totalna_apokalipsa 20.07.06, 22:23 ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
illiterate Re: Czy moderator umarł? 20.07.06, 22:41 Umarl. Pisalam tez pod 'forum abuse' i co. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Czy moderator umarł? 20.07.06, 22:44 Proponuje napisac o zbanowanie jednego z drugim. Ja juz pisalam, ale niestety jeden glos to za malo. forum.abuse@gazeta.pl to mail administracji, oni tam sprawdzaja raz dziennie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte PS 20.07.06, 22:44 Moderator chyba zyje ale sie nie pojawia, natomiast moderatorka nie siedzi na necie 24/7 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice hehe ittretate chce byc moheratorka hehehe? 20.07.06, 22:48 illiterate napisała: > Umarl. Pisalam tez pod 'forum abuse' i co. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Czy moderator umarł? 20.07.06, 22:46 watki ktore wylecialy to byly najlepsze jakie tu czytalem od nie wiem kiedy. ciezko miec forum jak Feminizm gdzie moga zostac watki tylko takie ktore rozumie moderatorka tego forum, wiec jest jak w tandetnym butiku :-), czyli buty z plastiku. taka zenada ze to bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 22:48 poniewaz lubie to forum, ale je zabilas. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 22:49 zabilas dyskusje, zabilas wszystko, ludzie tylko pisza Ci ktorzy chca Ci sie przypodobac, to takie zenujace ze pekaja mi oczy jak to czytam. w sumie to nie czyatm to nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 22:51 to ni czytaj proste? proste. Zawsze mozesz poprosic o zmiane moderatorki, pozal sie jaki fajne watki wywalam o podcieraniu sie i moze masz szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 22:52 evita_duarte napisała: > to ni czytaj proste? proste. Zawsze mozesz poprosic o zmiane moderatorki, pozal > > sie jaki fajne watki wywalam o podcieraniu sie i moze masz szanse. przynajmniej byly szczre, dynda mi to :-). mecz sie sama ze soba, jezeli jeszcze tego nie zauwazylas :-). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice juz wiem Ty jestes poslanka LPR, pasujesz jak ulal 20.07.06, 22:53 dziewice napisał: > evita_duarte napisała: > > > to ni czytaj proste? proste. Zawsze mozesz poprosic o zmiane moderatorki, > pozal > > > > sie jaki fajne watki wywalam o podcieraniu sie i moze masz szanse. > > przynajmniej byly szczre, dynda mi to :-). mecz sie sama ze soba, jezeli jeszcz > e > tego nie zauwazylas :-). Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte a ja mam gdzies 20.07.06, 22:55 co takie trolle jak sobie mysla o forum i o mnie. Przybiegaja tutaj ratlerki oszczac i oszczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: a ja mam gdzies 20.07.06, 22:56 problem w tym, ze ja sie jak brzytwy kraweznika nie trzymam :-). przechodze sobie chodnikiem i czasem ocenie co widze, jezeli chce mi sie patrzec :-). Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini O przepraszam 20.07.06, 23:10 O podcieraniu to ja sama kliknęłam, żeby wywalić. Nie róbmy tu drugiego "Na luzie". Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: O przepraszam 20.07.06, 23:14 turbomini napisała: > O podcieraniu to ja sama kliknęłam, żeby wywalić. Nie róbmy tu drugiego "Na luz > ie". ale co to ma za znaczenie, co tam bylo napisane? obrazacie sie niejednokrotnie o wiele bardziej powaznie uzywajac tak pieknych slow ze nie sposob powtorzyc, nazywajac to nad kultura prze madroscia i ponad intelihencja :-). Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: O przepraszam 20.07.06, 23:18 Mój drogi, czyżbyś nie wiedział, że słowa wulgarne są jednością Twego języka ojczystego. Chcę to używam i zapewniam Cię, że robię to w wyjątkowym stylu. Co innego styl wypowiedzi, a co innego wypowiedź jako taka. Wyobraź sobie, że ktoś wchodzi na to forum po raz pierwszy. Czyta kolejne wątki i nagle natrafia na wątek "Jak podcieracie sobie dupę?", czy naprawdę myślisz, że potraktuje FF poważnie? A ja chcę być traktowana poważnie, choć czasem pozwalam sobie na idiotyczne żarty i wulgarny język, ale nie poświęcam temu całego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: O przepraszam 20.07.06, 23:21 no coz, jezeli traktowac forum jako swego rodzaju oltarzyc, albo poukladane szklaneczki w kuchni to pewnie mozna myslec w ten sposob. Nie potrafie sie odenisc do tego co napisalas. Przepraszam. turbomini napisała: > Mój drogi, czyżbyś nie wiedział, że słowa wulgarne są jednością Twego języka > ojczystego. Chcę