kompleks zagłoby IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 20:17 Gość portalu: Sebastian napisał(a): > suzume napisała: > > > czyli 'usiekliśmy bohuna' > > > > z czym Wam się to kojarzy? > > Z feministkami? > Przypisującymi sobie zasługi z tytułu podnoszenia poziomu życia kobiet i nie > tylko? Czy tobie się czasem wszystko nie kojarzy z feministkami? Na miejscu twojej żony chyba bym ci wprowadziła czasowe embargo na internet :)) Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: kompleks zagłoby IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 20:28 > Czy tobie się czasem wszystko nie kojarzy z feministkami? > Na miejscu twojej żony chyba bym ci wprowadziła czasowe embargo na internet :)) Masz rację. Takie skojarzenia na tym forum są co najmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: kompleks zagłoby IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 19:53 suzume napisała: > czyli 'usiekliśmy bohuna' > > z czym Wam się to kojarzy? Ponieważ kręci się tu całe stado zawołanych psychoanalityczek, więc, żeby nie przeciągać sprawy od razu przyznaję się, że kojarzy mi się to z nagą kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: kompleks zagłoby IP: 195.41.66.* 12.12.02, 07:55 Chyba chciales powiedziec, tad, 'z gola baba' ;-) Brawo dla agrafka. Podobalo mi sie :-) Mi sie kojarzy standardowo - zwyciestwo ma wielu ojcow a porazka nie ma nawet matki. pzrdw soso Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: kompleks zagłoby 14.12.02, 12:43 Ja bym napisał - Brawo dla Suzume, Soso. Zauważ, że się ustosunkowała i przyznała do omsknięcia:). To rzadkie jak diabli, ludziska raczej wolą postawić świat na głowie byleby tylko dowieść, że nie pomylili się ani ciut. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbinator Re: kompleks zagłoby IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 16:49 Gość portalu: tad napisał(a): > suzume napisała: > > > czyli 'usiekliśmy bohuna' > > > > z czym Wam się to kojarzy? > > > Ponieważ kręci się tu całe stado zawołanych psychoanalityczek, więc, żeby nie > przeciągać sprawy od razu przyznaję się, że kojarzy mi się to z nagą kobietą. O, to jest ciekawe. A z którą konkretnie - Heleną, Horpyną czy może hożą karczmarką (tą z wielkim biustem)? Odpowiedz Link Zgłoś
b.u.zz Re: kompleks zagłoby 12.12.02, 09:21 jak to z czym? z zabili go i uciekl w teatrze bolszoj w rezyserii konczalowskiego. to przeciez oczywiste. b. Odpowiedz Link Zgłoś