Gość: lenka IP: *.slupsk.hypnet.pl 02.07.11, 20:40 Biorę od miesiaca bromergon ze wzgledu na wysoką PRL strasznie wypadają mi garsciami włosy czy może to być spowodowane przyjmowaniem tych tabletek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka tarczyca przebadana? IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 22:47 jak nie to gazem robic TSH i ft4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia ODP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 07:10 Ja jestem w trakcie 3 miesiaca brania bromergonu i wlosy wypadaja mi garsciami!! Z tym , ze to nie skutek uboczny leków a wlasnie wysokiej prolaktyny. Oprocz tego bardzo zsypuje mi buzię przeróżnymi krostami , przytyłam , boli mnie głowa ... Tarczyca przebada - wynik jak najbardziej prawidłowy. Badania na zespół policystycznych jajników również zrobione - wszystko prawidłowe. U mnie stwierdzona hiperprolaktynomia czynnościowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: ODP IP: *.slupsk.hypnet.pl 18.07.11, 11:12 PRL ma strasznie wysokie Przed braniek tabletek tez wypadały ale nie tak mocnoa po braniu 2 x mocniej już sama nie wiem z czym to łączyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: ODP 18.07.11, 15:18 Lenka mi też wychodzą włosy garściami odkąd biorę Bromergon, czytałam w necie że wiele osób tak ma. Musze sobie kupić jakiś preparat na wypadanie wlosów. Odpowiedz Link Zgłoś