balonik22 27.07.04, 12:21 witam! potrzebuje recepty na logest najlepiej moga byc milvane choc gozej sie po nich czuje... do gina nie pojde mam dosc sprawa jest bardzo pilna! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 13:09 czy z twoja glowa w porzadku albo logest albo milvane "do ginia nie pojde bo mam dosc" ??? pigulki to nie cukierki zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
balonik22 do an_ni 27.07.04, 13:29 przed ciaza bralam logest, pozniej zmienilam na milvane, do gina nie pojde z tylko mi znanych powodow o ktorych ty napewno sie nie dowiesz, na medycynie znam sie lep[iej niz myslisz a szczegolnie na wszelakich hormonach!, z moja glowa wszystko w porzadku a tobie przydal by sie przeciag! jestes jedna z tych osob ktora wtraca swoje niepotrzebne trzy grosze i to nie na temat! moze idz na spacer! zegnam! Odpowiedz Link Zgłoś
halka4 Re: Rada 27.07.04, 13:36 Jeśli nie chcesz się udać do ginekologa, to pójdź do psychiatry. Na pewno dobrze Ci to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: do an_ni 27.07.04, 15:13 nie chcesz zeby ci odpowiadano to nie pisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! IP: 195.94.200.* 27.07.04, 13:56 Mam receptę na dwa opakowania Longest, mogę Ci jedno odstąpić. Podaj maila, jestem z W-wy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balonik22 do BLUE!!! 27.07.04, 16:46 DZIEKI ZA POMOC I INNE TRESCI W MAILU! myslalam ze mnie tu zjedza! nie mam zadnych przeciwskazan na logest i milvane, dlateko poprosilam o recepty wlasnie ta te leki! co do wizyty u ginekologa napewno bedzie konieczna ale cala ciaze lezalam w szpitalu i caly czas mialam stycznosc z ginekologami... naprawde mam dosc! musze po prostu odpoczac zaraz wyjezdzam od rodzicow i nie bede miala netu! jesli mogla bys przeslac mi ta recepte bede ci bardzo wdzieczna jesli chcesz zaplace za przesylke a za miesiac pojde po nowe recepty moze sie zdobede na odwage dziekuje bardzo i prosze o szybkiego maila moj adres to: balonik22@gazeta.pl pozdrawiam i dzeikuje Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 14:00 No i co sie tak przyczepilyscie? Dajcie jej spokoj. To jest jej sprawa dlaczego nie chce isc do gina, moze nie lubi albo ma inny powod niecheci. Czy tak trudno ominąć taki wątek, jesli nie można pomóc? Dla was pewnie tak; koniecznie sie trzeba powymadrzac i pouczac. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
halka4 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 14:05 To źle pojęta pomoc. Tabletki nie są obojętne, mają sporo działań ubocznych i przeciwwskazań. Dlatego osoba je stosująca powinna się badać choć raz na pół roku. Tabletki mogą przyśpieszyć rozwój wielu chorób. To że jakiś czas temu osoba mogła je brać, nie oznacza, że może to robić nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miss091 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! IP: 195.94.200.* 27.07.04, 14:11 Do hali 4, chyba każda z nas wie dobrze jakie tabletki lepiej toleruje, a jkie gorzej. Nawet lekarze przypisują różne (biorąc pod uwagę badania), dopóki dobrze się nie dopasuje do organizmu. Więc nie wiem skąd te durne mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
halka4 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 18:39 Nie DUMANE. Nie chodzi o to jekie może brać, tylko czy w ogóle obecnie może je brać. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 15:10 Dobra, ja sie nie bede wymadrzac, ale jak dziewczyna bedzie miala problemy po hormonach, ktore sobie sama fachowo dobierze na podstawie tego, co uda jej sie kupic, to niech tu nie przychodzi i nie skarzy sie, ze ma depresje, plamienia, dretwieja jej nogi i kreci jej sie w glowie 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
paula6666 Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 27.07.04, 14:37 halka4, zgadza sie, tabletki to nie cukierki, kazdy to wie, wiec po co to cale wymadrzanie sie? Balonik22 na pewno zdaje sobie z tego sprawe. To nie jest miejsce na moralizowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
balonik22 DO BLUE!!! 27.07.04, 17:06 DZIEKI ZA POMOC I INNE TRESCI W MAILU! myslalam ze mnie tu zjedza! nie mam zadnych przeciwskazan na logest i milvane, dlateko poprosilam o recepty wlasnie ta te leki! co do wizyty u ginekologa napewno bedzie konieczna ale cala ciaze lezalam w szpitalu i caly czas mialam stycznosc z ginekologami... naprawde mam dosc! musze po prostu odpoczac zaraz wyjezdzam od rodzicow i nie bede miala netu! jesli mogla bys przeslac mi ta recepte bede ci bardzo wdzieczna jesli chcesz zaplace za przesylke a za miesiac pojde po nowe recepty moze sie zdobede na odwage dziekuje bardzo i prosze o szybkiego maila moj adres to: balonik22@gazeta.pl pozdrawiam i dzeikuje Odpowiedz Link Zgłoś
halka4 Re: DO BLUE!!! 27.07.04, 18:42 Poza tym jak coś się jej stanie to powinna z własnej kieszeni płacić za leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: DO BLUE!!! 27.07.04, 18:46 Balonik, mnie poraza taka logika... Jak kiedys bedziesz gotowac zupe na piecu gazowym, to pomyslisz sobie, ze w sumie plomienia palnika juz sie naogladalas przez cale zycie, wiec tym razem zostawisz zupe odkrecajac kurek z gazem, ale nie podpalajac planika? 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIGA DO VERY MARTINI IP: 62.29.138.* 29.07.04, 16:00 BEZNADZIEJNE GADANIE TWJE!JAKIES GLUPIE WYMADRZANIE SIE I WTRACANIE SIE W NIE SWOJE SPRAWY I TE TWOJE POROWNANIA! SKAD TY TO BIERZESZ PRZECIEZ TO IDIOTYCZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Re: pilnie potrzebuje recepty na tabletki anty!!! 29.07.04, 13:29 to idz do internisty po recepte Odpowiedz Link Zgłoś