10.03.11, 06:57
Witam z rana u mnie ponuro i padasmile
Mam problem i niewiem do kogo się zwrócić,więc piszę do Wassmile
Chodzi o to ,że od jakiś 2 tygodni wstaje rano i mam opuchniętą twarz,zwłaszcza oczy.Wyglądam okropnie,niewiem czym to może być spowodowane,nie biorę żadnych leków,śpię ok 8-9 godzin,wysypiam się dobrze,zawsze tyle spałam od paru lat i niemiałam problemów z opuchlizną.Jeżeli ktoś ,może ma podobny problem ,lub wie coś na temat ,proszę o odpowiedz.
Dla mnie to strasznie uciążliwe,bo wstaje rano ,żeby małą do przedszkola zaprowadzić i wyglądam strasznie,po jakimś czasie opuchlizna schodzi.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madame_zuzu Re: twarz 10.03.11, 06:58
      Ja tam lubię zapuchlaki poranne, bo mam wtedy ładny kształt oczu i pełne usta tongue_out
    • kali_pso Re: twarz 10.03.11, 07:33

Może jesz wieczorem coś z duża ilością soli? Może zminiłaś dietę, może tabletki antykoncepcyjne- bo to zdaje się woda w organiźmie się zatrzymuje.
    • masafiu Re: twarz 10.03.11, 07:51
      Moj kolega tak mial i jemu lekarz powiedzial,ze to limfa w skorze jest za to odpowiedzialna.
      Poszukaj w necie, na pewno znajdziesz odp lepsza niz nasze domysly smile
    • angazetka Re: twarz 10.03.11, 08:02
      Hm, to pewnie skutek zatrzymywania wody w organizmie. Jeśli nie pomoże odstawienie soli na noc, to spytaj lekarza o jakieś tabletki na pozbycie się jej nadmiaru.
    • broceliande Re: twarz 10.03.11, 11:16
      Ja czasem napełniam umywalkę zimną wodą, wrzucam kostki lodu i zanurzam twarz ze trzy razy na dziesięć sekund.
      Albo pomaga albo działa jak placebo.
      Emmanuelle Beart powiedziała, że tak robismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka