bri 30.01.07, 16:53 Było coś takiego zanim zaczęłam tu przychodzić? Może by zorganizować jakieś wspólne wyjście w ramach karnawału? Faceci też mogą przyjść pod warunkiem, że założą spódnice ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iokepine Re: Zlot FF 30.01.07, 17:43 bri napisała: > Było coś takiego zanim zaczęłam tu przychodzić? > > Może by zorganizować jakieś wspólne wyjście w ramach karnawału? Faceci też > mogą przyjść pod warunkiem, że założą spódnice ;) Zwłaszcza jeśli to będą szkockie spódnice;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson ma być w mini i szpilaskach 30.01.07, 17:55 Mini ma być ceratowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Kaleson ma być w mini i szpilaskach 30.01.07, 18:01 Ma se zawinąć biodra w kuchenny obrus? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson ma być w mini i szpilaskach 30.01.07, 18:04 pavvka napisał: > Ma se zawinąć biodra w kuchenny obrus? Mam na myśli skaj. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony A Jennifer Lopez ... 31.01.07, 16:54 A Jennifer Lopez tyś w minióweczce skórzanej już widziała? www.mediafire.com/?eyj5zmqdgz2 Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A Jennifer Lopez ... 31.01.07, 20:00 johnny-kalesony napisał: > A Jennifer Lopez tyś w minióweczce skórzanej już widziała? A Jennifer Lopez to ja w dupie mam! Jestem hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 obawiam się, że .... 30.01.07, 20:46 ... feminizujące panie nie zjawiłyby się na spotkaniu, by nie ulec urokowi antyfeministów łączących subtelność intelektualisty ze zwierzęcym, samczym magnetyzmem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: obawiam się, że .... 30.01.07, 21:15 tad9 napisał: > > antyfeministów łączących subtelność intelektualisty ze zwierzęcym, samczym > magnetyzmem... Chłe! Chłe! Masz na mysli siebie? buahahahahahaha. Jak znam antyfeministów, łączą wygląd i magnetyzm starego kapcia z zabójczo nudnym truciem dupy . > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: obawiam się, że .... 30.01.07, 21:17 tad9 napisał: > > ... feminizujące panie nie zjawiłyby się na spotkaniu, by nie ulec urokowi > antyfeministów łączących subtelność intelektualisty ze zwierzęcym, samczym > magnetyzmem... I tak byście się nie pokazali, żeby nie wyszło na jaw, że wyglądacie jak ziemniaki, a intelekt macie na poziomie gimnazjum. > Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: obawiam się, że .... 01.02.07, 21:32 kochanica-francuza napisała: > I tak byście się nie pokazali, żeby nie wyszło na jaw, > że wyglądacie jak ziemniaki, a intelekt macie na poziomie > gimnazjum. Rację się ma albo nie. Nie zależy to ani od wyglądu, ani od intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: obawiam się, że .... 01.02.07, 21:34 > Rację się ma albo nie. Nie zależy to ani od wyglądu, ani od intelektu. Lepper jest tego samego zdania! To twój idol? Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: obawiam się, że .... 01.02.07, 21:35 kochanica-francuza napisała: > > > Rację się ma albo nie. Nie zależy to ani od wyglądu, ani od intelektu. > > Lepper jest tego samego zdania! To twój idol? Lepper nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: obawiam się, że .... 01.02.07, 21:36 > > Rację się ma albo nie. Nie zależy to ani od wyglądu, ani od intelektu. To niech ci ta racja wystarczy za sukces i powodzenie w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: obawiam się, że .... 01.02.07, 21:46 kochanica-francuza napisała: > To niech ci ta racja wystarczy za sukces i powodzenie w życiu. Idź do piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: obawiam się, że .... 11.02.07, 15:03 ja jestem gotowa zaryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Zlot FF 30.01.07, 20:56 Byleście dobrali sensowną datę, to może nawet skoczę do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zlot FF 30.01.07, 21:16 turbomini napisała: > Byleście dobrali sensowną datę, to może nawet skoczę do Warszawy. A gdzie ty siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Zlot FF 01.02.07, 09:22 kochanica-francuza napisała: > turbomini napisała: > > > Byleście dobrali sensowną datę, to może nawet skoczę do Warszawy. > A gdzie ty siedzisz? Po to robię wizytówkę, żeby ludzie z tego korzystali: a se wejdź i se sprawdź ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zlot FF 30.01.07, 22:38 mam nadzieje, ze chociaz bedziecie mialy wszystkie spodnice w krate :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zlot FF 30.01.07, 22:41 dziewice napisał: > mam nadzieje, ze chociaz bedziecie mialy wszystkie spodnice w krate :))) > > nie zapomnij zareklamować swojej firmy :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zlot FF 03.02.07, 11:35 wiesz, powiem Ci cos :) ja Ciebie naprawde lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 30.01.07, 22:53 Nie bylo chyba, bo jakby bylo, to forum by padlo. Z doswiadczenia starego internetowego wyjadacza wiem, ze wieksze zloty (zwlaszcza mieszane genderowo) wykanczaja fora na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 09:24 illiterate napisała: > Z doswiadczenia starego internetowego wyjadacza wiem, ze wieksze zloty > (zwlaszcza mieszane genderowo) wykanczaja fora na amen. No, że wykańczają, to możliwe, ale co mają do tego gendery? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 09:33 Chodzi o dwie sprawy. Jedna - czesc kontaktow przenosi sie po takim zleceniu na priwa, na mejle i skajpy - w stopniu duzo wiekszym, niz przed widzeniem. Druga - znika specyficzne napiecie miedzygenderowe, ktore czesto jest jednym z malych motorkow napedzajacych dynamike fur. Zleccie sie, zleccie - sami se zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 09:58 A to ja nie wiem. Mam wrazenie, ze pewnie dlatego, iz piszacy (zwlaszcza tacy, ktorzy maja za soba malo/wcale) konfrontacji internet-real wyobrazaja sobie podswiadomie, ze na drugim koncu kabla siedzi ktos nieziemskiej urody i w ogole superkul, w dodatku z superfurką/w oldschoolowych adidasach/itd co czasem okazuje sie prawda, a czasem nie. Wg mnie ludzie jednak wola zyc w swiecie wyobrazen, chociaz ciasteczko rzeczywistosci neci i kusi. Zlot oznacza wspolne zezarcie ciasteczka. Niektorym ono staje w gardle tak, ze az dostaja wytrzeszczu. A - czasem dochodza do tego pozlotowe intrygi i knucia. Pare lat temu np na jednej z usenetowych grup dyskusyjnych z tego powodu zlamano trzy serca i omal nie doprowadzono do samobojstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 10:00 Ale przyjdziesz? Może z nami nie będzie tak źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 10:14 Kamon, mi będzie bardzo szkoda jeśli nie przyjdziesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 16:42 Zleccie sie. Zobacze, co z tego wyniknie i sie namysle, czy sie nie zleciec nastepnym razem. Zwykle dwa pierwsze zloty sa dosc blisko siebie czasowo (nie wiecej, niz pol roku). A trzeciego juz nie ma, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 10:05 E nieeee, po feministkach nikt się nieziemskiej urody nie spodziewa, więc będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 10:08 Pavviczku, chrzanie urode feministek. My - piekne jestesmy i ja to wiem. Ja sama wole utrzymywac sie w przekonaniu, ze jestes nieziemsko przystojny i kul, ze taki jest tez bleman i heretic, ze stefek i dokowski ma mnostwo gracji, maluma wyglada jak Al Pacino, a kaleson jak bardzo mlodszy brat Jimiego. I pogrzebcie mnie z tym przekonaniem, amen. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 10:18 E tam. Od kiedy skonfrotowalam sie z (jak sie okazalo) najwazniejszym mezczyzna swojego obecnego zycia, w ogole mnie do konfrontacji nie korci. Inna sprawa, ze przezylam ich juz kilkadziesiat, wiec ten. Zblaz. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 10:23 Ja też mam za sobą masę takich spotkań. Nie nazwałabym ich konfrontacjami. Po prostu ciekawie jest poznać nowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 10:25 illiterate napisała: > Ja sama wole utrzymywac sie w przekonaniu, ze jestes nieziemsko przystojny i > kul Jeśli nie przyjdziesz na zlot, to na złość prześlę Ci moje zdjęcie, i iluzje Twe i tak legną w gruzach. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 10:33 A ja na pewno nie wygladam jak pavvka! On jest jednym z tych przerazajaco duzych ludzi, sam powiedzial. (Zdjecia moge np nie otwierac, madralo) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 10:38 Nie jestem przerażający. A co do zdjęcia, to tylko kwestia odpowiedniego haczyka. Wyślę Ci maila z linkiem i napiszę "patrz na ten odrażający przykład seksizmu", Ty oczywiście nie będziesz mogła się powstrzymać przed kliknięciem, a tam będzie moje zdjęcie. Nieźle to wymyśliłem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 10:26 Zresztą parę osób z FF już na żywo widziałem, a parę innych na zdjęciach, więc się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 09:39 Też się tego trochę obawiam, spotkanie katalizuje proces grupowy. A Ty nie chcesz przyjść? Czemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
planicjuszniewypal Re: Zlot FF 30.01.07, 23:27 Ja bym przyjechał, ale do mini pasują tylko szpilki, a ciężko znaleźć rozmiar 44;( "Wiec nie ma się w co ubrać" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zlot FF 30.01.07, 23:43 planicjuszniewypal napisał: > Ja bym przyjechał, ale do mini pasują tylko szpilki, a ciężko znaleźć rozmiar 4 > 4;( Jak to ciężko? A zamówić nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 09:58 A gdzie się zamawia szpilki w takich rozmiarach? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zlot FF 31.01.07, 13:41 pavvka napisał: > A gdzie się zamawia szpilki w takich rozmiarach? U szewca, drogi pavvko. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 14:09 A to się chyba długo czeka... Może znasz w Warszawie jakiś sklep dla drag queens? Odpowiedz Link Zgłoś
planicjuszniewypal Re: Zlot FF 31.01.07, 16:35 Kieckę to jeszcze mogę pożyczyć... Ale buty na zamówienie, to już za duży wydatek jak na studencką sakiewkę ;P Więc cała nadzieja w was dziewczyny;P - czekam na drobną przesyłkę- najlepiej jakby były różowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Zlot FF 31.01.07, 08:29 > Może by zorganizować jakieś wspólne wyjście w ramach karnawału? Faceci też > mogą przyjść pod warunkiem, że założą spódnice ;) Ku satysfakcji sowinistów; biore miotłe i lece Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 09:47 bri napisała: > Faceci też > mogą przyjść pod warunkiem, że założą spódnice ;) OK, pod warunkiem, że wszystkie kobiety przykleją sobie wąsy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 09:52 Dobry pomysł. Zastanawiałam się, co wymyślić dla kobiet, żeby oba obozy były wybite z rutyny i nie czuły się zbyt pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 09:57 bri napisała: > Zastanawiałam się, co wymyślić dla kobiet, żeby oba obozy były > wybite z rutyny i nie czuły się zbyt pewnie :) No co Ty - przecież dla feministek wąsy są czymś normalnym :-P Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Zlot FF 31.01.07, 10:00 No wlasnie, bez wasow, za to w operetkowym makijazu. Dla pan i panow, wtedy chyba bedzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 10:04 Ja wolę spódnice i wąsy. Ew. dla kobiet może być coś innego, ale nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 12:01 To jak? Kto się decyduje? Proponuję 10 lutego (sobota) w godzinach popołudniowych/wieczornych. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Zlot FF 31.01.07, 12:59 Ja to bym chciał, ale skoro spotkanie ze mną ma spowodować kryzys w Twoim małżeństwie, to spróbuję się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 31.01.07, 13:31 Żadna dziewczyna nie chce się ze mną spotkać? Coś jest ze mną nie tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: Zlot FF 31.01.07, 14:19 Właśnie sobie uświadomiłam jak długo jestem na tym forum, (np. przed tobą i pavką) ech. Przyszłabym, ale... nie daję rady napisać życzeń świątecznych, a co dopiero przyjść na zjazd f. f. