justanowicka 27.05.04, 13:38 Biorę tabletki już dłuższy czas i myślę kiedyś przestać tylko nie wiem co ile trzeba zrobić sobie przewrwę i na jaki okres słyszałam że na około 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofifil2 Re: pigułki 01.06.04, 16:39 mnie lekarka radzila tak gdzies co 2 lata i przynajmniej na 2 miesiace, najlepiej na trzy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gogi25 Re: pigułki 01.06.04, 20:10 Ja też bardzo długo brałam pigułki. co dwa lata robiłam przerwę 2-3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
annuczek Re: pigułki 02.06.04, 09:13 Jeżeli naprawdę chcesz, żeby Twój organizm popracował na własnych hormonach, to musisz zrobić przerwę przynajmniej 3-miesięczną, a najlepiej 6-miesięczną. Dopiero wtedy Twoje własne hormony będą miały szansę zadziałać. Dopiero po takim czasie lekarze pozwalają robić badania hormonalne - wcześniej - wszystkie wyniki będą zakłamane. 2 miesiące troche mijają się z celem - chyba tylko dla poprawy Twojego - powiedzmy - samopoczucia psychicznego, ale na pewno nie dla organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś