kolakolakola 12.03.04, 13:35 podczas brania juz 10 opakowania harmonetu nastapilo u mnie palmienie i lekkie krwawienie w srodku cyklu jak to odczytywac o czym to swiadczy? co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska261 Re: plamienie + harmonet 12.03.04, 23:39 hej ,ja brałam harmonet 1,5 roku i też miałam podobne plamienia.Poszłam oczywiście do ginekologa, ale okazało sie, że to nic takiego.Te pigułki są bardzo nisko hormonalne i dlatego czasami moga występowac tego typu objawy.Napewno to nic takiego, ale jeśli chcesz miec 100% pewność skonsultuj się z lekarzem.U mnie to nic nie znaczyło tak czasami bywa.Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: plamienie + harmonet 14.03.04, 01:46 u mnie występuje plamienie jesli nie przyjmę kilku tbl dokładnie co 24 godz tylko z poslizgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: plamienie + harmonet 14.03.04, 09:47 może to wynik czynników zewnętrznych- stresu , infekcji wirusowej- jeśli jednak -lamienie wystapi w kolejnym cyklu warto skontaktowac sie z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś