12.04.11, 17:58
witam
prosze was dziewczyny o pomoc jetsem tu pierwszy raz nie wiem co mam juz robic
od wrzesnia 2010 staramy sie z mezem o dziecko nic
mialam robione wszystkie badania hormony cytologia droznosc jajowodow wszystkie wyszly ok oprocz prolaktyny mialam troche podwyzszona znaczy sie nie wiem dokladnie ile to jets troche
poziom wynosil 46,96 to nie wiem ile to za duzo/
lekarz obserwowal owulacje , kochalismy sie w dniupekniecia jajeczka i nic
odkad zaczelam brac bromergon i metformax nie mam miesiaczki dr przepisal mi duphaston na jej wywolanie, nie wiem co robic prosze o jakies radycrying
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: ciaza 12.04.11, 19:01
      nie napinać się tak.
      jak przestaniecie się STARAĆ, a zaczniecie to robić zupełnie spontanicznie i dla przyjemności, a nie reprodukcji, to szybciej zajdziesz niż myślisz.
      • zabkaa24 Re: ciaza 12.04.11, 21:46
        Na spokojnie się starajcie, na razie od września to jeszcze krótko, dajcie sobie czas smile W pojedynczym cyklu z owulacją masz szanse około 30 procent za zajście, więc statystycznie prędzej nie zajdziesz, niż zajdziesz wink To nie takie proste, bądź cierpliwa. Jak masz wszystkie wyniki dobre to tym bardziej.
    • Gość: emka A co z mężem ? IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 12.04.11, 21:54
      Miał badanie nasienia robione ? Wbrew temu co się sądzi często to facet może być tą stroną z problemem.
    • yula Re: ciaza 13.04.11, 01:01
      dojdź do ładu z tą prolaktyną i przestań się stresować, często stres właśnie przeszkadza w pojawieniu sie upragnionych 2 kreseczek.
    • rotkaeppchen1 Re: ciaza 15.04.11, 23:13
      Zakladam, ze z tarczyca tez WSZYSTKO ok? Bo ja latami bralam na prolaktyne bromergon i duphaston na wywolywanie co miesiac okresu a odkad suplementuje hromon tarczycy nie biore ani jednego, ani drugiego i mam okres regularnie. Metformax tez biore - nie wplywa on u mnie na czestotliwosc miesiaczki.
    • kozica111 Re: ciaza 16.04.11, 08:40
      Badania nasienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka