gotlama 04.04.06, 12:58 Następny, który "z całym szacunkiem do kobiet wie lepiej od nich, co dla nich najlepsze" ;) Dopisać do listy "prawdziwych mężczyzn" (Tomeczku - nie wpychaj się na tę listę, już dawno z niej spadłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gotlama Re: gotlama 04.04.06, 12:59 szybko, szybko i link nie zgążył na pociąg...;) kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3244366.html?as=2&ias=2 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: gotlama 04.04.06, 13:15 cóż za falliczny kfiatek na foto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: gotlama 04.04.06, 13:28 gotlama napisała: > Ponoć to panom wszystko się kojarzy ;) On się specjalnie z nim sfotografował , mówię ci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gotlama 04.04.06, 14:17 kochanica-francuza napisała: > cóż za falliczny kfiatek na foto ;-) Ten cienki i zielony? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: gotlama 04.04.06, 14:24 Następna z fiksacją falliczną się znalazła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gotlama 04.04.06, 15:02 kochanica-francuza napisała: > ale jakie ma KWIECIE ;-) Fakt i te dwie kopulaste doniczki po bokach. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: gotlama 04.04.06, 13:35 Cóż za megalomania - nazywać wątek swoim nickiem :-P Zanim tu wszedłem, myślałem, że to kolejny wątek z cyklu "powiedzcie, co o mnie myślicie" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: gotlama 04.04.06, 13:36 pavvka napisał: > Cóż za megalomania - nazywać wątek swoim nickiem :-P > Zanim tu wszedłem, myślałem, że to kolejny wątek z cyklu "powiedzcie, co o mnie > > myślicie" A ja nie miałam pojęcia, o co chodzi, a potem pomyslałam, że komuś własny nick się pomylił z tematem postu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: gotlama 05.04.06, 02:01 naprawdę nie wiem dlaczego w naszym kraju nie ma jeszcze takiego przekonania: mężczyznom nie wypada głosić poglądów o tym czego chca kobiety, jak sie czują, czy się spełniają zawodowo i prywatnie czy też nie. ktos powinien uświadomić panu piłce, że próbuje się brać za sprawy, do których nie posiada wystarczających kompetencji. i nigdy nie będzie posiadał. chyba że zmieni płeć. skąd to się bierze? takie przekonanie: ja facet wiem co jest dobre, a jak one, kobiety (!), mówią inaczej to jest nieprawda. ten facet powinien się spalić ze wstydu. a propos, co to był za zjazd, gdzie absolutnie jedynym mężczyzną wśród całej rzeszy kobiet był polski przedstawiciel...? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos T.zmienia na Netie,może po niedzieli się dopisze:) 05.04.06, 11:02 gotlama napisała: > Następny, który "z całym szacunkiem do kobiet wie lepiej od nich, co dla nich > najlepsze" ;) > > Dopisać do listy "prawdziwych mężczyzn" > > > (Tomeczku - nie wpychaj się na tę listę, już dawno z niej spadłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Naprawdę?!!! To już mogę spać spokojnie? 14.04.06, 17:32 Czyżbym wreszcie pozbył się tego cudzysłowa? Ufff mogę wyjść na miasto bez wytykania palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Naprawdę?!!! To już mogę spać spokojnie? 14.04.06, 22:19 Powiedzmy,ze cudzysłów zmalał do rozmiarów nieobserwowalnych, tak jak przymiotnik "prawdziwy". Ale nie przekarmiaj drani, bo urosną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Naprawdę?!!! To już mogę spać spokojnie? 15.04.06, 12:40 To ja draniem jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Naprawdę?!!! To już mogę spać spokojnie? 15.04.06, 20:50 Nie martw się, kobiety uwielbiają drani - to jedna z twoich teorii? Nieprawdaż? Ale ja akurat pisałam o dwóch paskudnych draniach - przymiotniku "prawdziwy" i jego obramowaniu ;) Śpij spokojnie i miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Naprawdę?!!! To już mogę spać spokojnie? 15.04.06, 22:48 A jeśli jeszcze są to słodkie dranie to już pełnia szczęścia. Zasnę spokojnie bo kreseczki nie będą mi bzyczeć nad uszami. Odpowiedz Link Zgłoś