suzanna87 04.04.11, 19:02 o czym może świadczyć utrzymująca się od paru dni temperatura pod pachą 37-37,2?gdzie moja stała temperatura nie przekraczała 36,4 najczęściej była w granicach 35,8.Na pewno nie jestem podziębiona bo dobrze się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alajna85 Re: Temperatura 04.04.11, 19:41 Rozpoczynająca się infekcja na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
suzanna87 Re: Temperatura 04.04.11, 19:44 no tak tylko że ja się na prawde dobrze czuję.Nic mnie nie boli nie mam kaszlu ani kataru...Czuję sie jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
alajna85 Re: Temperatura 05.04.11, 12:16 To nie musi być katar czy kaszel, jak jesteś wrażliwa to może Ci temp. podskoczyć przy na przykład bakteryjnym zapaleniu pęcherza, lub przy zapaleniu nerek itd. A i przy przeziębieniu temp. czasem wzrasta zanim pojawią się pierwsze objawy jak katar. Ogólnie jednak jeśli nic Ci nie jest to olej tę temperaturę. Jak zaczniesz się źle czuć to do lekarza. Nikt Ci tutaj nic więcej nie powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Temperatura IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 05.04.11, 12:09 może jesteś w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
alajna85 Re: Temperatura 05.04.11, 12:13 Żeby podejrzewać, że jest w ciąży musiałaby mierzyć temp. przez cały cykl by wiedzieć, że w pierwszej fazie cyklu, przed owulacją temp. była niższa a teraz jest wyższa. Od tak temp. koło 37 nie oznacza ciąży, w ciąży można też być przy temp. 36.5 o ile w pierwszej fazie była niższa. Odpowiedz Link Zgłoś