30.12.03, 18:28
ja chce, zeby przyszle pokolenia zyly na czystej planecie, w zdrowym
srodowisku i nie chcialbym, zeby wnuczki moich rozmowcow i rozmowczyn mialy
wciskany czador na glowe tak, jak nie chce, by sie udusily spalinami

dlatego feminizm i inne tego typu lewackie ideologie uwazam za zle, bo
powoduja rozklad spoleczenstwa, dzieki czemu ulegnie nowej sile

chyba wiemy, jakiej
Obserwuj wątek
    • Gość: jakiej??????? Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 18:52
      • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 18:59
        obawiam sie, ze odpowiedz moglaby byc niepoprawna politycznie, wiec sie od niej
        powstrzymam
        • Gość: no,ale... Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 19:02
          bez tej odpowiedzi ,manifest nie ma sensu.No,jakiej?
          • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 19:12
            Gość portalu: no,ale... napisał(a):

> bez tej odpowiedzi ,manifest nie ma sensu.No,jakiej?

ma sens - a czy to beda tacy, czy inni - grunt, ze beda reprezentowali zupelnie
            inna kulture i mieli zupelnie inne wartosci co do ekologii, praw kobiet, praw
            mniejszosci itd, niewazne, czy mam na mysli hinduistow, muzulmanow, czy tez
            buddystow - w zadnej z tych kultur kobieta nie znaczy zbyt wiele i nie ma zbyt
            duzo do powiedzenia

wiec mozesz sobie samemu dopisac jakiej...

poczytaj, pomysl
            • Gość: EEEEE... Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 19:16
              Możliwości są tysiące.Po pierwsze nie wiem,co rozumiesz przez społecznośc
              buddystów?A możliwości są
              takie ,np:anarchistycznej,teokratycznej,kapitalitycznej itd...itp...
              • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 19:18
                nie spłycaj, proszę

a jeśli nie widzisz zagrożeń, toś ślepy

a może tak wyjazd na Zachód, ale nie turystycznie, tylko do tych biedniejszych
                dzielnic...
                • Gość: no nie... Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 19:22
                  Schodzisz na argumentację spoza wątku i personalną,a ja zadałem tylko proste
                  pytanie.Jaką inną ideologię?
                  • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 19:26
                    a ja mówię nieważne jaką

ważne, że nie europejską

czy dla Rzymian było ważne, kto ich zastąpił, czy dla Babilończyków też?
                    • Gość: Słuchaj... Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 19:31
                      czy Ty zabawiasz się w proroka Apokalipsy,bo mam takie wrażenie.Kto Tak
                      naprawdę tej Europie zgraża,bo jakoś nie widzę?
                      • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 19:32
                        jakiej Apokallipsy

po prostu świat się zmienia

ale my trochę zboczyliśmy z tematu, więc pozwól, że zacznę go jeszcze raz

a my sobie tu możemy ppogadać, chociaż to trochę strata czasu, bo zbaczamy z
                        tematu

czy to ważne, kto?
                        • Gość: Ja wiem Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 19:40
                          jedno.Źle ,że napisałeś o feminizmie "Lewacka ideologia",bo ani to nie
                          ideologia,ani nie lewacka.Problem polega na tym,że wszystkim przeszkadza coś,o
                          czym nikt nie wie ,czym to coś jest.
                          • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 19:44
                            ideologia, światopogląd - jeden pies

ważne, że lewacka, bo zakłada odrzucenie tradycyjnych wartości i powrót do
                            ciemnoty
                            • Gość: hmmmmm... Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:02
                              To zalezy jak definiujesz:

a)Ciemnotę

b)Tradycyjne wartości
                              • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 20:16
                                > a)Ciemnotę

barbarzynskie zwyczaje znow rozkwitajace w Europie - to całe g..., ktorymi
                                napychani sa ludzie, to kupczenie wszystkim - przypomina mi to rozklad, jaki
                                panowal w Rzymie - krwawe widowiska dla prostackiej gawiedzi - ciemnota i tyle

> b)Tradycyjne wartości

sprzeciw wobec ciemnoty
                                • Gość: oooo!!!!! Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:23
                                  Ciekawe,ale w takim razie feminizm do ciemnoty nie należy.Ani niczym nie
                                  kupczy,ani nie urządza "krwawych widowisk dla prostackiej gawiedzi".Widowiskiem
                                  było natomiast wystąpienie LPR ,obrzucającej kamieniami ten szwedzki,czy
                                  norweski statek.I to wystąpienie bylo dla mnie ewidentnym przykładem
                                  ciemnogrodu.
                                  • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 20:28
                                    a dla mnie przejawem ciemnoty jest przedkladanie nade wzsystko swojej wygody

• Gość: hm.. Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:31
                                      To znaczy jakiej wygody ,bo nie rozumiem?
                                      • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 20:32
                                        spokoju sumienia
                                        • Gość: przepraszam, Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:35
                                          ale dalej nie kumam.Spokój sumienia to potrzebna rzecz,no i co?
                                          • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 20:41
                                            nie za wszelka cene, bo to oddala nas od czlowieczenstwa
                                            • Gość: Kurde Re: manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 20:51
                                              Ale co nie za wszelką cenę?
                                              • zielony2004 Re: manifest 30.12.03, 20:55
                                                tak
                                          • kociamama Re: manifest 02.01.04, 02:31
                                            Sumienie to cos malo konkretnego, zatem spokoj sumienia tez nie jest mozliwy
                                            do zdefiniowania obiektywnie.

POzdrawiam,
                                            KOciamama.
    • kochanica.francuza Re: manifest 06.01.04, 22:27
      Uuuuu, kolego zielony, a ile ty masz lat?
      Trzynaście?
      A w biedniejszej dzielnicy wylądowalam turystycznie - nie kazdy, kolego, trafia
      do "Hiltona".
      (Francja, Paryż, 14 arrondisement).
      • rozaola Re: manifest 06.01.04, 23:37
        Facet podpisujacy sie Zielony2004 jest ewidentnym przypadkiem podszywania sie
        pod jakas partie czy grupe, zeby ja osmieszyc. Rownie dobrze moglby sie
        podpisac "zwolennik patrii takiej a takiej" i reprezentowac poglady
        faszystowskie albo stalinstowskie albo cokolwiek innego, co jest zdecydowanie
        odrzucane przez zdrowo myslacych ludzi. A przeciez Zieloni 2004 to partia, w
        ktorej feministki odgrywaja wazna role. Rozumiecie prowokacje? Proponuje nie
        wdawac sie z tym kretem w zadne dyskusje, bo taki z niego zielony 2004 jak z
        koziej dupy traba. Musze powiedziec, ze brzydze sie takimi podkopkami i
        tzchorzostwem.

Roza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka