illiterate 07.03.07, 22:15 Evita znikla. Dobrze poinformowane zrodla zyczliwie doniosly, czemu. Proponuje ladnie ja poprosic, zeby wrocila. Mi jest jej brak. Zeby byla jasnosc - nie chodzi tylko o to, ze miala gwiazde szeryfki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Re: Evita 07.03.07, 22:17 Ja ładnie proszę - ale jeżeli znikła i nie czyta to raczej niewiele da chyba. A czemu znikła bo mnie żadne źródła nie informowały? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Evita 07.03.07, 22:18 Ja mysle, ze jakbysmy sie ladnie zebrali i zaczeli spiewac pod oknem oraz przesylac kosze kwiatow, to by wrocila. Tzn mam taka nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Evita 08.03.07, 15:33 Albo też by na dźwięk naszego pienia uciekła czym prędzej ;-) Ale co tam, mogę jej serenadę zaśpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Evita 07.03.07, 22:18 jesli znikła to znacyz,że nie chce tu byc.Ma prawo do takiej decyzji.Ja też kiedyś zniknę:) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Evita 07.03.07, 22:22 Nie poddawalam w watpliwosc jej prawa do decydowania o sobie. Wiecej - podejrzewam, ze istotnie nie miala ochoty dluzej tu byc, poniewaz odeszla, a tak sie dziwnie sklada, ze nic sie bez przyczyny nie dzieje. Jednak - moze zaprzeczysz, bedzie ciekawie - tak jak ktos ma prawo opuscic forum, tak ja mam prawo poprosic go, zeby wrocil. I namawiac innych do tego samego. Oczywiscie uznaje Twoje prawo do odmowy udzialu w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Evita 07.03.07, 22:27 alez nawet nie potrzebujesz mojego uznania twojego prawa bo ono jest bezdyskusyjne.Zrestza nei wiem dlaczego nie ma jej na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Evita 07.03.07, 22:28 Widzisz - tak samo ja nie potrzebuje Twoich uwag nt praw Evity - bo to jest dla mnie rownie oczywiste i bezdyskusyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Evita 11.03.07, 13:47 mnie kilka z Was niezle kreci, kiedys sie wkurze i Was uwiode i zniewole seksem :) tak bedzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Evita 08.03.07, 15:43 Miała dosyć Waldusiów i innych? Nie dziwię jej się. Swoją drogą to czuję się trochę uzależnionach od tych forów gazety i myślę, że na zdrowie by mi wyszło gdybym przestała tu bywać. Ale jakoś mi trudno. Tak więc życzę Evicie powodzenia cokolwiek postanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Evita 08.03.07, 16:26 Zniknela i zarazem pojawila sie gdzie indziej,czego nalezy jej zapewne pogratulowac, no chyba,ze zamienila jedynie kijek na siekierke,a nie wirtualny swiat na ten fizycznie namacalny. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte :))) 09.03.07, 14:47 Budzi mnie z rana speiw slowikow- to Wasza serenada pod oknem :) Milo mi, ze ktos sie jeszcze za mna rozglada. Donosze usluznie, ze na forum bywam i czytam. Sprzatam czasem waldusiow i innych, a ze czuje sie jak Syzyf to nie tak czasto jak kiedys. Przyznaje, ze mialam kiedys wiecej serca do tego forum, ale nie odwzajemnilo mojej milosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolana Re: :))) 09.03.07, 17:17 hehehe, a to niespodziewanka :D a bo toż ja wchodzę, a oczy ze zdumienia przecieram, gdzież to ach gdziez waldusia posty... a ich nie ma :D DZIĘKUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: Evita 09.03.07, 18:25 Aaaa! Dziękuję!! Nie ma wątków walusiów i innych!! Jak tu czysto:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Evita 09.03.07, 21:03 Faktycznie, jak czysto, jak za starych dobrych czasów :). Odpowiedz Link Zgłoś