zbiku 24.04.04, 16:37 od kilku dni przyjmuje luteine. czy przyjmowanie tego hormonu moze wywolac zawroty i bole glowy? interesuje mnie rowniez, czy luteina moze spowodowac przyrost wagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liste_k Re: luteina 25.04.04, 12:52 Cześć, ja brałam luteinę i źle ją zniosłam. A wzięłąm tylko jedną tabletkę. Jeszcze tego samego dnia byłam senna, nie mogłam się dobudzić, a następnego dnia miałam potworne zawroty głowy oraz mdłości połączone z wymiotami. Więc jak widzisz różnie organizmy reagują na ten specyfik. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: luteina 25.04.04, 13:49 Wszystkie te objawy moga byc zwiazane z luteina- bo jest yto natuwralny progesteron, wiec moze powodować podobne objawy jak w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
zbiku Re: luteina 29.04.04, 14:52 Bardzo serdecznie dziekuje za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie, czy powinnam odstawic luteine, jesli zle znosze ja znosze? Odpowiedz Link Zgłoś
madzi1 Re: luteina 29.04.04, 18:35 a ja znosze bardzo dobrze czasami nawet czuje sie jakbym nic nie brala, ale czasami tez zdarzy mi sie kreciolek w glowie, raczej rzadko. aha i nie przytylam ani troche pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś