karambola_karambola 19.08.25, 13:40 Któraś emama korzysta? Jaka jest opłata za podstawowy karnet - brązowy. Wiem, że mogę iść na bezpłatne zajęcia i wszystkiego się dowiedzieć, ale może któraś korzysta i ma takie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka-morska Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 13:50 Niestety wiem tyle co i Ty, ale przycupnę w wątku, bo może coś ciekawego padnie. Mogę tylko dodać z obserwacji klubu który jest niedaleko mojego obszaru grasowania, że widuję tam kobity w każdym, dosłownie każdym wieku, poza najmłodszą grupą wiekową. Odpowiedz Link Zgłoś
karambola_karambola Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 13:52 To na plus, bo wszystko o mnie można powiedzieć, ale nie, że należę do najmłodszej grupy Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 14:16 Z opinii na guglach wynika, że to straszna lipa. Słabe zajęcia, słabe warunki lokalowe, niekorzystne umowy. Poczytaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 15:36 No dokladnie tak jest-słabe warunki i niekorzystne umowy. Ja byłam na pierwszych bezpłatnych i nie podobało mi się. Nie przekonała mnie ich idea tworzenia społeczności ćwiczących. To taki niby loop gdzie na sygnał zmienia się maszynę. Trzeba chodzić trzy razy w tygodniu, nie można wykupić pojedynczego wejścia. Jedyny plus jest taki, że chodzą tam same panie, które chcą się rozruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 15:51 Na większość tego typu zajęć chodzą same panie lub prawie same panie. Najwięcej panów chodzi na zdrowy kręgosłup. Ale już na Zumbie facetów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 15:53 W Zdroficie bywają nawet na zumbie Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 16:02 W zdroficie karnet też kosztuje dużo taniej, koło 200 zł, z tego co pamiętam. Nadal uważam, że warto przeboleć kilku samców na zajęciach, zamiast przepłacać w klubie żerującym na kobiecych kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 15:54 Dodam, że w pracy płacę niecałe 80 zł za multisport. 300 zł to bardzo drogo jak za gwarancję obcowania z samymi kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 20.08.25, 11:00 Wygląda jak te kluby Steffi Graff, mrs Sporty sie to nazywało, też loop i też same kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
karambola_karambola Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 19:55 Poczytałam i chyba sobie odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 15:39 Ja jakiś czas temu płaciłam 299. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 16:26 wróciłam do domu z ulotką/zaproszeniem. Ciekawa jestem czy odezwie się któraś z forumek z opinią na ich temat. Póki co, przeglądając net, nie jestem zbyt zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskalimonka Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 21:36 Chodziłam kilka miesięcy, bo otworzyli się tuż pod moim domem. Nigdy nie dałam się wrobić w te klimaty pseudo-wspólnotowe i dla mnie „przyjaźnie” w klubie były żenujące, ale zakładam, że dla samotnych, starszych pań to może być jakaś forma rozrywki i poznawania ludzi. I na początku było spoko, ale potem kobiet było coraz więcej, ciasno, wszyscy spoceni, wszyscy na akord. Niestety, ale jak siadasz na maszynie natychmiast po kimś, kto się mocno spocił to jest… fuj. Przez cały dzień nikt tych maszyn nie dezynfekuje… Chyba chcieli mnie też naciągnąć przy rozwiązaniu umowy, ale wszystko miałam na piśmie i pilnowałam terminów (i sprawdzałam moje konto online na ich stronie), więc po interwencji anulowali bezpodstawnie naliczone opłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 22:28 > > Chyba chcieli mnie też naciągnąć przy rozwiązaniu umowy, ale wszystko miałam na > piśmie i pilnowałam terminów (i sprawdzałam moje konto online na ich stronie), > więc po interwencji anulowali bezpodstawnie naliczone opłaty. Cwaniutki (oni, l.p. cwaniutek). Nie znoszę trucia "to więcej niż fitness", "to więcej niż rower". Fitness ma być fitnessem, a nie uspołecznianiem na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 20.08.25, 10:36 niebieskalimonka napisała: Niestety, ale jak siadasz na maszynie natychmiast po > kimś, kto się mocno spocił to jest… fuj. Przez cały dzień nikt tych maszyn nie > dezynfekuje… > każdy użytkownik takich miejsc i urządzeń powinien dezynfekować sam po sobie- w tym celu powinny być postawione płyny do dezynfekcji i papierowe ręczniki. O czystości i higienie miejsca decydują sami użytkownicy (np. nosząc na siłownie własny ręcznik) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskalimonka Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 20.08.25, 15:12 Miejcie na uwadze, że tam się ćwiczy na akord - dźwięk jest co 40 sekund. Ty schodzisz z maszymy, następna kobieta od razu wchodzi. Wszystko w tempie. Nikt nic nie dezynfekuje. Byłam jedyną z własnym ręcznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
swinka-morska Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 20.08.25, 17:17 niebieskalimonka napisała: > Miejcie na uwadze, że tam się ćwiczy na akord - dźwięk jest co 40 sekund. Ty sc > hodzisz z maszymy, następna kobieta od razu wchodzi. Wszystko w tempie. > Nikt nic nie dezynfekuje. > Byłam jedyną z własnym ręcznikiem Okeeej, to definitywnie kończy moje zainteresowanie tymi klubami. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 20.08.25, 23:56 No właśnie poszłam z ręcznikiem, nikt nie kładł , trenerki słowem się nie zająknęły, że należy. Brzęczyk co 40 sekund uniemożliwia przetarcie siedzenia. Poza tym, nie ma czym przetrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 20.08.25, 10:43 niebieskalimonka napisała: > Niestety, ale jak siadasz na maszynie natychmiast po > kimś, kto się mocno spocił to jest… fuj. Przez cały dzień nikt tych maszyn nie > dezynfekuje… Przeciez siadasz na swoj wlasny recznik. Odpowiedz Link Zgłoś
izadw Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 11.02.26, 18:53 W jaki sposób cie chcieli naciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 19.08.25, 22:31 Kiedyś miałam dosłownie tuż za rogiem. Brałam buty, wodę i na 3 obwody wskoczyłam. Trenerki były świetne, zajęcia grupowe też, choć było dość ciasno. W żadnym mierzeniu, ważeniu i porównaniach z właścicielem nie brałam udziału ani w innych spotkaniach, bo ja takich rzeczy nie lubię. Nie pamiętam ile płaciłam, coś w granicach 149 zł miesięcznie? Niestety, zamknęli się i wynieśli gdzieś. Ponieważ ja z zasady nie jeżdżę na siłownię tylko muszę mieć w zasięgu spaceru, pożegnałam się. Niedawno okazało się, że bliska koleżanka chodzi i nawet mnie namawiała, ale mam za daleko, a poza tym miesięcznie coś ok. 450 zł płaci. Godziny otwarcia są jakieś od czapy, dostaje SMS-y, że dawno jej nie było i czekają na jej powrót o takie tam klimaty. Ona jest zadowolona, dla mnie to nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
izadw Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 11.02.26, 18:53 Mnie też sie tam nie podoba ale musze jakoś wytrwać Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_katarzyna80 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 04.11.25, 08:00 Ja chodzę kilka lat i naprawdę nie wyobrażam sobie już powrotu na wielkie siłownię z facetami. Tu mam blisko, jest super pozytywny klimat i cudowne trenerki. Forma zajęć mi odpowiada i dodatkowe warsztaty czy wydarzenia, imprezy - w dodatku mogę korzystać z pomiarów składu ciała, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 05.11.25, 00:11 kasia_katarzyna80 napisała: > Ja chodzę kilka lat i naprawdę nie wyobrażam sobie już powrotu na wielkie siłow > nię z facetami. Tu mam blisko, jest super pozytywny klimat i cudowne trenerki. Oraz marketing szeptany. Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: Siłownia Lady Gym w Warszawie 04.11.25, 08:19 Jak mieszkałam w Warszawie na Białołęce to był taki klub dla kobiet ale taki normalny, wchodziło się na Multisport lub kupowało karnet. Nie było żadnego naciągania itp. ale to była zwykła siłownia plus zajęcia fitness. Żadnych sekciarskich zapędów Odpowiedz Link Zgłoś