Dodaj do ulubionych

brak okresu

10.06.04, 11:58
skończyłam 3 opakowanie cilestu , wczoraj powinnam miec okres (krwanienie z odtsawienia) ale nie mam, wsyatpilo tylko lekki plamieni, ktore w zasadzie nawwet trudno plamieniem nazwac. nie wiem oc mam myslec, ciaze wykluczam . pomozcie i powiedzcie co to moze byc
Obserwuj wątek
    • Gość: cordosa Re: brak okresu IP: 62.233.185.* 10.06.04, 12:13
      w zasadzie może byc tak, że podczas stosowania pigułek miesiączki mogą stawać
      sie coraz mniej obfite, ew. zanikać. Miałam kiedys podobny problem, tyle że na
      o wiele slabszych pigułkach (harmonet), przeszukałam te forum i znalazłam watki
      pani doktor w ktorych to opisywała,
      tyle że ja oprócz własnie tego braku krwawienia, co tez nawet cieżko było
      nazwać plamieniem, miałam bole brzucha w okolicy jajnika po lewej stronie,
      niestety okazło sie ze to torbiel, i ona własnie spowodowała ze nie było okresu
      (tak mowiła moja ginekolog). Bynajmniej nie chce Cię straszyc, bo takie
      zmniejszanie się okresu występuje i niegdzie sie nie spotkałam ze stwierdzeniem
      aby było to cos złego i podejrzanego, jak bedziesz miała możliwość się
      przebadac (nie wiem jak terminy) po prostu wspomnij o tym lekarzowi. Ja brałam
      3 rózne pigułki i nawet na tych samych zdarzały mi sie rózne okresy - nasilenie
      i bóle. Do ginekologa chodzę bardzo regularnie i dość często - żadne badania
      nie wykazały żadnych anomalii czy dolegliwości. Poza tym jestes po 3
      opakowaniu, a jak mowią lekarze - przez pierwsze miesiące rózne rzeczy sie
      dzieją, bo organizm się przyzwyczaja.
      na pewno jest wszystko w porządku
      pzdr
      • katka_83 Re: brak okresu 10.06.04, 12:17
        dzięki, troche mnie uspokoiłaś smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka