kochanica-francuza 29.03.06, 00:20 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8246193&rfbawp=1143584367.454 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heretic_969 Mam nadzieję, że uda się to wprowadzić:) 29.03.06, 00:30 Ludzie znienawidzą papcia za to:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mam nadzieję, że uda się to wprowadzić:) 29.03.06, 00:32 Te, abaddon, nie wypowiadaj się o papieżu "papcio". \ I dlaczego mają go znienawidzieć? Dziwny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 Re: Mam nadzieję, że uda się to wprowadzić:) 29.03.06, 00:35 OK, rozumiem że jest dla Ciebie autorytet, sorry. > I dlaczego mają go znienawidzieć? A nie sądzisz, że ludzie będą wnerwieni, że nie można sobie wypić? A przyczyna to pa...pież:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KF czy uznajesz nieomylnosc Papieża ? 29.03.06, 19:19 bleman napisał: > A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tak z ciekawosci pytam :P 29.03.06, 19:23 bleman napisał: > Cholera, musiałabym pomysleć. Bleman, ale ty wiesz dokładnie , na czym polega ta nieomylność? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Tzn dopiero w 19 wieku wprowadzili ;-) 29.03.06, 19:24 widac jakis nowy model papiezy wtedy sie pojawil ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tzn dopiero w 19 wieku wprowadzili ;-) 29.03.06, 19:25 bleman napisał: > widac jakis nowy model papiezy wtedy sie pojawil ;-) Ty się nie nabijaj, tylko odpowiadaj na pytanie. Nie nowy model papieży, tylko nowy model społeczeństwa. Postoświeceniowy, koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Nieomylnosc to co innego 29.03.06, 02:53 Chociaz stwierdzenie papcio jest calkiem sympatyczne i nie obrazliwe bynajmniej, a osoba niewierzaca nie musi wypowiadac sie o papiezu z calym namaszczeniem i na bacznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nieomylnosc to co innego 29.03.06, 19:20 evita_duarte napisała: > > Chociaz stwierdzenie papcio jest calkiem sympatyczne i nie obrazliwe > bynajmniej, a osoba niewierzaca nie musi wypowiadac sie o papiezu z calym > namaszczeniem i na bacznosc. > Tak, a zwłaszcza stwierdzenie "mam nadzieję, że znienawidzą" jest całkiem sympatyczne i nie obraźliwe bynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Nieomylnosc to co innego 29.03.06, 20:11 kochanica-francuza napisała: > Tak, a zwłaszcza stwierdzenie "mam nadzieję, że znienawidzą" jest całkiem > sympatyczne i nie obraźliwe bynajmniej... A co w tym obrazliwego?? Jak stwierdze, ze kogos nie lubie, nie moge zniesc, nienawidze to jest to obrazliwe? To tylko wyrazenie uczuc a nic wiecej. Poza tym odnioslam sie do papcia, tak jak Ty w poprzednim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nieomylnosc to co innego 29.03.06, 23:12 evita_duarte napisała: > kochanica-francuza napisała: > A co w tym obrazliwego?? Jak stwierdze, ze kogos nie lubie, nie moge zniesc, > nienawidze to jest to obrazliwe? To tylko wyrazenie uczuc a nic wiecej. On nie pisze "Ja, X, nienawidzę", tylko "Mam nadzieję, że katolicy znienawidzą". Nie widzisz różnicy? > Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: O, rany... 29.03.06, 09:25 O, siet, zaczynam robić zapasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: O, rany... 29.03.06, 09:32 Poza tym uważam, że każdy prawdziwy liberał powinien podczas wizyty BXVI uroczyście się narąbać, w ramach akcji protestacyjnej przeciwko idiotycznym decyzjom urzędasów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O, rany... 29.03.06, 19:28 tom.machine napisał: > To już bardziej anarchiści duchowi Narąbmy się wszyscy i nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: O, rany... 29.03.06, 19:30 Też, głównie chodzi o ograniczanie wolności obywateli poprzez takie durne pomysły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: O, rany... 29.03.06, 19:32 I tu się zgadzam. Psss Atropo aby nie denerwować Kociej zostawiłem aljem (czytaj od tyłu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: O, rany... 29.03.06, 20:03 Mejla się zaznacza tak: >>>>>>>>> Odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: O, rany... 29.03.06, 09:27 ...No to już wstawiam zacierek pod wannę.... ---------------------------------- widziałem przedwczoraj jądro bobra Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: O, rany... 29.03.06, 19:30 Nigdy nie piłem takiego domowej roboty. chyba wiele tracę:(. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: O, rany... 29.03.06, 09:47 zawsze tak było:/Nawet nie mozna było napic sie herbaty z rumem w schronisku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Bez paniki! To tylko takie zwyczajne lizusostwo... 29.03.06, 10:11 ... taka nadgorliwość, wg PRLowskiej szkoły. Taki czerwony lizusik doskonale wie, że coś takiego nie przejdzie, ale przynajmniej waaadza poklepie go po plecach: "Godna pochwały czujność i gorliwość, towarzyszu Kochan, ale wicie, rozumicie, ludzie są tylko ludźmi". Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta tak trzymać 29.03.06, 10:15 chyba wystarczy jak naród się naćpa słowem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Nie wystarczy. Kościół się nie ośmieli odebrać ... 30.03.06, 10:42 aktsieta napisała: > chyba wystarczy jak naród się naćpa słowem ... wiernym wódki. Niedawno czarni oficjalnie osądzili, że na chlanie wódy podczas Wieczerzy Wigilijnej nie jest grzechem. Pan Bóg nie może już karać pijaków. Prędzej wprowadzą podczas Pielgrzymki obowiązkowe picie piwa Prałata z możliwością zastąpienia piwa wódką Prałata Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: O, rany... 29.03.06, 10:36 Podczas pielgrzymek Jana Pawła II też był taki zakaz. Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: O, rany... 29.03.06, 19:24 Kochanico może na Prima Aprilis zrobimy żart na FF i umieścimy siebie w wizytówkach jako przyjacół:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O, rany... 29.03.06, 19:26 tom.machine napisał: > Kochanico może na Prima Aprilis zrobimy żart na FF i umieścimy siebie w > wizytówkach jako przyjacół:)? Nie mam wizytówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O, rany... 29.03.06, 19:28 tom.machine napisał: > ileż roboty? Nieee, nie lubię. Źle się z nią czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: O, rany... 29.03.06, 19:31 tom.machine napisał: > Kochanico może na Prima Aprilis zrobimy żart na FF i umieścimy siebie w > wizytówkach jako przyjacół:)? Ja i Zlotos Ci nie wystarczamy? Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: O, rany... 29.03.06, 19:34 Na Prima Aprilis czyli 1 kwietnia. Żart zbytnio śmiały? Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: O, rany... 29.03.06, 19:36 atropa_belladonna napisała: > tom.machine napisał: > > > Kochanico może na Prima Aprilis zrobimy żart na FF i umieścimy siebie w > > wizytówkach jako przyjacół:)? > > Ja i Zlotos Ci nie wystarczamy? Oczywiście że wystarczycie. Ja żyje w myśl zasady troje to już tłum Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Hehe swietnie nadaje sie tekst jednego z czlonkow 29.03.06, 19:40 Gorgoroth "Katolen polen" Nic dodac ... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Jakie o rany ? Nie będzie żadnej pielgrzymki... 29.03.06, 20:44 ...nie będzie żadnego problemu z %. Toż to z racji wyborów jeśli zajdzie taka potrzeba to zostanie odwołana/przesunięta pielgrzymka Bene. Nie pamiętam takiej ignorancji głowy państwa za panowania Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś