Dodaj do ulubionych

pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!!

27.07.04, 12:21
witam! potrzebuje recepty na logest najlepiej moga byc milvane choc gozej sie
po nich czuje...smile do gina nie pojde mam doscsmile sprawa jest bardzo pilna!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • an_ni Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 13:09
      czy z twoja glowa w porzadku
      albo logest albo milvane
      "do ginia nie pojde bo mam dosc" ???
      pigulki to nie cukierki
      zastanow sie
    • balonik22 do an_ni 27.07.04, 13:29
      przed ciaza bralam logest, pozniej zmienilam na milvane, do gina nie pojde z
      tylko mi znanych powodow o ktorych ty napewno sie nie dowiesz, na medycynie
      znam sie lep[iej niz myslisz a szczegolnie na wszelakich hormonach!, z moja
      glowa wszystko w porzadku a tobie przydal by sie przeciag! jestes jedna z tych
      osob ktora wtraca swoje niepotrzebne trzy grosze i to nie na temat! moze idz na
      spacer!
      zegnam!
      • halka4 Re: Rada 27.07.04, 13:36
        Jeśli nie chcesz się udać do ginekologa, to pójdź do psychiatry. Na pewno
        dobrze Ci to zrobi.
      • an_ni Re: do an_ni 27.07.04, 15:13
        nie chcesz zeby ci odpowiadano to nie pisz na forum
    • balonik22 bez komentarza...skad tu sie wziolyscie??? 27.07.04, 13:39
    • Gość: Blue Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! IP: 195.94.200.* 27.07.04, 13:56
      Mam receptę na dwa opakowania Longest, mogę Ci jedno odstąpić. Podaj maila,
      jestem z W-wy. Pozdrawiam
      • balonik22 do BLUE!!! 27.07.04, 16:46
        DZIEKI ZA POMOC I INNE TRESCI W MAILU!smile myslalam ze mnie tu zjedza! nie mam
        zadnych przeciwskazan na logest i milvane, dlateko poprosilam o recepty wlasnie
        ta te leki! co do wizyty u ginekologa napewno bedzie konieczna ale cala ciaze
        lezalam w szpitalu i caly czas mialam stycznosc z ginekologami... naprawde mam
        dosc! musze po prostu odpoczacsmile zaraz wyjezdzam od rodzicow i nie bede miala
        netu! jesli mogla bys przeslac mi ta recepte bede ci bardzo wdzieczna jesli
        chcesz zaplace za przesylke a za miesiac pojde po nowe receptysmile moze sie
        zdobede na odwagesmile dziekuje bardzo i prosze o szybkiego maila moj adres to:
        balonik22@gazeta.pl
        pozdrawiam i dzeikuje
    • paula6666 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 14:00
      No i co sie tak przyczepilyscie? Dajcie jej spokoj. To jest jej sprawa dlaczego
      nie chce isc do gina, moze nie lubi albo ma inny powod niecheci. Czy tak trudno
      ominąć taki wątek, jesli nie można pomóc? Dla was pewnie tak; koniecznie sie
      trzeba powymadrzac i pouczac. ehhh
      • halka4 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 14:05
        To źle pojęta pomoc. Tabletki nie są obojętne, mają sporo działań ubocznych i
        przeciwwskazań. Dlatego osoba je stosująca powinna się badać choć raz na pół
        roku. Tabletki mogą przyśpieszyć rozwój wielu chorób. To że jakiś czas temu
        osoba mogła je brać, nie oznacza, że może to robić nadal.
        • Gość: Miss091 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! IP: 195.94.200.* 27.07.04, 14:11
          Do hali 4, chyba każda z nas wie dobrze jakie tabletki lepiej toleruje, a jkie
          gorzej. Nawet lekarze przypisują różne (biorąc pod uwagę badania), dopóki
          dobrze się nie dopasuje do organizmu. Więc nie wiem skąd te durne mądrości.
          • halka4 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 18:39
            Nie DUMANE. Nie chodzi o to jekie może brać, tylko czy w ogóle obecnie może je
            brać.
      • very_martini Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 15:10
        Dobra, ja sie nie bede wymadrzac, ale jak dziewczyna bedzie miala problemy po
        hormonach, ktore sobie sama fachowo dobierze na podstawie tego, co uda jej sie
        kupic, to niech tu nie przychodzi i nie skarzy sie, ze ma depresje, plamienia,
        dretwieja jej nogi i kreci jej sie w glowie

16%VOL
        22%VAT
        (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
    • paula6666 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 14:37
      halka4, zgadza sie, tabletki to nie cukierki, kazdy to wie, wiec po co to cale
      wymadrzanie sie? Balonik22 na pewno zdaje sobie z tego sprawe. To nie jest
      miejsce na moralizowanie.
      • balonik22 DO BLUE!!! 27.07.04, 17:06
        DZIEKI ZA POMOC I INNE TRESCI W MAILU!smile myslalam ze mnie tu zjedza! nie mam
        zadnych przeciwskazan na logest i milvane, dlateko poprosilam o recepty wlasnie
        ta te leki! co do wizyty u ginekologa napewno bedzie konieczna ale cala ciaze
        lezalam w szpitalu i caly czas mialam stycznosc z ginekologami... naprawde mam
        dosc! musze po prostu odpoczacsmile zaraz wyjezdzam od rodzicow i nie bede miala
        netu! jesli mogla bys przeslac mi ta recepte bede ci bardzo wdzieczna jesli
        chcesz zaplace za przesylke a za miesiac pojde po nowe receptysmile moze sie
        zdobede na odwagesmile dziekuje bardzo i prosze o szybkiego maila moj adres to:
        balonik22@gazeta.pl
        pozdrawiam i dzeikuje
        • halka4 Re: DO BLUE!!! 27.07.04, 18:42
          Poza tym jak coś się jej stanie to powinna z własnej kieszeni płacić za
          leczenie.
          • very_martini Re: DO BLUE!!! 27.07.04, 18:46
            Balonik, mnie poraza taka logika... Jak kiedys bedziesz gotowac zupe na piecu
            gazowym, to pomyslisz sobie, ze w sumie plomienia palnika juz sie naogladalas
            przez cale zycie, wiec tym razem zostawisz zupe odkrecajac kurek z gazem, ale
            nie podpalajac planika?

16%VOL
            22%VAT
            (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
            • Gość: GIGA DO VERY MARTINI IP: 62.29.138.* 29.07.04, 16:00
              BEZNADZIEJNE GADANIE TWJE!JAKIES GLUPIE WYMADRZANIE SIE I WTRACANIE SIE W NIE
              SWOJE SPRAWY I TE TWOJE POROWNANIA! SKAD TY TO BIERZESZ PRZECIEZ TO IDIOTYCZNE!
    • verka.w Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 29.07.04, 13:29
      to idz do internisty po recepte
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka