dorotatop 11.03.10, 11:42 powiedzcie mi prosze czy za leczenie zeba prywatnie placi sie cos oprocz znieczulenia czy pozniej dopiero za plombę dzisiaj ide do dentysty i mam zaledwie 30 zl wiec akurat na znieczulenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: dentysta IP: 91.203.246.* 11.03.10, 12:11 prywatnie to Cię dentysta policzy napewno, szczególnie, że jak dobry(albo jak nie ma stanu zapalnego czyt. ropy) to zaleczy na jednej wizycie przykro mi, bo wiem jak to jest nie mieć pieniędzy właśnie gdy boli ząb,zostaje NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: dentysta 11.03.10, 12:15 nie boli mnie jeszcze ząb ale juz mala kropka czarna sie pojawiła wole leczyc za wczasu wydawalo mi sie ze lekarstwo nie kosztuje bo blomba to wiem ze 60 zl ale na nia czas Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: dentysta 11.03.10, 12:51 Jedna mala kropka nie znaczy, ze trzeba od razu borowac. Dobry dentysta najpierw zrobi pomiar glebokosci tejze "prochnicy", a sprytny i pazerny rozwali i pol zeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: dentysta 11.03.10, 13:17 na taka kropke nie zaklada sie lekarstwa tylko robi sie na gotowo od reki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: dentysta 11.03.10, 13:57 no to niezle wcale to nie jest pocieszajace zobacze mam na 17 najwyzej sie wroce dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
aaaniula Re: dentysta 11.03.10, 14:52 Możesz zapłacić za samo znieczulenie jeśli zaraz po nim zejdziesz z fotela i dentysta zęba nie ruszy. Zresztą teraz rzadko gdzie znieczulenie kosztuje tylko 30 zł. Albo będziesz musiała zapłacić za plombę, albo za otwarcie zęba, wyczyszczenie kanału i lekarstwo- jeśli będzie kanałowe. Więc lepiej odwołaj wizytę bo to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś