Dodaj do ulubionych

brak zapachu

IP: *.189.216.232.skyware.pl 04.03.11, 22:28
Szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć na temat swojego dziwactwa.
Już wcześniej słyszałam "fajnie pachniesz" -niby miłe, ale dzisiaj zostałam uświadomiona, że zawsze pachnę czymś.

Moja tygodniowa pidżama pachnie proszkiem, moje skarpetki po całym dniu są jak zdjęte z suszarki - świeże i pachnące.
Niby nie problem, ale ja nie mam swojego zapachu.

Na siłowni pocę się, ale nic nie czuć.

Jak się nie perfumuję to nie mam zapachu.
Jak się rano umyje(chodzi o skórę) to wieczorem pachnę, albo preparatem którym się myłam, albo niczym-bo zapach z preparatu wywietrzał.

uświadomili mnie dzisiaj znajomi, każdy miał swój zapach tylko nie ja

czy ktoś słyszało podobnym przypadku?
(tak idę z tym do lekarza, ale po weekendzie)
Obserwuj wątek
    • mel.la Re: brak zapachu 04.03.11, 23:00
      A do jakiego lekarza sie wybierasz jesli mozna spytac?
      • Gość: zapach Re: brak zapachu IP: *.189.216.232.skyware.pl 04.03.11, 23:03
        rodzinnego - niech wymyśli co dalej (jakieś skierowanie powinien dać)
    • kocio-kocio Re: brak zapachu 04.03.11, 23:19
      Tak.
      Najpierw czytałam.
      Tu: ksiazki.wp.pl/bid,3334,eid,50390,tytul,Pachnidlo-Historia-pewnego-mordercy,ksiazka.html?ticaid=1be38

Potem oglądałam.
      Tu: www.filmweb.pl/Pachnidlo

Książkę polecam. Film sama nie wiem.
      • kozica111 Re: brak zapachu 05.03.11, 07:31
        Hehehe.Dobre.
        A co jesz? Ja np mam bardzo słaby zapach bo nie jem mięsa.
        A jeszcze pytanie czy się pocisz czy tez się nie pocisz bo bywają takie osoby- wiadomo że pewnie trochę tak bo inaczej byś dostała udaru ale mogą być to niewielkie ilości wtedy nie ma co się rozkładać.
        • Gość: zapach Re: brak zapachu IP: *.189.216.232.skyware.pl 05.03.11, 08:49
          Teoretycznie jem wszystko.
          Raz w tygodniu rybę, kurczaki, steki, polędwiczki - więc mięso i ciemne i jasne.
          Pochłaniam dużo słodyczy, kawę, herbaty.
          Teoretycznie niczego sobie nie odmawiam bo mam dobrą przemianę materii.

Napisałam wyżej, że na siłowni się pocę, albo jak jestem chora, jak mi jest w nocy gorąco - ale to nie ma zapachu i dużo tego nie ma.
    • berta-live Re: brak zapachu 05.03.11, 10:17
      A w czym ci to przeszkadza? Najwyżej zaoszczędzisz na dezodorantach.
      • mel.la Re: brak zapachu 05.03.11, 10:33
        Mnie sie wydaje ze to jakas fobia.
        • Gość: zapach Re: brak zapachu IP: *.189.216.232.skyware.pl 05.03.11, 13:10
          nie fobia bo jestem pod 30 i w sumie nawet nie wiedziałam, że tak mam
          Wczoraj partner mnie uświadomił, a znajomi przytakiwali że też to zauważyli - jak się ich pytałam

• yula Re: brak zapachu 05.03.11, 11:26
      chciałabym mieć taki problem
      • rotkaeppchen1 Re: brak zapachu 05.03.11, 11:31
        Ja tez bym chciala. A tak, to tylko dezodorant i krem do stop uncertain
        • aaaniula Re: brak zapachu 05.03.11, 14:51
          już widzę jak lekarz rodzinny daje skierowanie na badania bo pacjent nie pachnie smile smile smile
          Skoro masz 30 lat i jak dotąd twój brak zapachu Cię nie zabił to daj sobie spokój. I ciesz się tym, że zużywasz mało dezodorantu, proszku do prania, a skarpetki możesz zmieniać dopiero w momencie kiedy pobrudzą się od chodzenia bez kapci.
    • Gość: Ola Nie trolluj !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.11, 22:51
      Wymyślasz pierdołki - przeczytałas "Pachnidło" i za bardzo się wczułaś. To fikcja literacka. Ot co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka