Gość: Ania IP: *.tktelekom.pl 02.08.10, 12:11 Co jeśc wieczorem (ostatni posiłek)zeby nie czuć wilczego apetytu w nocy??? staram sie utrzymywac wage,odzywiam sie zdrowo w ciagu dnia jest OK ale w nocy budzi mnie głód Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: co jeść wieczorem 02.08.10, 12:26 to ja mam odwrotnie,nie usne gdy mam pelny zoladek Odpowiedz Link Zgłoś
marika-debest Re: co jeść wieczorem 02.08.10, 17:27 ostatni posiłek o godz.18 i musi on składać się z lekkostrawnego posiłku żeby na noc nie obciążać żołądka lub o godz,17.30 wówczas możesz pozwolić sobie na małe co nieco i proponuję np.wiosenne kanapki na grzance z tostera czyli-grzanka z białym serem ,z sałatą ,z cienkim plasterkiem szynki na to plasterek pomidora i ogórka ,na deser niskosłodzony kisiel lub jeden banan ale to tylko propozycja moja dla ciebie ,natomiast ja tak jadam ale na noc mam zawsze przy łóżku wodę mineralną ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawszezabulinka Re: co jeść wieczorem IP: *.bstnma.fios.verizon.net 02.08.10, 19:53 no to rzeczywiscie dobra metoda jak ktos sie kladzie spac o 12 to wytrzyma :] ost posilek jada sie ok 3 godziny przed snem. Odpowiedz Link Zgłoś