Dodaj do ulubionych

czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe?

23.04.04, 19:33
nie antykoncepcja?
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 19:37
      homeopatycznie

16%VOL
      22%VAT
      • zagussia Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 19:38
        tzn- mozesz cos blizej na ten temat?smilemam bole b silne w 1 dniu
    • martini_very_bianco Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 19:56
      a, jeszcze pomyślałam o endometriozie, ale nie chcę Cię straszyć
      niepotrzebniesmile. choć właśnie to zrobiłamsmile
      są doraźne środki homeopatyczne na bolesne miesiączki, ale mnie się średnio
      podoba ten pomysł, jako że ja jestem fanką homeopatii klasycznejsmile. napisz do
      mnie maila, mam w kompie krótkie info, to podeślę.

16%VOL
      22%VAT
      • alinaw1 Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 25.04.04, 10:58
        Zawsze miałam bolesne miesiączki, takie że umierałam... Ciągle brałam mocne
        środki przeciwbólowe i nikt mnie nie uświadomił, że można inaczej. W 1992 r.
        podróżowałam po Afryce. W dalekiej wiosce nad jez. Kariba akurat przytrafiły mi
        się trudne dni, zapomniałam leków. Zwijałam się z bólu. Juju- rodzaj znachora
        dał mi jakieś liście. Wtedy mogłabym połknąć nawet łajno krowie byle mi
        pomogło. Po 2 godzinach - przeszło jak ręką odjął. On dał mi tych liści- tak,
        że starczyło jeszcze na półroku podróży. Brzmi jak bajeczka, ale to naprawdę
        przeżyłam! Od tamtej pory bóle nie zniknęły totalnie ale zmniejszyły się
        bardzo, po urodzeniu dziecka minęły...
        • zagussia ZAZDROSZCZE CI:) 25.04.04, 13:52
          własnie wkurza mnie to ze jest pewnie mnóstwo sposobów na wyleczenie bóli-
          CHOLERA MNIE BIERZE JAK SŁYSZE ZE TO NORMALNE ALBO TO PRZEPISZEMY ANTYKONCEPCJE
          (CZESTO RUTYNOWO BEZ BADAŃ)!!!! a jak sie kobieta spyat czy jest cos innego to
          kazdy wzrusza ramionwmi i mówi ze nie albo ze sropdki przeciwbólowe które
          usmierzaja ból albo wcale nie pomagaja a nie likwiduja przyczyny
    • zagussia Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 20:03
      mozesz podesłac na adres z gazety.pl
      • wiosna_m Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 21:29
        Czesc,
        Czy mnie rowniez moglabys je podeslac? Zawsze mecze sie z bolami do trzech dni. sad
        Bede wdzieczna smile
    • martini_very_bianco Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 23.04.04, 21:56
      dybra. macie wysłane

16%VOL
      22%VAT
    • zagussia HOMEOPATA- WROCŁAW- gdzie?;) 24.04.04, 09:58
      • martini_very_bianco Re: HOMEOPATA- WROCŁAW- gdzie?;) 24.04.04, 12:35
        cuś Ci wysłałamsmile

16%VOL
        22%VAT
        • bastetkaa mail 24.04.04, 19:47
          a czy i ja mogłabym prosić o podesłanie maila z magiczną zawartością, tzn. z
          informacjami na temat homeopatii na bóle miesiączkowe? będę niezmiernie
          wdzięczna
          pzdr
    • zozola Re: czy którejs wyleczono bóle miesiaczkowe? 24.04.04, 23:04
      no ja też bym poprosiła o te info... boje się hormonów a przciwbólowe wykańczają mi wątrobe...na gazetowy adres poprosze smile
    • martini_very_bianco Do wszyskich dziewczyn, 25.04.04, 01:48
      które domagają się mailismile nie wchodzę na ten wątek nalogowo i nie sprawdzam,
      więc jeśli chcecie info, po prostu do mnie piszcie! Bez krępacjismile. Tylko
      bardzo proszę, piszcie w temacie, o co chodzi, bo walczę z wirusikami.
      To tylesmile

16%VOL
      22%VAT
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka