pavvka 04.08.08, 09:31 www.allegro.pl/item411737650_kurs_uwodzenia_warszawa.html Najciekawiej brzmi "Wiedza na temat „zamykania sprzedaży…”" I w dodatku "w USA ten system stał się powodem rozpraw sądowych wytaczanych przez FEMINISTKI". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 09:45 Nigdzie w treści aukcji nie wspominają, że kurs jest tylko dla mężczyzn. Ciekawe czy wzięliby pieniądze od feministki, gdyby chciała się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 10:20 Informacja o tym,że protestowały feministki ma być dodatkową reklamą tego produktu. Zastanówmy się.Jesli protestowały feministki, to produkt jest antykobiecy.Manipulacja to oszukiwanie, wykorzystywanie - produkt adresowany jest do mężczyzn ( piszą o radzeniu sobie z obiekcjami typu "mam chłopaka" itd ), więc już to wystarczyłoby; dodatkowo jednak skoro feministki protestowały, produkt jest super antykobiecy. Samiec nasz wróg - to założenie sprzedających. Piszę, bo jest to ulubione hasełko bywających tu antyfeministów.Zarzucają nam postawę wrogą mężczyznom. Mizoginia jest tak powszechna jak powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Za jedne 899 zł 05.08.08, 01:22 A może o to właśnie chodziło? Ten sam mechanizm co u Mobilkinga. Wkurzaj, irytuj, a będziesz miał darmową reklamę, a przez to więcej zarobisz? Te kampanie i oferty są właśnie przygotowane i obliczone na protesty i tu pojawia się problem. Zignorować to trudno, ale protestując można dać im upragniony rozgłos. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 12:14 Nie wiem, czy od czasu Miasta Kobiet z tymi panami od NLPowskiego uwodzenia takie kursy jeszcze maja szanse w Polsce. Jesli ktos widzial zalosne wystepy tych panow, to jeleniem nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 12:44 Pan od NLP powiedział, że to wszystko wina telewizji, bo kłamie i manipuluje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=81488496 Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 16:22 "Najlepsze było jak mieli pokazać uwodzicielski sposób mówienia o jedzeniu. Guru: Ale musisz mi powiedzieć jaka jest twoja ulubiona potrawa. Paulina: Kanapka z szynką. Guru robi wielkie oczy: Aaaaaa.... to nie wiem." i tlumaczenie pana xxl: "Występowałem w tym programie (Piterxxl). To, co widzieliście na ekranie, to efekt wycięcia WSZYSTKIEGO! co nie pasowało do końcowego,przemądrego zdania Pauliny, czyli wszystkiego, co miało jakiś sens. Np na temat kanapki z szynką mówiłem przez ok 15 minut" Jak na mistrza manipulacji tlumaczenie zabrzmialo zalosnie. Chociaz - pavvka wez sie moze udaj na taki kurs i zdaj relacje z pierwszej reki, co? Proooosze. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 16:28 bene_gesserit napisała: > > Chociaz - pavvka wez sie moze udaj na taki kurs i zdaj relacje z > pierwszej reki, co? Proooosze. > Chyba musialybysmy sie jakos zrzucic na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 16:32 Jestem za :) Zwlaszcza kiedy moglabym dostac ten ultratajny skrypt o tym, jak rozmawiac erotycznie o szynce (i nie umrzec ze smiechu). Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Za jedne 899 zł 04.08.08, 17:33 Oj, ale myślicie, że ja wytrzymam cały taki kurs udając powagę? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ależ Pavvka 04.08.08, 18:28 Dla odreagowania, udawaj buraka z Pcimia Dolnego, który dotychczas stawiał drina pytając "chcesz się fuknąć?" i nie rozumie źródła swych niepowodzeń ;-) Za jedyne 899 zł burak pastewny ma zostać truflą, jak skomentowała te kursy pewna dziennikarka Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Ależ Pavvka 04.08.08, 19:09 Taki gupi chichot będzie jak znalazł - uwiarygodni cię w oczach tego biznesmena od NLP Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ależ Pavvka 05.08.08, 09:59 kochanica-francuza napisała: > Dla odreagowania, udawaj buraka z Pcimia Dolnego, który dotychczas stawiał drin > a > pytając "chcesz się fuknąć?" i nie rozumie źródła swych niepowodzeń ;-) Nie mam ku temu odpowiedniego ąplua. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ależ Pavvka 05.08.08, 10:45 pavvka napisał: > Nie mam ku temu odpowiedniego ąplua Wasy zapusc. Zapuszczone. Okularkow sie pozbadz. No, pavvka - widac, ze masz ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Ależ Pavvka 05.08.08, 10:57 Gdybym nawet zapuscila brode, jestem w tak oczywisty sposob kobieta, ze by mnie pognali. A kursow dla kobiet nie oglaszaja :( Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus fajny pomysl!! 05.08.08, 10:02 tylko trzeba sie zlozyc takie undercover rzeczy sa bombastyczne Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: fajny pomysl!! 05.08.08, 10:18 Pavvka będzie na kursie zachowywał się jak ostatni feministek, zupełnie niezgodnie z przepisem na sukces, a podczas końcowych ćwiczeń w barze podstawione, niezwykle atrakcyjne, agentki będą wciskać mu swoje numery telefonów po tym, jak do nich zagada jak człowiek. Kursanci rzucający tekstem z podręcznika będą się skręcać z zadrości. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: fajny pomysl!! 05.08.08, 10:19 A dajcieżże mi spokój, niech Steph idzie na kurs. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: fajny pomysl!! 05.08.08, 10:27 Stefka taki kurs mógłby złamać psychicznie. Dzięki niemu zacząłby poznawać kobiety, ale zupełnie nie takie jak powinien. Na początku strasznie by go wciągnęło nowe życie, ale ciągłe udawanie kogoś innego jest wyczerpujące. Stałby się cyniczny i zgorzkniały. Uwodziłby ciągle nowe kobiety i porzucał je nie mogąc znaleźć satysfakcji, po czym zabijałby się wyrzutami sumienia. ;) Sam więc widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: fajny pomysl!! 05.08.08, 10:30 A może dzięki NLP poznałby jakąś fajną żołnierkę? Albo amiszkę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: fajny pomysl!! 05.08.08, 10:41 Są: wielodzietni.org/comments.php?DiscussionID=259 Odpowiedz Link Zgłoś