to używam i zapewniam Cię, że robię to w wyjątkowym stylu. > Co innego styl wypowiedzi, a co innego wypowiedź jako taka. > Wyobraź sobie, że ktoś wchodzi na to forum po raz pierwszy. Czyta kolejne wątki > i nagle natrafia na wątek "Jak podcieracie sobie dupę?", czy naprawdę myślisz, > że potraktuje FF poważnie? A ja chcę być traktowana poważnie, choć czasem > pozwalam sobie na idiotyczne żarty i wulgarny język, ale nie poświęcam temu > całego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: O przepraszam 21.07.06, 09:19 Oczywiscie, dzisiaj założetu sobie 20 wątków w stylu" zesrałam się " . "rzygam" . mój tampon smierdzi" itp, a ty powiesz , ze to dużo wnosi do dyskusji i to jest to, co najciekawsze na forum, prawda? Jutro inna osoba załozy podobnych bzdur 20 -scia i w dwa dni mamy piękne forum o sraniu - moje gratulacje. Przeciez wyciecie postów o sraniu z forum femiznim zabija forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: O przepraszam 21.07.06, 16:46 totalna_apokalipsa napisała: > Oczywiscie, dzisiaj założetu sobie 20 wątków w stylu" zesrałam > się " . "rzygam" . mój tampon smierdzi" itp, a ty powiesz , ze to dużo wnosi do > > dyskusji i to jest to, co najciekawsze na forum, prawda? Jutro inna osoba > załozy podobnych bzdur 20 -scia i w dwa dni mamy piękne forum o sraniu - moje > gratulacje. Przeciez wyciecie postów o sraniu z forum femiznim zabija forum. > Widzisz, Pani Totalna udowodnilas jeszcze raz jak dojrzala i inteligentna osoba jestes (nie chcialbym tylko tym w jakis sposob zaniczyc Twojej osoby). Nie twierdze, ze to jest to czym to forum byc powinno, ale jest to jeden z pierwszych krokow aby jasno okreslic to czego sie tu chce, a czego sie tu nie chce. I jak widac potrafisz odpowiedziec, nawet jezeli temat jest mniej czy bardziej " smaczny ". ponizej mysl jaka po tym wszystkim przyszla mi do glowy: - czy dziecko takze bedziesz (nie Ty Pani Totalna i nie Pani E. - mowie ogolnie, a wiem cze Kobiety maja tendencje do przyklejania sobie slow wypowiedzianych obok do siebie) uczyc poprzez "wpierdziel", ignorowanie i nie wyjanianie tego co zle zrobilo, bez wyjasnienia dalszego kierunku dzialania ? ps. moze nie jest to najladniej i najzgrabniej napisane, ale nmie wiecej tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: O przepraszam 21.07.06, 23:56 Nie kazdy chce miec dzieci. Nie kazdy ma ochote radzic sobie z obcymi chamskimi typkami jak z wlasnymi dziecmi. Od wychowywania ciebie jest twoja matka a nie zadna z nas! I nie musimy cie tu znosic Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: O przepraszam 22.07.06, 00:06 evita_duarte napisała: > Nie kazdy chce miec dzieci. Nie kazdy ma ochote radzic sobie z obcymi chamskimi > > typkami jak z wlasnymi dziecmi. Od wychowywania ciebie jest twoja matka a nie > zadna z nas! I nie musimy cie tu znosic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (ziew) rozumiem, ale to nie moj problem ze nie chce :-). rozumiem, ale to takze nie moj problem, ze sa tu obce chamskie typki. (odpowiedz w Twoim stylu :-)) czy ja chce aby ktoras z Was mnie wychowywala ? :-) hehe :-), napisalem, ze program artystyczny tego forum jest blizej nieokreslony i sa wyrzucane rzeczy ktore czasem jendak moglyby pozostac lub zabijana jest swobodna dyskusja, gdy ktos poczuje sie urazony personalnie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 22:56 Dziewice, nie histeryzuj. Kiedy przychodzi ktos do Twojego domu i defekuje na Twoim stole w jadalni to tez sie cieszysz? W imie 'wolnosci zachowan'? Wiele rzeczy mozna tolerowac - ale sa granice. Moderatorzy tu i tak sa cierpliwi. Pieprzenie w stylu decia, ktory po raz trzeci oblal promocje do II klasy gimnazjum i za kare nie wyjechal na wakacje te granice przekracza. A jesli tak ci nowy kolega przypadl do gustu, mozecie sobie poszeptac na uszko na priwie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 22:59 ale po primo pierwsze: to nie jest jej dom po primo drugie: w swoim domu moze sobie robic co chce, ale powtarzam, to nie jest jej dom, po primo trzecie: nie wiedzialem ze o forum na temat feminizmu mozna rozmawiac tylko w granicach czyichs barier myslowych i logicznych, nie widzisz co sie dzieje, czy udajesz i nie chcesz widziec (na codzien rozwalam takie skostniale uklady i ukladziki, wiec taki jak jest tu to jest pryszczem). sekunda Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice [...] 20.07.06, 23:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Jesteś Lechem Wałęsą??? :))) (n/t) 20.07.06, 23:06 stephen_s napisał: > no coz... to jak Ci sie cos nie podoba to moze zaplac za studia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 23:09 Dziewic, kafelku-w-rozyczki, chocbys byl samym B16, bratem Kaczynskim czy Maria Curie-Sklodowska, zapewniam Cie, ze nic by mi nie spadlo. No i - kazde dziecko na moim osiedlu wie, ze argumenty typu 'pani nie wie, kim ja jestem!' z reguly wyciagaja kolejkowi pieniacze z oklapnietym ego. To nie jest niczyj dom, ale to nadal nie znaczy, ze mozna tu defekowac. Netykieta obowiazuje wszystkich, takze Ciebie - nawet jesli nazywalbys sie Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 23:12 > Dziewic, kafelku-w-rozyczki, chocbys byl samym B16, bratem Kaczynskim czy Maria Curie-Sklodowska, jest jakis logiczny zwiazek miedzy tym co napisalas wyzej, bo musze sie jeszcze chwile w to wpatrzec. :-) illiterate napisała: > Dziewic, kafelku-w-rozyczki, chocbys byl samym B16, bratem Kaczynskim czy Maria > > Curie-Sklodowska, zapewniam Cie, ze nic by mi nie spadlo. No i - kazde dziecko > na moim osiedlu wie, ze argumenty typu 'pani nie wie, kim ja jestem!' z reguly > wyciagaja kolejkowi pieniacze z oklapnietym ego. > > To nie jest niczyj dom, ale to nadal nie znaczy, ze mozna tu defekowac. > Netykieta obowiazuje wszystkich, takze Ciebie - nawet jesli nazywalbys sie > Jezus Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 23:19 illiterate napisała: > Dziewic, kafelku-w-rozyczki, chocbys byl samym B16, bratem Kaczynskim czy Maria > > Curie-Sklodowska, zapewniam Cie, ze nic by mi nie spadlo. No i - kazde dziecko > na moim osiedlu wie, ze argumenty typu 'pani nie wie, kim ja jestem!' z reguly > wyciagaja kolejkowi pieniacze z oklapnietym ego. > wiesz, do Curie-Sklodowskej mam niebywaly szacunek i troche mi jak to czytam jest przykro, ze uzywasz takich osob w taki sposob. eh > To nie jest niczyj dom, ale to nadal nie znaczy, ze mozna tu defekowac. > Netykieta obowiazuje wszystkich, takze Ciebie - nawet jesli nazywalbys sie > Jezus Chrystus. tutuaj podobnie, to nawet ja nie pozwole sobie tego napisac. Netykieta hmmm, jak kazdy podobny temu dokument moze byc interpretowany roznie, szczerze to nawet tego nie czytalem. Ale zaslanianie sie takim dokumentem moze jedynie wynikac z niezrozumienia istoty medium z ktorego korzystasz/cie. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: To po co tu jeszcze siedzisz? NT 20.07.06, 23:22 Mozesz protestowac, mozesz sie przykuc do kaloryfera, nawet sie oflagowac. I tak to nic nie zmieni. Proponuje, zebys pogodzil sie z tym z buddyjskim spokojem. <szatanski smiech> Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice [...] 20.07.06, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice po prostu podchodzisz E. do tego ambicjonalnie 20.07.06, 23:02 i to jest Twoj problem, nie jestes obiektywna i masz jakis PROBLEM. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Dziewic, z łaski swojej.... 20.07.06, 23:04 ... odpierwiastkuj się od Evity... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice [...] 20.07.06, 23:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice [...] 21.07.06, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Dziewic, z łaski swojej.... 21.07.06, 08:42 Misiu, biorąc pod uwagę, że akurat ostatnie 5 miesięcy przepracowałem ZA DARMO w państwowym szpitalu (robiąc robotę, którą normalnie robi etatowy pracownik), to na mnie zyskujesz, nie tracisz... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Szacuneczek 21.07.06, 16:42 stephen_s napisał: > Misiu, biorąc pod uwagę, że akurat ostatnie 5 miesięcy przepracowałem ZA DARMO > w > państwowym szpitalu (robiąc robotę, którą normalnie robi etatowy pracownik), to > na mnie zyskujesz, nie tracisz... > Szaczuneczek, nic innego nie pozostaje dodac. Jedyne co Ci moge powiedziec to: 1. zobacz w luxmed/medicover (niestety nie znam tam nikogo) ale dobrze placa, 2. jezeli skonczyles to co mysle ze skonczyles to zostan negocjatorem i szukaj pracy w jakiejs dobrej firmie IT, bedac na pograniczu dzialu handlowego, ludzi PM, dzialow technicznych a bedziesz mial co robic i za co dobrze zyc :-). Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: po prostu podchodzisz E. do tego ambicjonalni 21.07.06, 00:35 dziewice napisał: > i to jest Twoj problem, nie jestes obiektywna i masz jakis PROBLEM. > Gdyby wszyscy mieli TAKIE problemy to zylibysmy w najzdrowszym spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś