penelopee 28.05.04, 12:47 Niedugo wylatuje do Egiptu. Zastanawiam sie czy upaly tam panujace mają jakis wplyw na pigulki, które przyjmuje (logest) Moze powinnam zrobic przerwe? Prosze o porady. Jak sie ma słonce do antykoncepcji? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: pigułki a upały 28.05.04, 13:03 uwaga na slonce! pigulki uwrazliwiaja cere. chron skore wysokimi filtrami. w egipcie mozesz nabawic sie biegunki (zmiana diety0, wiec pomyslcie o zabraniu prezerwatyw jaki dodatkowego zabezpieczenia (wymioty i biegunki oslabiaja dzialanie tabl anty.) przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
haggis79 Re: pigułki a upały 28.05.04, 13:06 Bylam w Egipcie z Logestem. Wszystko bylo ok. Na biegunki najlepszy Antinol (albo bardzo podobnie) kupowany w tamtejszych aptekach. Leki polskie nie pomagaja bo sa na innej florze baktryjnej. Milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: pigułki a upały 28.05.04, 15:39 Witaj, z Logestem byłam m.in. w Turcji, a także na Cyprze i w Indiach. Temperatura również powyżej 40. Słońce super. Kremy z maksymalnymi filtrami, najlepiej tak zwane sunblokery, apeczne, powyżej 30-40. Do tego jedzenie hotelowe, restauracyjne, unikanie z przygodnych budek. Ominęły mnie biegunki i plamy posłoneczne. A dzieci mam tyle ile zaplanowałam wcześniej. Miłych wakacji, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś