Dodaj do ulubionych

sanatorium poszpitalne

06.01.12, 21:34
Dziewczyny jestem już po artroskopii kolana, wygląda, że jest dobrze, choć mogło być lepiej, ale nie udało się zeszyć w całości łąkotki, trochę mi wycięli. Zgadałam się z dziewczyna, która leżała ze mną, że należy nam się chyba pobyt w sanatorium. Jakie macie z tym doświadczenia? Co należy zrobić , ile się czeka i jakie rejony są brane pod uwagę?
Obserwuj wątek
    • semiranna Re: sanatorium poszpitalne 11.01.12, 18:05
      Gdybyś przy wypisie ze szpitala poprosiła o skierowanie do szpitala rehabilitacyjnego, to czas oczekiwania nie byłby większy niż 3 miesiące. To zależy tylko od szpitala, w którym złożyłabyś dokumenty.
      Jeśli nie masz skierowania ze szpitala, to pozostaje Ci starać się normalnymi drogami, czyli przez lekarza prowadzącego, ale wtedy czeka się bardzo długo.
      • iit2 Re: sanatorium poszpitalne 12.01.12, 13:48
        Okazało się , że przysługuje mi wyjazd z ZUS, wypełnia druczek lekarz i czekam na wezwanie lekarza orzecznika, jeżeli mnie zakwalifikują, to około 30 dni czekam na wyjazd do sanatorium, które ma podpisaną umowę z ZUS
        • bab111 Re: sanatorium poszpitalne 12.01.12, 16:04
          Dziewczyny, kręci mnie w nosie, bedzie katar. Czy należy mi sie sanatorium? Błagam pomóżcie.
          • iit2 Re: sanatorium poszpitalne 17.01.12, 10:53
            Lepiej się poczułaś? Zastanawiam się skąd się tacy ludzie biorą? Masz ze sobą problem, skoro musisz w ten sposób się wyżywać na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka