Dodaj do ulubionych

TANTUM ROSA ponad 7 dni

01.03.12, 21:24
Witam, przeszłam koszmarną grzybicę pochwy po antybiotyku, brałam leki i tantum rosa rano i wieczorem dziś 8 dzień tylko tantum, przeczytałam na opakowaniu, że maksymalnie można stosować 7 dni. Czy któraś z Was używała 2 razy dziennie dłużej niż 7 dni? Chciałam dociągnąć do weekendu. Czy może się coś stać przy dłuższym stosowaniu. Proszę odpiszcie bo nie wiem czy robić irygację dziś wieczorem. Bardzo boję się nawrotu bo było naprawdę strasznie. PILNE.
Obserwuj wątek
    • Gość: ella_one Re: TANTUM ROSA ponad 7 dni IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 10:56
      piszą, że maksymalnie 7 dni, bo jeśli po 7 dniach nie przeszło, to nie przejdzie i po 10 dniach, więc potrzebny jest lekarz, a nie samoleczenie.
      nic strasznego się jednak nie stanie, jeśli będziesz stosować tantum rosa dlużej niz tydzień
      • skalia1 Re: TANTUM ROSA ponad 7 dni 02.03.12, 18:07
        Dzięki
        • anathe0 Re: TANTUM ROSA ponad 7 dni 03.03.12, 17:37
          nic się nie stanie, ale po takiej kuracji będziesz miała ZERO pałeczek kwasu mlekowego... także polecam szybko kupić probiotyk dla kobiet na florę w pochwie i łykać co byś taka wyjałowiona nie łaziła.. poza tym, żeby nie przesuszyła sobie pochwy uncertain
          ja to ogólnie uważam, że irygacje to zło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka