Dodaj do ulubionych

Forum Mężczyzna

IP: 212.158.75.* 29.01.03, 16:56
Czy odwiedzacie czasem forum Mężczyzna?
Ja właśnie przeczytałem parę postów z owego tygla rozmaitości i nieźle
się 'ubawiłam'. Forum Feminizm jest zdecydowanie bardziej interesujące,
kulturalniejsze i 'smaczniejsze'. Ciekawe:-)
pozdr,
gosia

Obserwuj wątek
    • Gość: tad Re: Forum Mężczyzna IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 17:06
      Gość portalu: gosiak napisał(a):

> Czy odwiedzacie czasem forum Mężczyzna?
      > Ja właśnie przeczytałem parę postów z owego tygla rozmaitości i nieźle
      > się 'ubawiłam'. Forum Feminizm jest zdecydowanie bardziej interesujące,
      > kulturalniejsze i 'smaczniejsze'. Ciekawe:-)

Wpadnij też czasem na forum "Cosmopolitan". Forum "Feminizm" jest zdecydowanie
      bardziej intereujące itd.
      >
      • sagan2 Tad, zabolalo?... ;) n/txt 29.01.03, 17:17
        • b.u.zz Re: Tad, zabolalo?... ;) txt 29.01.03, 17:41
          dlaczego niby mialo go to bolec? albo innych facetow tu obecnych? obecne tu
          kobiety same z soba przeciez nie rozmawiaja - w zdecydowanej wiekszosci
          przypadkow.
          b.
          • Gość: gosiak Re: Tad, zabolalo?... ;) txt IP: 212.158.75.* 29.01.03, 18:05
            Tak, b.u.z.z. same ze sobą jeszcze nie rozmawiają...
            W sumie pocieszające:-)choć nie mogę się pozbyć złośliwego uśmiechu.
            gosia
            • Gość: frisky2 Re: Tad, zabolalo?... ;) txt IP: *.axelspringer.com.pl 29.01.03, 18:09
              Gość portalu: gosiak napisał(a):

> Tak, b.u.z.z. same ze sobą jeszcze nie rozmawiają...
              > W sumie pocieszające:-)choć nie mogę się pozbyć złośliwego uśmiechu.
              > gosia

Oj! lepiej sie pozbadz. Wiadomo ze zlosc pieknosci szkodzi.
        • Gość: tad Re: Tad, zabolalo?... ;) n/txt IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 19:31
          Nie zabolało. Po prostu forum Cosmopolitan równoważy forum Mężczyzna.
          Najwyraźniej przebywanie w jednorodnym płciowo towarzystwie nie wychodzi na
          zdrowie nawet na forum.
          • Gość: tad a teraz czekam na reakcje) n/txt IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 19:32
            • Gość: sagan Re: a teraz czekam na reakcje) n/txt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.03, 20:31
              jesli chodzi o wulgaryzmy, to nie rownowazy
              jesli o glupote - pewnie tak, choc mam male probki

PS: na "takie" reakcje czekasz?...
              • Gość: tad Re: a teraz czekam na reakcje) n/txt IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 20:49
                Gość portalu: sagan napisał(a):

> jesli chodzi o wulgaryzmy, to nie rownowazy
                > jesli o glupote - pewnie tak, choc mam male probki
                >
                > PS: na "takie" reakcje czekasz?...

Raczej na reakcje związane z tym co napisałem o środowiskach jednopłciowych.
                • Gość: sagan Re: a teraz czekam na reakcje) n/txt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.03, 20:57
                  rozumiem, ze zmierzasz w kierunku spoleczenstwa
                  androgynicznego...
                • Gość: barbinator Tad, jestem wzruszona... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 11:56
                  To najlepszy dowód na konieczność obecności kobiet na rynku pracy jaki zdarzyło
                  mi się ostatno widzieć.
                  I to właśnie ty, Tad o tym piszesz - jestem wzruszona, naprawdę...:)))
                  • Gość: tad Re: Tad, jestem wzruszona... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 10:47
                    Gość portalu: barbinator napisał(a):

> To najlepszy dowód na konieczność obecności kobiet na rynku pracy jaki
                    zdarzyło
                    >
                    > mi się ostatno widzieć.
                    > I to właśnie ty, Tad o tym piszesz - jestem wzruszona, naprawdę...:)))

Ależ oczywiście, że mężczyźni potrzebują kobiecego towarzystwa. Cóż robili by
                    menagerowie bez sekretarek, artyści bez muz, a intelektualiści, bez żon, czy
                    kochanek dbających za nich o przyziemne sprawy? Bez pomocy kobiet nie byłoby
                    tak znaczącego rozwoju cywilizacj. To pewne.

Kusi, mnie by przeprowadzić pewien eksperyment. A gdyby tak na
                    forum "Mężczyzna" zamieścić wezwanie w rodzaju: "Wszyscy na forum "Feminizm",
                    by dać odpór! Feminizm to płód węża, jeśli dojrzeje nabierze cech gatunku!"
            • Gość: gosiak dalszy komentarz IP: 212.158.75.* 30.01.03, 10:20
              Cóź, ja Cosmpolitana nie czytam a Ty Mężczyzną będziesz dalej:-)
              A swoją drogą, to liczyłam na bardziej żartobliwą reakcję ze strony panów.
              Od Tada oczekiwałam wręcz deklaracji 'Forum Feminizm to moje ulubione forum,
              kobiety tutaj wypowiadające się są świetnymi rozmówczyniami. Uwielbiam jak się
              ze mną sprzeczają...'
              gosia
              • rob_i Re: dalszy komentarz 31.01.03, 15:32
                ale przeciez nie o to chodzi
          • d.ark Re: Tad, zabolalo?... ;) n/txt 31.01.03, 17:36
            Gość portalu: tad napisał(a):

> Nie zabolało. Po prostu forum Cosmopolitan równoważy forum Mężczyzna.
            > Najwyraźniej przebywanie w jednorodnym płciowo towarzystwie nie wychodzi na
            > zdrowie nawet na forum.

Oczywiście, że dwupłciowe fora są zdecydowanie "zdrowsze" od jednopłciowych. :)
            Mało która grupa dyskusyjna ma z nadania tak polemiczne nastawienie, jak
            Feminizm. Zwłaszcza, gdy są mężczyźni, którzy feministyczne tematy wpisują na
            listę swoich hobby. :)

Pozdrawiam
            D.ark
            • uli Re: Tad, zabolalo?... ;) n/txt 31.01.03, 18:34
              np. forum kino też jest uniwersalne (niektórzy myślą tam, ze uli to jakieś
              męskie imię hihi), a jest tam raczej nudnawo...tak jakby kazdy sam ze sobą
              rozmawiał. tzn lubię je, ale wolę to. tu jest tak...rodzinnie? róznorodnie?
    • flyer Re: Forum Mężczyzna 29.01.03, 23:23
      No coz. Nasze forum jest w dziale Spoleczenstwo (dzieci,
      mezczyzni, niepelnosprawni), a spoleczenstwo jakie jest
      wszyscy wiedza. Ale forum Feminizm w dziale Kobiety
      przedstawia juz chyba punkt widzenia grupy
      pozaspolecznej, wiec powinno byc ciekawsze. Jak to bylo?
      Najlepszym przyjacielem czlowieka jest kobieta ;).

Flyer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka