eryka10 26.03.10, 21:29 mam 44 lata i wciąż kłopoty z cerą. Do tego uwielbiam wyduszać sobie wszystkie zmiany. Może ktoś poradzi mi co zrobić aby lepiej wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: kłopoty z cerą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 21:35 obciąc sobie paluchy i wyduszać u kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: kłopoty z cerą 26.03.10, 22:17 Jeśli masz trądzik w tym wieku, albo coś podobnego, to może być wina nużeńca ludzkiego. Radzę do dermatologa się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: kłopoty z cerą IP: *.wroclaw.mm.pl 26.03.10, 22:21 Może to mieć także związek z nierównowagą hormonalną - może warto zbadać hormony na wszelki wypadek. Z drugiej strony - myślę, że taka Pani uroda, bo jak się domyślam, problem z cerą nie pojawił się tak nagle, tylko że ma Pani taki typ cery od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerz Re: kłopoty z cerą IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.10, 23:19 Z takim problemem chodzi sie do dermatologa! Odpowiedz Link Zgłoś