Dodaj do ulubionych

Bolący żołądek

IP: *.police.vectranet.pl 05.02.12, 19:11
ostatnio juz drugi raz zauwazylam ze strasznie boli mnie zoladek , tak naprawde nie wiem , stosowalam jakas diete a jak tylko lekko ja przygne to od razu moj zoladek wariuje nie wiem czy to przez to co jem ale bol jest nie do zniesienia ; kujacy , przeszywajacy zaraz pod mostkiem na srodku , bol przypomina skurcze , kazdy ma takie wrazenie przed biegunka ze sciska bardzo bardzo mocno brzuch boli i jest przeszywający bol ja mam tak dokladnie w tym miejscu ale niestety nie ide do toalety sad co to moze byc ? bardzo sie martwie ciezko dzisiaj przezylam dzien caly czas leze sad nic nie pomaga....czy ktos tak mial?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Bolący żołądek 05.02.12, 19:55
      a co na to lekarz??

ps. przy okazji zastosuj jakieś kropki, przecinki i w ogóle znaki interpunkcyjne, bo ciężko się czyta taki bełkot.
      • Gość: normalny Re: Bolący żołądek IP: *.toya.net.pl 10.06.12, 17:34
        Ty chcesz pomóc ? czy jesteś jeden z tych zboczonych prymitywów coś w rodzaju ortograficznego zboczeńca, takiego który jak zobaczy jakiś błąd z miejsca się onanizuje, swoje życie poświęca na szukanie błędów w internecie. Jesteś chory czubku, wiesz o tym?
    • Gość: alpepe Re: Bolący żołądek IP: *.pools.arcor-ip.net 05.02.12, 20:25
      woreczek żółciowy lub trzustka, zmień dietę i zażywaj no-spę, a i do lekarza jak najszybciej. Żadne zupki z torebki, żadne smażone, żadne surowe, żadne tłuste, żadne puszkowe wędliny.
      Wygooglaj dietę lekkostrawną i stosuj.
      • Gość: zaniepokojona Re: Bolący żołądek IP: *.police.vectranet.pl 05.02.12, 20:36
        co do lekarza to wybieram sie jutro. No ale jezeli nie mam tak czesto to moze byc rzeczywiscie cos powaznego ? nie jem nic smazonego ani tlustego na codzien ale wlasnie jak zjem cos slodkiego albo tuczacego od razu tak mam ....sad
    • Gość: a Re: Bolący żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 20:09
      moja mama tak miała i wylądowała w szpitalu po jakims czasie - typowy objaw kamieni..ból spowodowany był tym ze po zjedzeniu czegos co podrazniło zaczeły sie one przesuwac..przy tym oczyiwscie biegunki..radziłabym zrobic jak najszybciej usg, zebys nie wylądowała z atakiem..mojej mamie wystarczyło jajko na miekko ;]
      • Gość: a Re: Bolący żołądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 20:11
        * kamienie w woreczku zółciowym oczywiscie
        • kasiak37 Re: Bolący żołądek 06.02.12, 21:15
          jak juz to nie w woreczku bo nie ma czegos takiego jak woreczek ,no chyba ze o worku mosznowym mowa.Pecherzyk ma byc....
          • easyblue mówisz, ze nie ma? 06.02.12, 22:17
            woreczekzolciowy.pl/
          • Gość: zaniepokojona Re: Bolący żołądek IP: *.police.vectranet.pl 07.02.12, 01:21
            co do zoladka bylam to baba do mnie ze to moze byc zapalenie albo cos tam nie pamietam dziwna nazwa, ale mam zrobic badanie krwi za ktore musze zaplacic ;/ zapisala mi bioprazol
            • alpepe Re: Bolący żołądek 07.02.12, 09:20
              powinna była ci przepisać no-spę i wysłać na usg.
          • alpepe Re: Bolący żołądek 07.02.12, 09:19
            potocznie się mówi woreczek żółciowy i tyle. Jak pójdziesz do lekarza, to zarozumiały buc cię poprawi, ale i tak będzie wiedział, o co chodzi, a normalny lekarz nic nie powie.
          • Gość: kakao Re: Bolący żołądek IP: *.toya.net.pl 10.06.12, 17:43
            Kolejna kretynka! jak nie chcesz pomóc to wyppp........!! potocznie mówimy woreczek żółciowy, czy jest to niepoprawne? a kto tak osądził, taki sam idiota jak ty! zboczeni esteci ortograficzni, chorzy umysłowo ludzie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka