kulka76 31.05.04, 22:41 miałam dziś wypalankę (nie bolało!!!) i ze stresu nie dosłyszałam jak długo nie mogę się kochać i kąpać... Zwłaszca to kąpanie mnie martwi... no i wakacje idą, a ja co? Błagam o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czeskie Re: wypalanka 31.05.04, 23:26 Mój lekarz powiedzial, ze dwa tygodnie. Ale słyszalam, ze niektore kobietki mialy 6 tygodniabstynencji. Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: wypalanka 01.06.04, 09:40 abstynencji od seksu czy od mycia sie? O_O ale mnie nastraszylyscie, ja tez zabiegam o krioterapie ale jak mam sie potem nie myc 2tyg to chyba nie kce tak : ( Odpowiedz Link Zgłoś
kulka76 Re: wypalanka 01.06.04, 13:34 To ja się chyba naprawdę przesłyszałam bo myślałam, ze powiedziała 7-9 tygodni... Na szczęście mam za 2 tyg wizytę więc się zapytam. Można wytrzymać bez kąpieli bo przecież pozostaje prysznic! Po prostu woda ani mydło ma się tam nie wlewać. Mam tylko nadzieję, że to nie potrwa za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: wypalanka 01.06.04, 18:52 Zaleca się nie współżyć 4 tyg, i w tym czasie unikać oczywiście kąpieli w wannie, ale przecież prysznic normalnie można brać! Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: wypalanka 01.06.04, 19:00 Jasne ze prysznic mozna brac, nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej. Nie mozna natomiast kąpac sie w wannie, wspolzyc (ale jak powiedzial moj lekarz "wszelkie rękoczyny są dozwolone" i zakladac tamponow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś