kocia_noga 13.08.07, 11:42 a nawet zawitam w podpiasecznej Warszawie.Jeśli któraś z Was zechce się ze mną spotkać, to dałam numer mojej komórki Iokepine, możemy się umówić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malila O jeżu, o jeżu! 13.08.07, 22:24 A kiedy (tu miał być pytajnik, ale to nie moja klawiatura i nie mogę znaleźć cholery)! Bo ja właśnie bawię w Stalowej. Mam już wracać (pytajnik) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: O jeżu, o jeżu! 14.08.07, 10:31 Jutro z rańca wyjeżdżamy.Będziemy przed południem.Zostajemy do czwartku.A z drugiej strony do Stalowej ode mnie rzut beretem, ale od września wprowadzam się do Nowego Sącza.Kurcze, to będzie daleko od szosy dopiero!Mam wszakże nadzieję, że forumowiczki od czasu do czasu będą przejeżdżać na jakieś wypady w góry, to może do nas do NS wpadną.Można przenocować, dolejemy wody do garnka i zupy dla wszystkich starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: O jeżu, o jeżu! 14.08.07, 12:02 kocia_noga napisała: > Jutro z rańca wyjeżdżamy.Będziemy przed południem.Zostajemy do > czwartku.A z drugiej strony do Stalowej ode mnie rzut beretem, ale > od września wprowadzam się do Nowego Sącza. A ja w czwartek właśnie wracam. W czwartek może być? Odpowiedz Link Zgłoś
jagandra Re: O jeżu, o jeżu! 15.08.07, 11:44 > od września wprowadzam się do Nowego Sącza.Kurcze, to będzie daleko > od szosy dopiero!Mam wszakże nadzieję, > że forumowiczki od czasu do czasu będą przejeżdżać na jakieś wypady Jak ja lubię te okolice :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: O jeżu, o jeżu! 05.10.07, 18:15 No to zapraszamy, już prawie po remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś