carino1 18.05.04, 21:03 Prosze o odpowiedz. Lekarz rodzinny napisal , ze mam mastodynie i skierowal do ginekologa. Musze czekac na wizyte. Jak moge sobie pomoc z tymi bolacymi i obrzmialymi piersiami. Drazni mnie juz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Pani DR prosze o pomoc 18.05.04, 21:06 możesz spróbować preparatu Mastodynon N Odpowiedz Link Zgłoś
carino1 Re: Pani DR prosze o pomoc 18.05.04, 21:09 uzywalam , pogorszylo sie. Ale dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Pani DR prosze o pomoc 18.05.04, 21:12 w takim razie tylko lekarz. praktycznie wszystkie preparaty na mastodynie mają zbliżony skład Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Pani DR prosze o pomoc 18.05.04, 21:18 acha, suplementuj witE i B complex ze szczególnym naciskiem na B6; mniej tłuszczu i więcej błonnika w diecie. nie jesteś w ciaży? Odpowiedz Link Zgłoś
carino1 Re: Pani DR prosze o pomoc 18.05.04, 21:30 nie jestem. Zrobilam test.Poza tym mam normalnie okres. Mecze sie z tym od miesiaca. Zaczelo sie przed ostatnim okresem i trwa do dzisiaj (prawie miesiac). Juz psychicznie nie wytrzymuje. Moj biusy jest jak napompowany, nie miesci sie w stanik. Juz zwiekszylam rozmiar o 2 numery. Odpowiedz Link Zgłoś