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Zlot FF 31.01.07, 16:31 A ja sie konfrontacji z realem nie boję,już to przeszłam sporo lat temu,na pierwszym zlocie.Siedziałam wtedy wku.rw.iona w pokoju i rozmyslałam :"co ja tu,q.. robię?"- to był pierwszy odruch, kiedy nieziemskie istoty z drugiej strony kabelka nabrały ciała,a potem przyzwyczaiłam się i już na drugi dzień wszystko było ok. Następne zjazdy były super.I nie skończyło się tak,jak prorokuje Ill; owszem, plotki były,moim zdaniem to nieuniknione,ale się rozeszły po kościach. Nasze forum w prywatę może niepopadnie,bo gdyby miało popaść, to odbyłoby się to już dawno. Ale ze mną to insza sprawa,bo ja wiekowa jestem i mnie napięcia genderowe mało obchodzą.Dla mnie istotna pzreszkodą jest odległośc,bo zmojej dziury jadę trzy dni wołami do najblizszej stacji,taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Zlot FF 31.01.07, 20:03 No właśnie. Czy one myślą, że my wszystkie jesteśmy z Warszawy? Ja co prawda mam tylko 200 km. ale też nie mam jak. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: Zlot FF 31.01.07, 22:53 A co zrobisz droga bri jak 10 lutego bedziesz musiała koleznke na zastrzyk w oko na ostry dyzur zawiezc?;P Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Zlot FF 01.02.07, 09:50 Hehe, sama Ci zrobię ten zastrzyk. Po uprzednim "znieczuleniu" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Puffka w drodze wyjątku 01.02.07, 00:42 może przyjść w płaskich pantofelkach, ze względu na wysoki wzrost ;-) Ale za to mają być z cyrkoniami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Puffka w drodze wyjątku 01.02.07, 21:35 No co? Wzięła, podbiła, a nic nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Puffka w drodze wyjątku 01.02.07, 22:11 Samo wlazło :) miało być, że na łyżwach może iść by być wyższy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Puffka w drodze wyjątku 01.02.07, 22:43 cito1 napisała: > Samo wlazło :) miało być, że na łyżwach może iść by być wyższy :) Na szczudłach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cito1 Re: Puffka w drodze wyjątku 02.02.07, 05:21 Klocuszki ze scrabelków pod piętami. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Puffka w drodze wyjątku 06.02.07, 11:03 I co ja teraz zrobię ze spódnicą? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Puffka w drodze wyjątku 06.02.07, 11:09 Jeśli to minióweczka to Johnny na pewno Cię w niej chętnie zobaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Puffka w drodze wyjątku 06.02.07, 11:15 Dzięki za propozycję, ale faceci w kowbojkach nie są w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Włóż na skrabla 06.02.07, 23:56 Bri - nie jestem zainteresowana. I nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zlot FF 07.02.07, 00:00 A po co jakiś durny zlot? A co tam na nim mamy robić? Ognisko,kiełbaska,gitarka,szanty,kumbaja? To dobre dla harcerzy!;P My preferujemy rozrubę na manifie:) Kopa z trepa w szowinistę! >:] Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Zlot FF 11.02.07, 15:11 Przyjedź, potrenujemy na tobie i nam pokażesz jak zrobić "rozrubę" bo my głupiukie profesoromiodkofanki, to tylko rozróby dotąd robiłyśmy. Proponuję ci, byś do tego czasu potrenował zachowania "szowinistycznego męskiego wieprzka". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Zlot FF 12.02.07, 17:38 gotlama napisała: > Przyjedź, potrenujemy na tobie i nam pokażesz jak zrobić "rozrubę" bo my > głupiukie profesoromiodkofanki, to tylko rozróby dotąd robiłyśmy. -Myślę,że "rozruba" jest bardzo podobna do "rozróby",więc nie potrzeba dodatkowego intruktażu;) > Proponuję ci, byś do tego czasu potrenował zachowania "szowinistycznego męskiego wieprzka". ;) -To zbyt niebezpieczne dla mnie doga Siostro;)Wiem,że szowiniści wiele nam napsuli krwii i emocje mogą wziąć górę nad zdrowym rozsądkiem;)Zapomnicie,że jestem waszą Towarzyszką i zrobicie ze mnie kapłona;)Lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Zlot FF 12.02.07, 09:08 Forma "my" dla os.1 l.p. zniknęła z języka polskiego już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś