martini_very_bianco Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 19:37 homeopatycznie 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
zagussia Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 19:38 tzn- mozesz cos blizej na ten temat?mam bole b silne w 1 dniu Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 19:56 a, jeszcze pomyślałam o endometriozie, ale nie chcę Cię straszyć niepotrzebnie. choć właśnie to zrobiłam są doraźne środki homeopatyczne na bolesne miesiączki, ale mnie się średnio podoba ten pomysł, jako że ja jestem fanką homeopatii klasycznej. napisz do mnie maila, mam w kompie krótkie info, to podeślę. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 25.04.04, 10:58 Zawsze miałam bolesne miesiączki, takie że umierałam... Ciągle brałam mocne środki przeciwbólowe i nikt mnie nie uświadomił, że można inaczej. W 1992 r. podróżowałam po Afryce. W dalekiej wiosce nad jez. Kariba akurat przytrafiły mi się trudne dni, zapomniałam leków. Zwijałam się z bólu. Juju- rodzaj znachora dał mi jakieś liście. Wtedy mogłabym połknąć nawet łajno krowie byle mi pomogło. Po 2 godzinach - przeszło jak ręką odjął. On dał mi tych liści- tak, że starczyło jeszcze na półroku podróży. Brzmi jak bajeczka, ale to naprawdę przeżyłam! Od tamtej pory bóle nie zniknęły totalnie ale zmniejszyły się bardzo, po urodzeniu dziecka minęły... Odpowiedz Link Zgłoś
zagussia ZAZDROSZCZE CI:) 25.04.04, 13:52 własnie wkurza mnie to ze jest pewnie mnóstwo sposobów na wyleczenie bóli- CHOLERA MNIE BIERZE JAK SŁYSZE ZE TO NORMALNE ALBO TO PRZEPISZEMY ANTYKONCEPCJE (CZESTO RUTYNOWO BEZ BADAŃ)!!!! a jak sie kobieta spyat czy jest cos innego to kazdy wzrusza ramionwmi i mówi ze nie albo ze sropdki przeciwbólowe które usmierzaja ból albo wcale nie pomagaja a nie likwiduja przyczyny Odpowiedz Link Zgłoś
zagussia Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 20:03 mozesz podesłac na adres z gazety.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna_m Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 21:29 Czesc, Czy mnie rowniez moglabys je podeslac? Zawsze mecze sie z bolami do trzech dni. Bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 21:56 dybra. macie wysłane 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: HOMEOPATA- WROCŁAW- gdzie?;) 24.04.04, 12:35 cuś Ci wysłałam 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
bastetkaa mail 24.04.04, 19:47 a czy i ja mogłabym prosić o podesłanie maila z magiczną zawartością, tzn. z informacjami na temat homeopatii na bóle miesiączkowe? będę niezmiernie wdzięczna pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zozola Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 24.04.04, 23:04 no ja też bym poprosiła o te info... boje się hormonów a przciwbólowe wykańczają mi wątrobe...na gazetowy adres poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Do wszyskich dziewczyn, 25.04.04, 01:48 które domagają się maili nie wchodzę na ten wątek nalogowo i nie sprawdzam, więc jeśli chcecie info, po prostu do mnie piszcie! Bez krępacji. Tylko bardzo proszę, piszcie w temacie, o co chodzi, bo walczę z wirusikami. To tyle 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś