Dodaj do ulubionych

brązowe upławy

21.03.04, 20:43
Mam pytanie do Pani Doktor. Z jakiego powodu mogą pojawić się brązowawe
upławy w środku cyklu? Pojawiły się takie u mnie w tym miesiącu, wcześniej
nie miałam czegoś takiego. Nie jest to w dużej ilości tylko jednorazowo w
ciągu ostatnich 3 dni.
Obserwuj wątek
    • marghot Re: brązowe upławy 22.03.04, 14:02
      Nel, a może to nie upławy a plamienie? w środku cyklu jest to całkiem możliwe.
      • pola777 Re: brązowe upławy 22.03.04, 14:24
        to najprawdopodobniej plamienie owulacyjne, zdarza sie 2,3 dni przed owulacja-
        czasem w postaci brazowych uplawow a czasem w postaci lekkiego krwawienia.
        Wystepuje nie u kazdej kobiety i nie w kazdym cyklu, mozliwe jest zatem ze
        pojawia sie u Ciebie pierwszy raz-skonsultuj na wszelki wypadek z ginekologiem
        podczas wizyty.
        • dalila84 Re: brązowe upławy 24.03.04, 16:50
          u mnie chyba taki sam problem znowu,choć ost.była przerwa..obliczyłam że jest
          to 15 dzień cyklu.Czy towarzyszą temu jakieś inne objawy jak złe
          samopoczucie,mdłości przypływy ciepła i gorąca?bo ja tak się dziś czułam...nie
          lubie chodzić do gin.więc jakoś odsuwam "problem"...nie mam też rozeznania w K-
          owskich lekarzach(kobietach!smile
    • monika.antepowicz Re: brązowe upławy 23.03.04, 22:35
      moze jest to plamienie okołoowyuklacyhjne- odpowiedź na przejściwoe obniz enie
      poziomu hormonópw tuz przed owulacją?
    • pipik Re: brązowe upławy 24.03.04, 19:02
      rowniez prosze o pomoc w podobnym temacie. mam zalozona spirale. dokladnie
      nastapilo to 3 lutego tego roku. mialam miesiaczke od 27 lutego dluzej niz
      zwykle. od poniedzialku tego mam bole dolnego brzucha i brazowe uplawy. o czym
      to moze swiadczyc??? kolejny etap przystosowywania sie organizmu czy stan
      zapalny czy cos innego? czy jest mozliwe zeby organizm w ten sposob odrzucil np
      spirale?? obawiam sie tego i prosze o szybka odpowiedz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka