Dodaj do ulubionych

PIERWSZE OPAKOWANIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:38
czy przez pierwszy miesiac trzeba sie dodatkowo zabezpieczac? bo ja tego nei zrobilam i teraz sie boje... wiem , ze moze jestem glupia ale nie mialam zadnych objawow od organizmu ze nie akceptuje tabletek, a lekarka mi nic nie powiedziala. wiec jesli nei mialam zadnych wymiotow itp to chyba powijno byc wszystko ok prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: sol_bianca Re: PIERWSZE OPAKOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:50
      Prawda.
      • Gość: poczatkujaca Re: PIERWSZE OPAKOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 19:40
        no wlasnie wczoraj gin przepisala mi logest i powiedziala mi, ze wspolzycie mam
        zaczac od drugiego opakowania bo wtedy bedzie pelne zabezpieczenie, a
        slyszealam, ze od pierwszej tabletki jest sie zabezpieczona... sama juz nie wiem
        mam jeszcze jedno pytania jesli chodzi o tabletki, zabezpieczaja do ostatniej
        tabletki z opakowania, prawda? dopiero jesli wspolzyje w czasie przerwy to
        musze zaczac nowe opakowanie, czy tak?
        z gory dziekuje za odpowiedz smile
    • nieznajoma_22 Re: PIERWSZE OPAKOWANIE 13.07.04, 12:50
      Nie bardzo rozumiem Twojego pytania.Pytasz sie czy dopiero jesli współżyjesz
      w czasie przerwy to musisz zaczac nowe opakowanie,jak to? nowe opakowanie
      zaczynasz brac po 7-dniowej przerwie,w czasie tej przerwy jestes
      zabezpieczona mimo tego że nie bierzesz tabletek i możesz współżyć.Tabletke z
      nowego opakowania bierzesz siódmego dnia tej przerwy nie wczesniej!Nie można
      wziaść np.2 dnia przerwy!!Możesz nie robić przerwy miedzy opakowaniami jeśli
      np.coś Ci akurat wypada w te dni(podróż itp.)i wtedy tabletke z nowego
      opakowania bierzesz od razu jak Ci sie skończy poprzednie czyli wogule nie
      robisz przerwy.Tylko pamietaj nie można tego czesto robic.pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka