pavvka 02.10.06, 09:00 Widzieliście? Otwieram rano www.gazeta.pl, a tam: "Oto, co myśli o Polakach premier Jarosław Kaczyński - Bazgroły na poddaszu »" Stephen robi karierę w układzie :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
illiterate Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 09:03 Nasz kochany Stefan, pupilek tego forum, w gazecie obok prezydenta! Zawsze w niego wierzylam! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 10:14 To dzięki temu, że schlebia neomarksistowskiej warszawskiej elicie (spodobało mi się to określenie, chyba wejdzie na stałe do mojego słownika). Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 10:17 "Neomarkistowska warszawska elita"? Kto to powiedział? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 10:19 Określenie pojawiło się w recenzji "Anny In w grobowcach świata", cytowała je Kazia Szczuka na wieczorze autorskim Olgi Tokarczuk. Nie pamiętam niestety nazwiska autorki recenzji (bo to kobieta była). Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 23:46 pavvka napisał: > Określenie pojawiło się w recenzji "Anny In w grobowcach świata", > cytowała je Kazia Szczuka na wieczorze autorskim Olgi Tokarczuk. Nieprawda, Kinga Dunin cytowała. > Nie pamiętam niestety nazwiska autorki recenzji (bo to kobieta > była). Bo to ZŁA kobieta była! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Stephen na stronie głównej 03.10.06, 08:27 Nie, to akurat na 100% cytowała Kazia. Kinga cytowała inną recenzję, o tym, że Tokarczuk w ostatniej książce z pisarza stała się pisarką. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 09:18 Wow! Steph na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Stephen na stronie głównej 02.10.06, 10:17 Ja tego nie mogę znaleźć. Dajcie linka... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Wróć, znalazłam już 02.10.06, 12:25 Przyłączam się do gratulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Tresc notki 02.10.06, 15:56 Gratulacje swoja droga Stefku, ale tresc notki jak najbardziej trafiona, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Gratulacje stephen, teraz szybko sie ukryj 02.10.06, 20:44 bo ludzie dorna zaczna cie szukac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś