bluemadlen-1 19.01.10, 15:31 kobiecych msc. jak sobie poradzić co kupić bez recepty.Mam tylko pieczenie i swędzi bez upławów.Wynik po ostatniej podróży do rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 15:36 A co wspólnego ma podróż do rodziny z zapaleniem pochwy? Bez recepty kupisz pewnie maść CLOTRIMAZOLUM. W niektórych aptekach (zależy od życzliwości aptekarki) możesz nabyć tabletki dopochwowe GYNALGIN, musisz tylko ładnie poprosić Panią Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen-1 Re: stan zapalny 19.01.10, 15:45 a to ma wspólnego że podmyłam się zwykłym mydłem kilka razy i zaraz mnie to dopadło tzn. stan zapalny. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: stan zapalny 19.01.10, 15:56 Możesz kupić w aptece lub sklepie zielarskim zioła do higieny intymnej, można się nimi podmywac lub robić nasiadówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 16:03 Trzeba było tak od razu. Dla mnie do mycia okolic intymnych najlepiej się sprawdza Lactacyd Odpowiedz Link Zgłoś
bluemadlen-1 Re: stan zapalny 19.01.10, 16:17 no ja go tez uzywam ale zatrałam się chyba mocno bo i swędziało i piekło i czerwono było , ale użyłam tantum rosa i już lepiej.Gdyby to było grzybicze to pewnie tak latwo by nie przeszło i pewno upławy itd. nie wiem bo nigdy grzybicy nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:01 Spróbuj podmyć się tantum rosa, do kupienia w szaszetkach nawet na sztuki w aptece. Skuteczne na wszelkie takie pieczenia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: stan zapalny IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 19:47 tez sie tak u mnie zaczęło( bez upławów)-próbowałam leczyc globulkami propolisowymi kupionymi w aptece, tydzien wytrzymałam i poszłam do lekarza jednak i grzybica ni i dostałam globulki jakies na P... i kazał mi kupic zeby przywrocic flore bakteryjna w pochwie (wazne bo w aptece moga pomyslec o jelitowej) cos z kawsem mlekowym i brac tydzien...radze isc do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anus Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 11:38 tak zazwyczaj sie konczy.. ja tez raz tak mialam, tantum rosa w ruch, lactacyd, cos tam z nagietkiem i kiszka. w koncu lekarz, gynoxin, flukonazol, lacibios femina i poszlo. jednak lepiej isc do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
meg.123 Re: stan zapalny 20.01.10, 20:39 Niekoniecznie do lekarza ja w tej chwili też leczę takie delikatne zapalenie, leczę się furaginum(tylko na receptę) ale jeśli pójdziesz do apteki dadzą Ci coś podobnego troszkę łagodniej działającego, nie pamiętam nazwy. No i do tego tak jak piszą Dziewczyny te środki do podmywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zina timofiejewna Re: stan zapalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 22:38 Furaginum jest przepisywany ale na problemy urologiczne, a nie ginekologiczne. Jest to dość silnie działający chemioterapeutyk, dlatego też jest wydawany tylko z przepisu lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś