Gość: pam... IP: *.ntlworld.ie 15.03.11, 17:27 Hej,czy mozecie mi napisac ,jakie sa najczesciej przyczyny jasnoczerwonej krwi miesiaczkowej ? Czy to sprawy hormonalne czy raczej zapalenie badz zrosty ?Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatkaa32 Re: menstruacja... 15.03.11, 18:49 Nie zaskoczyłam może podasz więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elunia Re: menstruacja... IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 15.03.11, 19:23 Jasno-czerwona krew to ja mam jak rozpoczyna mi sie okres.a Ty masz przez caly okres jasna krew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam... Re: menstruacja... IP: *.ntlworld.ie 15.03.11, 20:29 Tak wlasnie mam przez caly okres jasnoczerwona krew....jest tez raczej skapy. Podstawowe badanie ginekologiczne i USG wewnetrzne o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: menstruacja... 16.03.11, 11:52 Badałaś hormony? Okres jest skąpy a jak długo trwa? Co do zrostów, to one nie wywołują żadnych objawów, przynajmniej związanych z okresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam... Re: menstruacja... IP: *.ntlworld.ie 16.03.11, 14:47 Okres mam okolo 3 dni,a z podstawowych hormonow to wszystko ok oprocz lekko podwyzszonego testosteronu i niskiego ale w normie progesteronu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś