bleman 15.07.06, 17:26 Keira Knightley jest odemnie mlodsza o miesiac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snegnat Re: Jestem wstrzasniety :( 15.07.06, 17:31 > Keira Knightley jest odemnie mlodsza o miesiac :( Okay, a tak serio to na czym polega Twoj problem? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Jestem wstrzasniety :( 15.07.06, 17:49 Kobiety czesto sie nami bawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A ja jeszcze bardziej :-((((((((((( 15.07.06, 18:45 Blem, wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A ja jeszcze bardziej :-((((((((((( 15.07.06, 19:09 bedziecie mieli dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Trojaczki 15.07.06, 19:36 super, jakbyscie cos potrzebowali to dajcie znac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Trojaczki 15.07.06, 19:38 dziewice napisał: > super, jakbyscie cos potrzebowali to dajcie znac :-) > Śpioszki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Trojaczki 15.07.06, 19:42 zapytam Kobiety, ona bedzie wiedziala jakie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Trojaczki 15.07.06, 19:45 dziewice napisał: > zapytam Kobiety, ona bedzie wiedziala jakie :-) > > Małe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie... dlaczego ? 15.07.06, 19:32 bleman napisał: > Bo dziś mam urodziny ofiaro!!! Nie cierpię mieć urodzin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bleman E tam, urodziny sa fajne, mozna dostac prezenty ;) 15.07.06, 19:33 Wszytskiego najlepszego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: E tam, urodziny sa fajne, mozna dostac prezen 15.07.06, 19:35 bleman napisał: > Wszytskiego najlepszego! :) Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: E tam, urodziny sa fajne, mozna dostac prezen 15.07.06, 19:50 Wszystkiego najlepszego:) PS. a ja mam 29 lipca...imieniny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ¡Feliz cumpleaños! 16.07.06, 15:53 Nie wiem, po jakiemu, ale rozumiem i dziękuję. Czyżby hiszpański? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: ¡Feliz cumpleaños! 16.07.06, 17:20 > Nie wiem, po jakiemu, ale rozumiem i dziękuję. Nie wiesz po jakiemu, ale rozumiesz? ;-P >Czyżby hiszpański? Si señora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Talenta językowe ;-) 16.07.06, 18:45 > > Nie wiesz po jakiemu, ale rozumiesz? ;-P No pewnie, talenty językowe. :-) Compleanno to urodziny po włosku, cumpleanos jest wybitnie podobne. Feliz - felicitation - felix - szczęśliwy. Wszystko w ramach języków romańskich. Stawiałam jeszcze na portugalski. > > >Czyżby hiszpański? > > Si señora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Talenta językowe ;-) 16.07.06, 19:30 > No pewnie, talenty językowe. :-) Compleanno to urodziny po włosku, cumpleanos > jest wybitnie podobne. Feliz - felicitation - felix - szczęśliwy. Wszystko w > ramach języków romańskich. Jeżeli znasz już jakiś język z rodziny języków romańskich, to szybko nauczysz się pozostałych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Jestem wstrzasniety :( 15.07.06, 19:10 a Blem tez chcialbys mature dostac ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice to jestes jak James Bond -wstrzasniete niemieszane 15.07.06, 19:24 bleman napisał: > Keira Knightley jest odemnie mlodsza o miesiac :( > > Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ja jestem wstrzasniety i zmieszany ;-) 15.07.06, 19:28 ok, nie wnikam w szczegoly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s ???????????????? 15.07.06, 21:38 1. Czemu jest to dla Ciebie problem? 2. Czemu akurat Keira Knightley? Przecież ani ona specjalnie świetną aktorką nie jest, ani też specjalnie urodziwą... Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: ???????????????? 15.07.06, 21:42 > 1. Czemu jest to dla Ciebie problem? Czuje sie niedojrzaly :/ Mam podobne odczucia jak slysze o np. studentach 3 roku zarabiajacych pare tys miiesiecznie, albo posiadajacyc juz wlasne firmy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: ???????????????? 15.07.06, 21:58 > Czuje sie niedojrzaly :/ Z powodu Keiry Knightley? Ciągle nie widzę związku... Zazdrościsz jej, że w tym wieku jest aktorką w Hollywood..? > Mam podobne odczucia jak slysze o np. studentach 3 roku zarabiajacych pare tys > miiesiecznie, albo posiadajacyc juz wlasne firmy :/ No tak, ten ból też znam... Tak trochę żartem zaś powiem, że rok temu wpadałem w kompleksy, jak sobie uświadomiłem, czego w moim wieku dokonał ALeksander Macedoński :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: ???????????????? 15.07.06, 22:02 > Tak trochę żartem zaś powiem, że rok temu wpadałem w kompleksy, jak sobie > uświadomiłem, czego w moim wieku dokonał ALeksander Macedoński :)))) Aleksander miał pewne fory. Tatuś król i wierne, doświadczone wojsko w dużym stopniu ułatwiają zrobienie kariery ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: ???????????????? 15.07.06, 22:03 > Aleksander miał pewne fory. Tatuś król i wierne, doświadczone wojsko w dużym > stopniu ułatwiają zrobienie kariery ;-P Tym niemniej czuję się daleko w tyle :) POra się zmobilizować :) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: ???????????????? 15.07.06, 22:00 > Mam podobne odczucia jak slysze o np. studentach 3 roku zarabiajacych pare tys > miiesiecznie, albo posiadajacyc juz wlasne firmy :/ A czy ktoś Tobie broni pójść w ich ślady? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: ???????????????? 15.07.06, 22:02 Pytanie brzmi: PO CO iść w ich ślady? :P Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Dla osiagniecia wyzszego statusu spolecznego 15.07.06, 22:07 A po co Ci wysoki status społeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Mimo ze kultura sie mienia 15.07.06, 22:10 to nadal status jest "pawim ogonem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Mimo ze kultura sie mienia 15.07.06, 22:15 Odrzućmy pawie ogony! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Nie :P, bo wtedy wygraja geny tych co nie odr 15.07.06, 22:24 A po co nasze geny mają wygrać? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: ???????????????? 15.07.06, 22:18 > Pytanie brzmi: PO CO iść w ich ślady? :P Skoro marudzi, że ktoś tak będąc na 3 roku studiów ma własną firmę to niech tez ją założy. Przestanie marudzić. W ogóle przestanie na forum się udzielac bo będzie musiał harować jak wół żeby mu firma nie zbankrutowała ;-P Odpowiedz Link Zgłoś