karlavega 18.04.13, 14:37 Dziewczyny, poszukuję dobrego i nie za drogiego ginekologa, najlepiej kobiety która przyjmuje gdzieś w centrum lub niedaleko. Wpisujcie gabinety, nazwiska i stawki za wizytę. Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arletka dr Anna Wójtowicz-Grzyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 16:37 polecam panią Annę Grzyb-Wójtowicz. Przyjmuje we wtorki od 15 na ul. Krowoderskiej 59, pracuje też w szpitalu Uniwersyteckim. Cena za wizytę z usg to coś ponad 100 zł. Miła, delikatna, spokojnie odpowiada na wszystkie pytania. Tel. do rejestracji 12 632 68 86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: dr Anna Wójtowicz-Grzyb IP: *.interkonekt.pl 04.09.13, 17:50 czy na Krowoderskiej przyjmuje w gabinecie doc. K. Rylewskiego? bo to adres jego gabinetu... ja polecam właśnie jego - prowadził moją pierwszą ciąże, i teraz na dniach jadę do niego z drugą - świetny fachowiec! A dr Annę Wojtowicz miałam okazję poznać podczas usg entycznego - robiłą mi 2 razy - wszystko wytumaczy, bardzo dokładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arletka możliwe że tak :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 23:48 ale doktora rylewskiego nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: dr Anna Wójtowicz-Grzyb IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 12:14 Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś