Gość: natalia IP: *.crowley.pl 19.07.04, 16:15 Czesc, czy mozna zajsc w ciąże uprawiajac sex w 4 dniu cyklu lub tydzien przed okresem, mam 33 dniowe cykle a w tym m-cu okres po raz pierwszy od roku sie spoznia o 9 dni!!pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka26 Re: Pytanie 19.07.04, 17:51 Natura potrafi płatać figle ,więc całkiem mozliwe że jesteś w ciąży.Zrób test i daj znać co wyszło.A jeśli test wyjdzie negatywnie,polecam wizytę i gina ,może masz coś z hormonkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.04, 18:06 tydzien przed okresem nie jest tak "grozny", jak poczatek cyklu. wiele osób sie na tym przejechało, ze jest tuz po okresie wiec powinno byc bezpiecznie. Zrób test i szybko sie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
martahelena Re: Pytanie 19.07.04, 19:44 według mnie 4 dzień cyklu to raczej niemożliwe ale tydzień przed są małe szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufina Re: Pytanie IP: *.icpnet.pl 19.07.04, 19:57 A skąd wiedziałaś, że jestes tydzień przed okresem? Jeżeli nie obserwujesz swojego cuklu(temperatura, śluz) to nie możesz zakładać, że to było tydzień przed okresem, bo owulacja z różnych przyczyn mogła sie opóźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnm Re: Pytanie IP: 80.51.242.* 19.07.04, 20:15 W czwartym dniu - nie, o ile masz pewność, ze krwawienie było miesiaczką a nie innym jakimś krwawieniem. Tydzię przed okresem - musiałabyś być jasowidzem, zeby wiedzieć, kiedy ten okres. Jesli okreslasz jego datę tylko na podstawie daty ostatniego krwawienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Pytanie IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 21:23 ...to możesz się przejechać... Kto w XXI wieku stosuje jeszcze kalendarzyk...? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: Pytanie 20.07.04, 10:59 Można obliczać dni płodne i niepłodne ale wszystko to jest tak na "słowo honoru". Nie można tym obliczeniom w 100% ufać wieć polecam zrobienie testu ciążowego. A gdy tylko wyjdzie negatywny ( miejmy nadzieję ) idź do gina niech ci wypisze receptę na pigułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Pytanie IP: *.crowley.pl 25.07.04, 20:13 dodam jeszcze, że okre zaczął się 8 czerwca a 20 zaczęłam chorować, bóle głowy , 39,4 stopni temperatury, bóle mięśni, straciłam przytomność i byłam do 2 lipca w szpitalu, stwierdzili powiększoną wątrobę, śledzionę i częstoskurcz przedsionka serca. Czy taki stan zapalny, infekcja grypopodobna mogła aburzyć cykl? DZięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmn Re: Pytanie IP: 80.51.242.* 25.07.04, 20:16 Mogła. Jajeczkowania mogło wcale nie być, albo było poźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Pytanie IP: *.tvgawex.pl 25.07.04, 20:18 Nie brałaś leków, moze jakiś wyjazd to spowodował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Pytanie IP: *.law.uj.edu.pl 28.07.04, 19:31 biore silny lek Betaloc-na zmniejszenie skurczów,może to on to powoduje, Odpowiedz Link Zgłoś